איפה ראית אזהרות ספציפיות על תאילנד? ולא שזה משנה הרבה- על אירופה הקלאסית אין אזהרות ספציפיות...
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי slash2
-
RE: תאילנד בסוף יוני :)פורסם בפורום תאילנד
-
RE: תאילנד למתחיליםפורסם בפורום תאילנד
ממש לא שווה להגיע לתאילנד לעשרה ימים (לשמונה???). אירופה תעשה את העבודה, נצלו את הקרבה שלנו אליה. כרטיס לתאילנד יעלה לא פחות משמונה מאות דולר, והיא לא זולה כבעבר. כך שאם גם תבחרו יעד במזרח אירופה- ייצא לכם זול יותר. חסר היגיון לחלוטין.
-
RE: ברור לגבי נסיעה לתאילנדפורסם בפורום תאילנד
אבל לא בהכרח כדאי לקחת את הטיסה מקוסמוי לפאטאיה בגלל התדירות הנמוכה והשדה העלוב בה. לא פחות נוח לטוס לבנגקוק ומהשדה נסיעה של כשעה וחצי לפאטאיה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי slash2
-
RE: תאילנד, המרכזפורסם בפורום תאילנד
@amalia72
תודה. מרענן לראות שעוד יש מי שחושב שארבעה יעדים בשבועיים זה הרבה
כי הטרנד היום הוא צפון, דרום וקינוח בבנגקוק- כל זאת בשבועיים. לכן חשבתי שבפרק זמן כזה אספיק את כל ארבעת היעדים, הרי הם אמורים להיות קרובים. חילקתי את זה כך שאכן יוצא לי שלושה ימים בערך ביעד, השאלה שלי היא מה המסלול המומלץ? ומה המרחק בזמן בין כל יעד? -
תאילנד, המרכזשלום, אשמח לעזרה בבניית מסלול של שבועיים, כאשר בכוונתי להגיע לפטאיה בימים האחרונים. לפני כן: בנגקוק, הואה הין וקו צ’אנג. מה הסדר המומלץ? תודה לעוניםפורסם בפורום תאילנד
-
ויזהפורסם בפורום תאילנד
לילה טוב לכולם,
אשמח לתזכורת: מה עליי להביא לשגרירות בהרצליה על מנת לקבל ויזה לחודשיים?
-
RE: חבר הפורום ccshlomo נפטר ביום שישי שעבר בבנגקוק.פורסם בפורום תאילנד
יהי זכרו ברוך.
האם יש ידיעה כלשהי בתקשורת הישראלית?
-
מסלוליםפורסם בפורום תאילנד
שבת שלום,
שתי שאלות:
כמה זמן לוקח להגיע מפאי לצ’אנג מאי (והאם יש הבדל בפועל בכיוון ההפוך)?
לאן, מלבד טיסה לקראבי ומעבורת לקופיפי, אפשר להמשיך מפוקט?
תודה
-
RE: דעו לאן אתם טסים:פורסם בפורום תאילנד
ככה אתה מתרץ לעצמך את הירידה שלך מהארץ?
זה באמת היה מרתק. נתקלתי גם בנורווגים, איטלקים, מצרים, והמון ישראלים.
-
אתה שם לב שאתה ממשיך לא לענות לעניין, כן? במקום זאת: להמשיך להתנשא ולזרוק מסקנות מוטעות ולא מבוססות. האם זו הסיבה שירדת מהארץ?
דרום אפריקאים (אישית נתקלתי בזוג גמלאים שפתחו מלון) הם לבנים, כך שאתה לא יכול לדעת אם הם אכן דרום אפריקאים, אירופאים או אמריקאים...
-
אני מבין. אם אתה לא יכול להסביר את זה- כנראה שאתה עצמך לא מבין את זה. אז אתה מעדיף לנסות ולהתנשא. לא הלך.
לגופו של עניין.
בתאילנד ביקרתי מספר פעמים, למשך תקופות ממושכות (את טיול השטאנצים של הישראלים דווקא לא עשיתי). לא זו אף זו: נשארתי לעבוד שם, ובאתי במגע עם האוכלוסייה המקומית באופן שמסתכם במעט יותר מ-”HALLO WECOOOOOOOOOME!”
כמי שעוסק בחקר מדעי החברה ואמצעי התקשורת בארץ, צברתי בעקבות הביקורים התכופים שלי מספר תובנות. ויחד עם זאת, אני בספק רב אם אני מתמצא בממלכת סיאם כמוך- שחי שם מעל ל-12 שנה.
על אותו משקל, אני בספק רב אם אתה מתמצא ומעורה באמצעי התקשורת אצלנו- ספק שקיבל אישוש לאור ההערה המתנשאת והמתחמקת שלך. אתה יכול לנקוב בשם של אחד העיתונאים מ”ישראל היום”? אתה יכול לתת דוגמה הפוכה לעיתון שאינו “סמרטוט”? עיתון יותר מאוזן? מסופקני; ככלות הכל, מזה כ-12 שנה שאתה כלל לא חי בארץ. לכן, מוטב לו תדבק בנושא הפורום בו ניכר שאתה מתמצא, מאשר לנסות להתנשא- קל וחומר שנושאים שאינך בקי בהם.
והערה אחרונה: את התובנות שלי בנוגע למקומיים חלקתי ואף שמעתי מישראלים, אירופאים, אמריקאים ודרום אפריקאים שחיים שם כמה שנים טובות. כמוך. אז יכול להיות ש...לרובם פשוט יש דעות שונות משלך?
לסיום: ידיעות מעיתון נוסף
https://www.haaretz.co.il/news/world/asia/.premium-1.5748914
גם זה עיתון “פח”?