לא נראה לי מעשי להשתמש בשירותיו של אדולפו. זה רחוק מדי ולזמן קצר מדי, ולבטח לא ישתלם לו.
לכן אני שואל אם למישהו יש ניסיון טוב עם חברה שמשכירה רכבים בברילוצ’ה עצמה, חברה מקומית אמינה.
לא נראה לי מעשי להשתמש בשירותיו של אדולפו. זה רחוק מדי ולזמן קצר מדי, ולבטח לא ישתלם לו.
לכן אני שואל אם למישהו יש ניסיון טוב עם חברה שמשכירה רכבים בברילוצ’ה עצמה, חברה מקומית אמינה.
אכן הספק היה אדולפו, שעשה רושם אמין ומאד נחמד.
הלוואי ואפשר היה לשכור דרכו רכב בברילוצ’ה ולהחזיר לשם!
בסופו של דבר ויתרתי על רעיון הנהיגה בקרטרה בגללו מספר סיבות, ובכללן גם העלות המאד יקרה של שכירת הרכב, למרות ההצעה ההוגנת של אדולפו.
לפני כמה שבועות שאלתי כאן לגבי שכירת רכב לקרטרה אוסטרל.
קיבלתי המלצה ודרכה קיבלתי מהספק הצעת מחיר.
לאחר מחשבה רבה, החלטתי לרדת מהרעיון ולשכור רכב רק בברילוצ’ה לכעשרה ימים, ולהחזירו שם.
קצת מפחיד להזמין רכב ולשלם עבורו מראש לחברות שעבורי הן עלומות שם, עם תנאי השתתפות עצמית מפחידים למדי.
שאלתי היא האם למישהו יש ניסון טוב עם חברה להשכרת רכב בברילוצ’ה?
תודה רבה על ההמלצה!
בהחלט אשקול את נושא ההשכרה החד כיוונית, לאחר שאקבל הצעת מחיר.
האם הוא יכול למסור את הרכב בברילוצ’ה ולקבלו בחזרה באל קלפטה, למשל?
השאלה נובעת מהכתובת שלו, בפונטה ארנס.
הבנתי שלשכור רכב בצ’ילה יקר יותר מאשר בארגנטינה, ובכל מקרה, היינו רוצים להתחיל את הטיול מברילוצ’ה.
האם יש לחברה שלו סניפים ברחבי ארגנטינה וצ’ילה שיכולים לסייע במקרה תקלה?
ובהקשר זה: איזה סוג של רכב כדאי לשכור ממנו לקרטרה, שני אנשים ושתי מזוודות?
תודה מראש
הגעתי למסקנה שעדיף לשכור את הרכב ולהחזירו בברילוצ’ה, אפלו אם מטיילים איתו בקרטרה.
השאלה היא האם מישהו מכיר סוכנות אמינה ומומלצת להשכרת רכב בברילוצ’ה?
מישהו שמע על סוכנות להשכרת רכב ABA בברילוצ’ה?
אני מנסה למצוא סוכנות אמינה ממנה אפשר לשכור רכב שיהיה מרווח ואמין. לאור העלויות הגדולות של שכירת רכב לכיוון אחד, אני מוכנה להחזיר בברילוצ’ה. קשה לי להבין מהאתרים השונים מה העלויות של ביטוח, מה סכום ההשתתפות העצמית, עלות כניסה לצ’ילה ועוד.
מישהו מכיר סוכנות טובה שם?