@taldar
אם תראי כי זה פוסט ישן. אז מאוד נהנתי לקורא! ממש.
ותודה ענקית על כל האינפורמציה. מועילה מאוד מאוד ומעניינת
@taldar
אם תראי כי זה פוסט ישן. אז מאוד נהנתי לקורא! ממש.
ותודה ענקית על כל האינפורמציה. מועילה מאוד מאוד ומעניינת
תודה רבה.
שכחתי לציין. הטיסה באמת ב15. רשמתי 14 – כי את היום האחרון נעשה בבוסטון (14-15) ו15 היא הטיסה עצמה לישראל
אנחנו יוצאים לארה”ב ב04/09/2020
ב05/09/2020 – אל שייט לקארייבים ממיאמי עד ה12/09/2020
משם קייז , טיפה טעימה ממיאמי (מה שלא נספיק אם בכלל אחרי נחיתה ביום שישי) נסיעה לאורלנדו עד ה17/09/2020
ב17/09/2020 – טסים אחה”צ לניו יורק.
בניו יורק עושים סופ”ש ארוך חשבתי עד ה22/09/2020 כולל (עוד לא שכרתי רכב ) ואז טיול סובב ניו יורק עד בוסטון כדי לא לפספס שלכת קניתי כרטיסי טיסה חזרה ל14/10/2020 טיסה לישראל מבוסטון.
באתר של מערת האו יש פרסום למסלולים שונים שאחד מהם נכתב כאתגרי. פניתי במייל ושאלתי על המסלול האתגרי ואמרו שהוא מתקיים רק בקיץ.
תודה רבה על הציטוט והתשובות. כף לקרוא את התשובות שלך גם לאחרים. אני לומדת המון. וזה אחרי חמישה ספרים שקראתי על האזור.
מהפוסט של הבחור שנתת לי בשאלה הקודמת על הרי האדירונדאק אני מבינה שבהרים הלבנים (שהיו טובים אליו יותר) כדאי לקחת יותר ימים. מה גם שיש שם יותר גיוון מ”רק” מסלולים וקניות לבנות. מקווה גם לתבל בפסטיבלים למינהם שעדיין לא פורסמו ואשמח לקבל גם עליהם המלצות אם יש. אבל כן, השאלה העיקרית כמה ימים כדאי להיות בכל אזור כדי להנות מהמיטב.
תודה רבה שוב.
יומצויין
שלום זאת שוב אני 
זוג + שתי בנות עשרה
יש לרשותנו כ45 ימי טיול. טיסות כבר הוזמנו.
אשמח אם תוכלו לתת לי 1. דעתכם על האטרקציות והמסלולים שנבחרו בכל אזור 2. זמן מוערך לכל אזור בהתחשב באטרקציות שנבחרו (פחות או יותר)
אלפי תודות
נוחתים בניו יורק (אחרי שעשינו מיאמי , שייט לקאריבים קייז ואורלנדו) – סה”כ שבועיים
מתוכננים שישה לילות ניו יורק – אפשר פחות
ואז סובב ניו יורק , איתקה, ניאגרה , הרי האדיראנוק, הרים ירוקים צפון, הרים לבנים, בר הרבור , בוסטון – סה”כ בסביבות 25 יום
1 מניו יורק לאיתקה : שמורת הר הדוב , memorial Perkins , טיול בעיירה Poughkeepsie , Vanderbilt mansion national , Rhinebeck התרעננות + אוכל
, Howe caverns ואז שינה באיתקה. בתקופה שנהיה אין מסלול אתגרי ב Howe caverns האם עדיין מעניין לבנות העשרה?
2 איתקה לבאפלו : הליכה למפל טוגאנוק , טיול Cayuga lake , ביקור בייקב , ביקור בקורנל , בטרמילק , לטייל באיתקה עצמה , שמורת רוברט טרימן , שמורת ווטקינס גלן
מוזיאון זכוכית קורנינג , לטייל ברובע גאפר , שמורת לצ'וורת , נסיעה לבאפלו שינה ליד המפלים בצד הקנדי
3 באפלו לאלכסנדרה ביי : שייט בסירה maid of mist , צפיה במפלים מהצד הקנדי. מפארק קווין ויקטוריה , צפיה במפלים ממרפסת חצובה , נסיעה לניאגרה און דה לייק ואז לצאת לדרך לאלכסנדרה ביי: בדרך רוצסטר וצפיה במפלים מגג בירה גינס , טיול אופניים בעיירה fairport , לאכול בcheese cake factory , עצירה ב Skaneateles גנבה וסירקוס , Onondaga Lake Park
4 אלכסנדרה ביי לייק פלסיד : הפלגה לאלף האיים נסיעה לליק פלסיד ואז
5 לייק פלסיד ברלינגטון : High falls Georg , Natural Stone Bridge and Cave , Peninsula Nature Trails , Poke-O-Moonshine , הר whiteface , מרכז מבקרים wild center
מסלולי הליכה בWilmington , טיסה בשמי הרי האדירונדק , השכרת סירה ב Saranac Lake Marina , שיט נהרות שמתחיל בישוב Indian , מסלול ampersand mountain , הר baker
6 ברלינגטון סטואו : אגם מירור , קניון ausable chasm , ביקור בעיר פלטסבורג , לנסוע במעבורת לגראנד איילנד בלב אגם צ'מפליין , לבקר חוות סוסים בnorth hero ? (לא בטוח) , לעבור במעבורת / רכב את אגם שמפליין , לטייל ברחובות ברלינגטון , טיסה בכדור פורח
7 סביבת סטואו : מוזיאון שלבורן ,שמורת green mountains national forest , מסלול בשמורת גיפורט , מוזיאון שלבורן , טיול בWoodstock , שייט אבובים / קייאקים נהר מד , מסלול long trail , Bartlett fall , ביקור במפעל סיידר , מפלי warren + moss glen falls , ביקור בחנות גבינות וזכוכית
8 סטואו לינקולן : State Forest , ביקור בעיר מונופליה , ביקור במחצבה Rock of Ages Granite Quarry ? (לא בטוח) , Flume Gorge , Artists Bluff פרנקוניה
9 ההרים הלבנים : צעידה ביער Lincoln woods , lost river (לא בטוח? ) , מגלשות הרים Attitash , רכיבה באתר הסקי לון , פיקניק rocky gorge + מסלול קצר , גשר Albany covered bridge , מסלול פורסט דיסקברי , מסלול בשם גרילי פונדס , מסלול לסבאדי ודיאנה , מסלול champney fall , מסלול הר פוטש , מסלול מעגלי church pond , עליה על צוק Cathedral Ledge , קניות
10 ההרים הלבנים ובר הרבור : הר וושינגטון , מפלי ג'קסון , מפלי גלן אליס , הר ווילדקט - zip rider , מסלול בפינקהם נוץ – lost pond ,crystal cascade, square , נסיעה לאקדיה עצירה בRumford / Farmington
11 בבר הרבור לפחות שלושה ימים להנות מהשמורה ואז לבוסטון: קמדן הילס , טיול ברחובות קמדן , עליה לתצפית מההר battie mountain , Damariscotta לבדוק פסטיבלים , Monkey Trunks פארק חבלים (האם מומלץ? ) , קניות אחרונות The Kittery Outlets
יום וחצי בבוסטון עד לטיסה לישראל חזרה
קראתי את הפוסט שלך! תודה רבה רבה.
כתבת “אגם Cayuga שהוא אגם נופש יפה וארוך ובדרומו
ארץ פרקי ומפלי המיים. את הסיורים באיזור עשינו בעיקר לפי כתבה
שמוני הפנה אותי אליה מפרי עטה של ישראלית המתגוררת באיתקה” .אולי יש לך את הכתבה