הי, אפשר להזמין מהארץ את המיני טרק והשייט? תודה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי liakochstolov
-
RE: מספר הימים המומלצים לאזורים: אל קלפטה, ברילוצ'ה.פורסם בפורום דרום אמריקה
-
RE: פטגוניהפורסם בפורום דרום אמריקה
תודה רבה. ממשיכים בתפירה…
הסוכנות המומלצת של אדופלו לא משכירה בברילוצה. כך כתב לי. האם יש המלצה נוספת?
-
שאלה : כתבת כי אני אוכל לטוס מסן מרטין לבואנוס איירס, לא מצאתי טיסות משם. תוכלי לכוון אותי? תודה
-
תודה קודם כל. אנחנו טובעים במידע לכן אשמח לשתי חלופות. האחת עם אושוויה והשניה בלי, כמו שהצעת.
שנית. אם מרץ הוא סתיו, כיצד זה מגביל אותנו ובאילו מקומות.
אתיל בטורס דל פאיינה , השאלה אם אין מניעה לאור המצב בצילה לטייל בה? האם יש אופציה לעשות תכנית טנטטיבית לגבי הטורס דל פאיינה ולראות כשיתקרב המועד מה המצב.
המחשבה שלנו הייתה לנחות בבואנוס איירס, משם שבוע בערךבאושוויה ( אני ובתי), אחכ לטוס למקום מפגש עם בעלי, אפשר לשכור רכב שלושתינו, הטרקים הם יומיים . בדרגה בינונית ולא אתגרית, קשה.
השאלה אם מאושוויה לטוס לאל קלפאטה ושם נהיה שלושיתנו בערך 5 ,6 ימים ואז אני חוזרת לארץ והם ממשיכים עוד שבוע. מה התכנית ל5 ,6 ימים ביחד, מה הם יכולים לעשות ואיפה אחכ כשבוע? הם יכולים גם לעשות טרקים יותר אתגריים אבל יומיים.
גם לגבי השכרת רכב אשמח לעצות, כי מרב מידע, לא ברור מה אפשרי מבחינת השכרה בטוחה..
תודה רבה
-
פטגוניהפורסם בפורום דרום אמריקה
בעלי ואני מתכוונים לבקר את בתנו בפטגוניה בתחילת מרץ. 3 שבועות.
היינו מבקשים הצעה כיצד לבנות את הטיול. מתחילים באושוויה ושם נהיה כמה ימים. אחכ בעלי מצטרף ,השאלה איפה כדאי שנפגוש אותו, שם נמשיך שבוע ביחד והוא ימשיך עם בתי עוד שבוע. האם יש לך רעיונות עבורינו? תודה