ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. רן עודדמן
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 6
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

רן עודדמן

@רן עודדמן

0
    מוניטין
    57
    צפיות בפרופיל
    6
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4024811 גיל 56

רן עודדמן הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי רן עודדמן

• שביל חיפה

מתאים למי שעשה וגם למי שלא עשה את שביל ישראל.

שביל חיפה – הוא שביל בעל 21 מקטעים סה״כ 70 ק״מ, כאשר כל אחד הוא שביל בפני עצמו וכולם מתחברים בסופו של דברים ביחד. 

אני עשיתי חלק ממנו ומאוד נהנתי ולכן ממליץ, אפשר לקרוא עוד בקישור ששמתי 

פורסם בפורום טיולים בארץ
      רן עודדמן
      רן עודדמן
    • RE: טיול ראשון

@מטייל_4062486

@מטייל_4062486

לדעתי רומא תהיה היעד המושלם עבורך שם תספוג הכי הרבה תרבות ותהנה, גם לפי התחזית באסוף אוקטובר לא צריך לרדת גשם ויהיה 11-14 מעולת

אם אתה חושב שהתקציב של ה5 אלף לא יספיק לך, תשלם את הטיסה והמלונות איתו או עם חלקו ואת שאר האירו תזמין בתשלומים ככה שיהיה לך מספיק שלא תדאג (בכל זאת אתה נוסע לבד, עדיף שיהיה בכיס). 

אני הייתי לבד ברומא לפני שנתיים בסוף ספטמבר, תכננתי את כל היעדים שאני רוצה ללכת אליהם מראש וידעתי מה התקציב היומי שלי וכמה אני הולך לבזבז, הלכתי עם 750 אירו נוספים ליתר ביטחון וגם חזרתי איתם (הוצאתי בול כמה שחישבתי)

אם תרצה אשמח לעזור לך בפרטי לשבת ולתכנן, וגם אם לא תתכנן יהיה לך כיף ברומא כי הכל קיל ונגיש, תחבורה ציבורית קלה ביותר 

פורסם בפורום אירופה
      רן עודדמן
      רן עודדמן
    • RE: עין תינה - האם יש מים כרגע?

@נעם-בר

לפי האתר https://www.teva.org.il/?CategoryID=1677&ArticleID=205 יש מים

פורסם בפורום טיולים בארץ
      רן עודדמן
      רן עודדמן
    • RE: אירוח דרוזי אותנטי בצפון - חוויה סופר ייחדות וטיול באיזור עוספיא

וואלה נראה ממש טוב וזה גם אחלה לגוון, מתאים מאוד ליום גיבוש לעובדים

אבל נראה לי שזה לא מספיק כדי למלא יום שלם, אפשר ללכת לעוד איזה יעד בצפון

יש מלא יעדים בצפון שהרבה לא יודעים עליהם https://www.carmeltunnels.co.il/maps/destinations/ באתר של מנהרות הכרמל יש מלא יעדים בצפון באיזור חיפה הכרמל עכו, מוסיפים משם יעד אחד יחד עם האירוח דרוזי

פורסם בפורום טיולים בארץ
      רן עודדמן
      רן עודדמן
    • RE: מקום לא שיגרתי להצעת נישואין?

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

ולכל אלה שהגיבו על הפרסומת, אני לא מפרסם שום דבר סך הכל הראתי לכם איזה טבעת הזמנתי כדי שתבינו את המצב

בכל מקרה, לכל אלה שכן עזרו זה לא שאני הולך לעשות את זה בשביל לייקים לאינסטגרם

אני בספק אם בכלל נצלם את זה

אני רוצה שזה יהיה חרוט בזיכרון ואני לא מכיר את כל העולם אז ברור שאני יבוא לבקש המלצות

היינו ביחד באיטליה רומא, באמסטרדם ובבורגס

הרעיון של מסעדה במגדל אייפל נשמע טוב, אבל האם זאת מסעדה שרואים ממנה את כל הנוף? יש אפשרות להזמין מקום ליד החלון? לא יצא לי להיות שם אני לא יודע איך זה להיות במגדל והאם זה מקום פנסי או אוטנתי וצפוף

פורסם בפורום אירופה
      רן עודדמן
      רן עודדמן
    • מקום לא שיגרתי להצעת נישואין?

שלום! הגיעה הרגע שלי ואני מציע נישואין 

אני מחפש מקום רומנטי אבל גם לא שיגרתי להצעת נישואין באירופה, אבל שכן יהיה רומנטי

שאני מתכוון למקום לא שיגרתי, זה מקום שא׳ לא חושבים שהולכים להציע נישואין וב׳ ארוסתי ידועה בתור אחת שאוהבת לשבור שיגרה לצורך הדוגמה הזמנתי טבעת אירוסין עם אבן כחולה, משהו שבדרך כלל לא עושים כי כולם קונים יהלום לבן רגיל

אני זורם על כל מקום באירופה, עדיין לא קניתי כרטיסים ולא סגרתי עלום

אשמח לקבל עצות אם הייתם במקום מסוים שהוא ממש יפה או אפילו באמצע טיול מודרך ככה שהיא אפילו לא תחשוד!

פורסם בפורום אירופה
      רן עודדמן
      רן עודדמן