אני הייתי בקרוז שיצא משטוקהולם עגן בהלסינקי, טאלין, ריגה, סנט פטרבורג וחזר לשטוקהולם. הקרוז היה של רויאל קריביאן. נהינו מאוד.
שאלי שאלות ספציפיות ואשמח לענות. אפשר גם בפרטי.
אני הייתי בקרוז שיצא משטוקהולם עגן בהלסינקי, טאלין, ריגה, סנט פטרבורג וחזר לשטוקהולם. הקרוז היה של רויאל קריביאן. נהינו מאוד.
שאלי שאלות ספציפיות ואשמח לענות. אפשר גם בפרטי.
לגבי הזמנת קרוז הבחירה היא שלך בין הזמנה דרך סוכן או באתרים באינטרנט העוסקים בקרוזים. לפעמים יש לסוכן יתרון כי הוא קונה מספר חדרים גדול ולכן יכול לתת לך הטבות שלא תשיג עצמאית.
טסנו איתם באפריל לפראג. מהארץ אי אפשר לעשות צ’ק אין לפני השדה אבל לא היתה שום בעיה בצ’ק אין בשדה עצמו. יצאו בזמם והכל היה כרגיל. כמו בכל חברת לואו קוסט המטוס צפוף מאוד.
ממליצה על ביקור בהוונה הקטנה במיאמי
ראשית מציעה לך להעביר את השאלות לפורם קרוזים שם תוכלי לקבל יותר מידע.
לגבי השאלות- עדיף צמיד להגיע יום אחד לפחות לפני הקרוז ולקחת “טווח היסטריה”. הנסיעה ממיאמי לפורט לודרדייל היא בערך שעה. אפשר לקחת מונית ויש גם חברות של שאטלים שנוסעות לשם.
טיפים לקרוז כאמור בפורום קרוזים.
לגבי מיאמי ולאס וגאס- מה אתם אוהבים? קניות? בילויים? מופעים? פרטי יותר. באופן כללי לגבי לאס וגאס ממליצה על אזור הדאון טאון צפונית למגדל הסטטוספרה ובמיאמי על אזור הוואנה הקטנה.
מסלולים קלים- soda springs, yusemity falls, מסלול אופניים מאחורי מלון majestic
לגבי קרוז ממליצה על קרוז לקאריבים-לא משנה כל כך לאיזה אזור-שיוצא מפורט לודרדדיל. אפשר לשלב עם ביקור במיאמי.
ממליצה ללון לילה אחד לפחות באמרנטה. לא על הים אבל על גדות נהר. עיירה מקסימה וציורית. יש במקום מלון ששימש בעבר ארמון אצולה ולו מסעדת מישלן עם שני כוכבים. חוויה בלתי נשכחת
ראשית ממליצה לך לא ללון בקטניה. לטעמי סו עיר לא נעימה . יש אין ספור צימרים באזור. אפשר להגיע לטאורמינה ברכב עד לחניה ומשם עולים במעלית לכניסה לעיר העתיקה. לטעמי יום לקטניה זה מספיק בהחלט. לטאורמינה אהבנו לחזור שוב. בגדול הייתי מטיילת לאורך החוף המזרחי והצפוני של האי. אפשר לנסוע לפלרמו ללון שם לילה או שניים ולחזור לכיוון קטניה תוך עצירה בכמה מקומות .
אפשרי אבל צפוף . תלוי כמה זמן אתה רוצה להקדיש לגל פארק. יש מגוון מסלולים ואפשר לבלות מספר ימים בכל פארק בעיקר בגראנד קניון, בברייס וציון
יש מסלולים קלים ביוסמיטי . תכנסו לתחנת הריינגרים והם ידריכו אתכם
השאלה לא ממש מובנת. נאפולי ופומפיי נמצאות אחת ליד השניה . טאורמינה נמצאת בכלל בסיציליה ולא ביבשת . באופן כללי יש לשקול יתרונות מול חסרונות- סיור של האוניה תמיד יחזור בזמן, חוסך לכם מנהלות וכאב ראש לאן ללכת ומה לראות . מצד שני הוא יקר יותר מסיור עצמי, הוא לא אישי ואולי המסלול שלו לא לטעמכם. לשיקולכם
אין כמעט מסעדות מחוץ למלונות ואלו שיש לא כדאי לאכול בהם. לאכול רק במסעדות שמיועדות לתיירים.
חבילת שתיה משתלמת אם אתם חייבים לשתות יין או משקאות קלים בכל ארוחה. בארוחות מגישים מים וברחבי הספינה יש עמדות של שתיה חמה ותה קר בחינם. אינטרנט כדאי לדעתי. אחרת תוכלו לגלוש רק בירידה לחוף במקום שיש בו ויי פיי
אנא מקדו את השאלה. באיזה תחום תרצו טיפים ?