ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. akremer
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 6
    • פוסטים 14
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

akremer

@akremer

0
    מוניטין
    29
    צפיות בפרופיל
    14
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2743529 גיל 56

akremer הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי akremer

• המלצות לינה בפיליון
      משפחה ו 2 ילדים בפיליון 4 לילות. רוצים המלצה לכפר ללינה ליד החוף המזרחי שבערב אפשר להסתובב ולאכול בלי צורך להיכנס לרכב...מי שמכיר, האם הכפר מוריסי עומד בתנאים האלו? תודה לעונים
      פורסם בפורום נופש ביוון
      akremer
      akremer
    • זאגוריה ופיליון - לינה בדרך

שלום לכולם,

הקיץ טסים בקטנה לשבוע לסלוניקי כשהתכנון הוא מסלוניקי לנסוע ל3 ימים בכפרי זגוריה ואז לבלות עוד 3 ימים בטן גב בפיליון. שאלות לגבי לינה בדרכים בין סלוניקי, זגוריה ופיליון:

1. כפר/מיקום לינה בדרך משדה התעופה בסלוניקי לאיזור כפרי זגוריה. אנו נוחתים ברבע לשמונה בערב ובא לנו להתקדם קצת בדרך לכיוון זגוריה כשהילדים ישנים באוטו מאחור, מאשר ללכת לישון ולבזבז חצי יום למחרת בנסיעות..אשמח להמלצות. משהו נחמד לעצירה ללילה ולקום ע נופים יפים.
      2. כפר/מיקום לינה בדרך מזגוריה לפיליון...רק אציין כי אזור מטאורה שלהערכתי בדרך, לא נכנס לנו למסלול הפעם כי היינו בו כבר...אנו במתכונת ימים ממש מצומצמת הפעם ולא רוצים לחזור לשם שוב על אף שמהמם שם.

תודה!!

פורסם בפורום טיולי משפחות
      akremer
      akremer
    • RE: הגעה מקופנגן לקוסמוי והזמנת טיסות פנים
      הגעה מקופנגן לקוסמוי והזמנת טיסות פנים

חברים יקרים, המון תודה על העזרה!!

אני כבר מתרגשת בטירוף... עוד מעט חודשיים לטיסה! כמה חיכינו...

המשפחה כולה בהי!

תודה וכל מי שטס שיהנה מהמדינה המדהימה הזו!

מי שלא היה בתאילנד לא מבין את הרצון לחזור לשם...

שנה טובה

פורסם בפורום תאילנד
      akremer
      akremer

טיסתנו נוחתת בשלוש בצהריים מהארץ ואז לוקחים טיסת פנים לקוסמוי. לא בא לי לבלות לילה בקוסמוי ואז לצאת לקופנהגן...זה מעבר מיותר שמבזבז זמן...נראה לי...התכנית היא שישה לילות בקוסמוי ואז לעבור לקופנהגן לארבע לילות. אחכ עוד 3 לילות בבנגקוק. נראה לי נזמין טיסה מקוסמוי לבנקוק בשלוש בצהריים. זה. יתן לנו מספיק זמן למעבר מקופנגן לקוסמוי, לא? 

פורסם בפורום תאילנד
      akremer
      akremer

וואו...נבהלתי קצת עכשיו עם העיכוב שציינת למעלה...

התכנית היא לטוס לבנקוק לעוד שלושה לילות ואז טיסה ארצה.

אם ניקח טיסה חזרה בשלוש או שתיים בצהריים זה יהיה בסדר לא?

פשוט אנחנו מבלים בקוסמוי שישה לילות ואז עוברים לקופנהגן. התכנית היא בנקוק אחרי קופנגן.

בקיצור נראה שיהיה בסדר טיסה מקוסמוי בשתיים או שלוש לא?

פורסם בפורום תאילנד
      akremer
      akremer

חברים,אני מבולבלת...הקישור בתגובה הקודמת לא ממש עבד..בשביל בוקר לא לחוץ מתי הכי כדאי להזמין טיסת פנים מקוסמוי לבנקוק כשצריך לקחת בחשבון את המעבר מקופנגן לשדה התעופה בקוסמוי...בשתיים בצהריים ככה? מישהו בעל ניסיון בעניין?

תודה!!

פורסם בפורום תאילנד
      akremer
      akremer
    • הגעה מקופנגן לקוסמוי והזמנת טיסות פנים

שלום לכולם,

אנחנו זוג עם ילד בן 9 ותינוקת שתהיה בנסיעה בת שנה וחצי בערך. טסים באמצע דצמבר לקוסמוי וקופנהגן. אנחנו רוצים להזמין טיסת פנים ונשמח לעזרתכם:

אנו צריכים קישור אמין לזמני מעבורות מקופנגן לקוסמוי בשביל להזמין את טיסת הפנים חזרה מקוסמוי לבנקוק.

בגלל שאנחנו נלון בבורי ראסה בטונג נאי פאי בקופנגן שמעתי שכדאי לקחת את המעבורת מטונגסלה כי הזמן הוא קצר יותר להגיע לקוסמוי...

בקיצור, אשמח לעזרתכם המקצועית.

תודה רבה

פורסם בפורום תאילנד
      akremer
      akremer
    • מעברים בין איים עם תינוק

שלום, אנחנו טסים לקוסמוי וקופנגן באמצע דצמבר זוג עם ילד בן 9 ותינוקת שתהיה בת שנה ו5. אשמח לעזרה בעניין הטיבות והמעברים בין האיים: 1. כמה זמן מומלץ בין הנחיתה בבנקוק עם טיסת אל על לטיסה לקוסמוי עם בנקוק איירוייז שאני מבינה שיוצאת מאותו הטרמינל בו אנו נוחתים? 2. התשובה כמובן תלויה בהעברת המזוודות שאני מבינה שאל על מעבירה את המזוודות ישירות מבלי שאנחנו צריכים לאסוף אותן...זה נכון? 3. בהתחלה אנחנו נלון בקוסמוי ואז נעבור לקופנגן. שם נלון בבורי ראסה ושם מציעים ספיד סואט לאיסוף מקוסמוי ישירות למלון. האם ספיד בואט עם התינוקת מומלץ? או שכדאי מעבורת לקופנגן מקוסמוי שהבנתי שמגיעה לחוף בצד המערבי של קופנגן מה שיחייב אותנו לחצות את האי לחוף המזרחי שם המלון נמצא?

תודה צרטש על המענה ן

פורסם בפורום תאילנד
      akremer
      akremer
    • RE: דרום תאילנד למשפחה
      דרום תאילנד למשפחה

מכובדיי,

זה נורא פשוט (או לא...)

. אנחנו מחפשים מלון עם בונגלו/וילות על החוף, שיהיה נעים עם מים צלולים, ברמה טובה + (לא ריזורט ענק).שיהיה ליד המלון אפשרות לספורט ימי לילד הגדול שלנו (9) צלילה בקטנה ושנירקול ושיט. בבוקר ים ובריכה ואחרצ, לאחר השינה של הקטנה ולאחר המסג' שלי הכוונה היא לצאת להסתובב לארוחת ערב ברחוב עם חנויות, שוק, ומסעדות מסוגים שונים לשם אין לי בעיה לנגוע נסיעה קצרה. אני משערת שלטייל פילים, מקדשים וכאלה אפשר יהיה בכל מקום.

משהו בקיצור כמו בקופנגן וקוסמוי, אך הבנתי מהרוזן שאמצע דצמבר זו ממש לא עונה מומלצת.

יש לנו שבועיים. אין לי בעיה לעבור מיקום (באותו הצד כמובן) פעם אחת בדרום ולא יותר. לסיים את הטיול ב 3 ימים בבנקוק.

1. האם קאו לאק יכול להתאים? לשלב אותו עם מלון באזור קראבי

2. האם ברחוב בחוף המרכזי בקראבי (האו האנג נראה לי אומרים...) נעים להסתובב אחרצ לחפש מקום לארוחת ערב מוקדמת, מסעדות על החוף, להסתובב בחנויות וכאלה? כמו צוואנג או לאמי בקוסמאוי?

3. האם אמצע דצמבר באמת עונה ממש לא טובה לקופנגן וקוסמאוי? כי נראה ששילוב של השניים הוא מצויין בשבילנו

המון תודה!!

פורסם בפורום תאילנד
      akremer
      akremer
    • RE: דרום תאילנד למשפחה
      דרום תאילנד למשפחה

כיוון שאנחנו עם תינוקת בףשתהיה בת שנה וחמש וילד בן 9 הכוונה היא לסתלבט עם גיחות טיולים קצרות..לא הליכות ארוכות או הפלגות ארוכות. מחפשים שנירקול...צלילה..מקדשים. טיולים בקטנה. אהל חשוב לנו לא להתקע במלון מבודד. היינו עם הבן כשהיה בן שנתיים בקוסמוי והימעם היו ימי בריכה ין ואחר הצהריים יצאנו לרחוב לחנויות וחארוחת ערב...וכמובן טיילנו שם קצת. זוהי הכוונה.

פורסם בפורום תאילנד
      akremer
      akremer