היי רוני, בהחלט מסכים לגבי החוויה במקדש הזהב שהייתה מדהימה. ההודעה שפירסמתי הייתה לעדכן את מי שמתעניין בטקס.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי guygil11
-
RE: טקס חילופי משמרות - אמריצרפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי guygil11
-
RE: חברת תעופה wizz air - שירות wizz flaxקנינו 5 כרטיסי טיסה עם מזוודות וכל מיני תוספות, ובמצטבר המחיר היום הוא נמוך ב25% ממה שהזמנו ולכן השאלה.פורסם בפורום אירופה
-
חברת תעופה wizz air - שירות wizz flaxפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם, לפני 3 חודשים רכשתי כרטיסי טיסה לווינה באמצעות חברת WIZZ AIR והוספתי שירות שנקרא WIZZ FLAX שעפ”י מה שנכתב מאפשר שינוי תאריכים ללא הגבלה וללא תשלום קנס (רק תשלום עבור ההפרש במידה וקיים) או אפשרות ביטול של הכרטיס וקבלת הכסף לחשבון הWIZZ שלי.
היום אני רואה כי בתאריך הטיסה המחירים ירדו. האם מישהו יודע האם אני יכול לבטל את הטיסה המקורית, לקבל את הכסף חזרה ולהשתמש בו להזמנה חדשה? האם יש “קאטץ” בWIZZ FLAX?
תודה מראש.
-
ויאטנם - רכבת לסאפה ל-6 אנשיםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום,
האם מישהו נסע ברכבת מהנוי לסאפה בתא של 6 מיטות? האם זה סביר?
רוב המידע הוא על תאים לזוגות או 4 אנשים בתא.
-
RE: המלצה לביקור במחנה אושוויץ מקרקובפורסם בפורום אירופה
תודה רבה על העצות.
מכיוון שסגרנו חבילה של טיסה + מלון בורשה אז אולי באמת נוותר על קרקוב ונתכנן אותה לטיול הבא.
תודה!
-
המלצה לביקור במחנה אושוויץ מקרקובפורסם בפורום אירופה
שלום,
ביוני הקרוב אנחנו מגיעים לורשה ל5 ימים.
חשבנו אולי לנצל את הנסיעה ולהגיע לסיור במחנה אושוויץ. בכל מיני מקומות כותבים שלא כדאי לעשות את זה ביום אחד מכיוון שלוקח בערך 9 שעות של נסיעות.
אשמח לקבל חוות דעת במידה ונטוס מורשה לקרקוב.
האם אז ריאלי?
יש טיסה שנוחתת ב8:30 בבוקר ויוצאת חזרה לורשה ב21:00.
במידה וריאלי אשמח לקבל גם המלצות איך מגיעים לאושוויץ משדה התעופה בקרקוב.
-
RE: טקס חילופי משמרות - אמריצרפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי רוני, בהחלט מסכים לגבי החוויה במקדש הזהב שהייתה מדהימה. ההודעה שפירסמתי הייתה לעדכן את מי שמתעניין בטקס.
-
טקס חילופי משמרות - אמריצרפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום לכולם, למי שמתכנן להגיע בימים הקרובים לאמריצר ואחת המטרות שלו זה הטקס הצבאי בגבול עם פקיסטן, קחו בחשבון שבגלל המתיחות בימים האחרונים הטקס לא מתקיים. לצערי לא ראיתי איפה מפרסמים עדכונים בנוגע לזה ץ, ואנחנו הגענו לאמריצר והודיעו לנו שנכון לימים אלה הארוע לא מתקיים
-
RE: מבקש המלצה לטרק 3-5 ימים צפון הודופורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקמבקש המלצה לטרק 3-5 ימים צפון הודו
תודה רבה על התגובה.
אם זה המצב, האם יש מסלולים של יום אחד מומלצים באזור מנאלי / רישיקש שככה נעשה מספר מסלולים ובכל יום נחזור לאותו מקום?
-
מבקש המלצה לטרק 3-5 ימים צפון הודופורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום לכולם,
שבוע הבא אני ואישתי טסים לשבועיים וחצי לצפון הודו.
האם יש באזור הצפון (דרמסלה, מנאלי, רישיקש) טרק מומלץ, באורך 3-5 ימים, שמתאים לתאריכים אבל שהלינה בו מתבצעת בחדרים עם תנאים בסיסיים ולא אוהלים?
קראתי לדוגמא על האמפטה פאס במנאי אבל אני מבין שהלינה באוהלים וזה קצת בעייתי.
תודה מראש לממליצים!!!
-
RE: מבקש לדעת עלויות נסיעה מבית שאן לשדה התעופה בעמאןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקמבקש לדעת עלויות נסיעה מבית שאן לשדה התעופה בעמאן
תודה למגיבים.
יש לי כרגע פער בהבנה וגם "השרשור" שהופנתי אליו לא אומר שום דבר לגביי הויזה לירדן.
השאלה הקריטית מבחינתי - האם צריך לשלם גם אגרות כניסה ויציאה מירדן וגם ויזה?
ב"שרשור" יש שם פירוט שאומר שיעלה 250$ כל העסק של כניסה ויציאה.
מצד שני יש מקומות שכותבים שיש ויזה ב-+ 350 ש"ח.
האם זה בתוך ה-250$ או בנוסף?
בתאריכים שאני רוצה טיסה מירדן עולה 400$ ומישראל 900$ ולכן ההתלבטות.
תודה מראש!