תודה על תשובות מפורטות ומאירות עיניים!!! <3
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מיקי א.
-
RE: מה המרחק בין שדות התעופה BKK ו-DMK ואיך עוברים?פורסם בפורום תאילנדמה המרחק בין שדות התעופה BKK ו-DMK ואיך עוברים?
-
RE: לינה בלונדון מרכזיפורסם בפורום אירופה
ממליץ בחום על THE BLOOMSBURY HOTEL!!
מיקום מעולה שמאפשר “לחרוש” את מרכז העיר ברגל ושימוש מינימלי בתחבורה הציבורית. ארוחת בוקר מצויינת, יחס אישי ושירות שגורם לך להרגיש שאתה האורח היחידי במלון.
שלחתי לשם כבר מספר חברים שמאוד נהנו.
אם תרצי, אוכל לפנות לשירות לאורח במלון ולנסות להשיג הנחה או שדרוג. הם כבר מכירים אותי

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מיקי א.
-
שלום לכולם, בהנחה שטורקיה נמצאת בשכונה שלנו, שואל לגבי קפדוקיה...פורסם בפורום טיול לירדן
הזמנו טיסות באפריל הקרוב לקייסרי. מעוניינים ללון באיזור שני לילות. רצינו לשאול האם כדאי ללון בעיירה הגדולה במזרח האיזור – אורגופ, או שמא כדאי ללון מערבה יותר, בגורמה או בכאבושין? מה קרוב יותר לכדורים הפורחים, מאיפה קל יותר לטייל באטרקציות השונות?
האם כדאי לשכור רכב בשדה התעופה, או לקחת מונית / לשכור מדריך שהוא גם נהג?…
תודה לעונים!!
-
RE: לינה בלונדון מרכזיפורסם בפורום אירופה
ממליץ בחום על THE BLOOMSBURY HOTEL!!
מיקום מעולה שמאפשר “לחרוש” את מרכז העיר ברגל ושימוש מינימלי בתחבורה הציבורית. ארוחת בוקר מצויינת, יחס אישי ושירות שגורם לך להרגיש שאתה האורח היחידי במלון.
שלחתי לשם כבר מספר חברים שמאוד נהנו.
אם תרצי, אוכל לפנות לשירות לאורח במלון ולנסות להשיג הנחה או שדרוג. הם כבר מכירים אותי

-
RE: סים לגלישה 3 ימים בגאוריגיה, מומלץ מקומי?פורסם בפורום אירופה
חזרנו הלילה מגיאורגיה לאחר 4 ימים בטביליסי והשתמשנו בשירותי ווייפיי בלבד, כשהטלפון במצב טיסה כל הזמן.
הווייפיי במלון היה חינמי ומצויין! בכל בית קפה או מסעדה יש ווייפיי ונותנים סיסמה ברצון. בשדה התעופה גלשנו על רשת טביליסי פרי והיינו מחוברים כל הזמן, ללא עלות כספית.
תיהנו.
אם תרצו שופינג – קניון “טביליסי מול” הרבה יותר טוב מהקניון הגדול הפתוח שבדרך לשדה התעופה!
שימו לב שתהליך קבלת החזר המע”מ השדה התעופה איטי להחריד, לא יעיל ומסורבל וצריך לעמוד בתור בשתי עמדות נפרדות.
הם לא יקבלו אתכם לפני שהוצאתם בוארדינג פס.
-
RE: אשמח לעזרה ממי שהתנסה ברכבות בינלאומיות באירופה!פורסם בפורום אירופה
תודה על התגובה מאירת העיניים. עזרת לי מאוד!!! הזמנתי להם שעה קודם ב- 13:10 את הרכבת הישירה. ויתרתי על גמישות וזכות ביטול ויחד עם שדרוג למחלקה ראשונה, קרון ביזנס, כדי שיהיה מקום למזוודות, עלה לי 98 יורו לשניהם. המחיר בסדר?
אין סיכוי שיגידו להם שהביזנס מלא ויעבירו אותם לקרון רגיל, נכון?
-
אשמח לעזרה ממי שהתנסה ברכבות בינלאומיות באירופה!פורסם בפורום אירופה
תודה מראש למשיבים וחג שמח!

בתי טסה לוינה בתחילת דצמבר ואמורה לעבור ברכבת לפראג (כיוון אחד, הטיסה חזרה היא מפראג). בדקתי בשני אתרים: OBB האוסטרי שבו רכבת שיוצאת מוינה ומגיעה כעבור כשעה לברצלב. לאחר עצירה של 3 דקות נוסעים מברצלב לפראג. כתוב שם 1 change אבל לא ברור אם מחליפים רכבת או שנשארים באותה אחת… הנסיעה לברצלב נקראת EC 102 והנסיעה לפראג נקראת EC 276.
אפשרות אחרת היא ב RAIL EUROPE . העלות שם מאוד יקרה, בערך כפול אבל הבנתי שזו רכבת ישירה.
אנחנו אובדי עצות… נשמח לדעת כיצד לנהוג.
תודה למסייעים וחג שמח!
-
RE: חברים יקריםפורסם בפורום תאילנדחברים יקרים
אז עדיף להזמין את טיסות הפנים כשאני שם?
בשדה תעופה או בסוכנות?
לי דוקא אמרו שלהזמין מפה, מראש יהיה יותר זול...
ואחרי החדשות הבוקר אני קצת חושש מאייר אסיה.
מה עושים?...
-
RE: כמה שאלות על ויזה לתאילנדפורסם בפורום תאילנדכמה שאלות על ויזה לתאילנד
אשמח להיעזר גם באותו נושא...
אני ממריא לבנגקוק וחוזר ממנה לארץ כעבור 17 יום.
אבל, במהלך הטיול אצא פעם אחת לקמבודיה ואשוב לתאילנד כעבור כשבוע.
האם תהיה לי בעיה בכניסה השניה לתאילנד (מקמבודיה), האם אני צריך להודיע על כך כבר בנחיתה הראשונה לבנגקוק?
-
RE: מה המרחק בין שדות התעופה BKK ו-DMK ואיך עוברים?פורסם בפורום תאילנדמה המרחק בין שדות התעופה BKK ו-DMK ואיך עוברים?
תודה על תשובות מפורטות ומאירות עיניים!!! <3
-
מה המרחק בין שדות התעופה BKK ו-DMK ואיך עוברים?פורסם בפורום תאילנד
ובנוסף,
האם מישהו התנסה בטיסה מבנגקוק לפנום פן (למשל) בחברת AIRASIA?
היא זולה משמעותית מהמתחרים וטיסותיה יוצאות מהשדה הקטן יותר.
תודה לעונים ומרי כריסטמס