אני יכול להמליץ בחום על פארק הר אסיניבוין, אם יש לך 5-7 ימים. ההגעה לפארק במסוק או בהליכה של בערך 6 שעות. בפארק עצמו נופים מרהיבים, ומסלולי יום. ניתן לישון בלודג’, בבקתות בסיסיות מאוד, או באוהלים. נקודות תצפית יפהפיות ניתן למצוא ב NUB, SUNBURST PEAK, WONDER PASS
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי vtourist
-
RE: מסלולים רגליים ברוקיספורסם בפורום צפון אמריקה
-
שלום. ברוקיס הקנדיים יש עשרות אם לא מאות מסלולים בדרגות קושי שונות. תלוי מאוד באופי הטיול ובזמן . יש את המסלולים היותר מפורסמים, דוגמת: אגם אוהרה, פארק אסיניבוין, אגם ברג, LARCH VALLEY וכו’, ויש מסלולים קצת יותר אקזוטיים כמו JUMBO PASS, ROCKWALL TRAIL . יש מסלולי יום כמו הטיפוס ל WILCOX PEAK ויש עוד המון המון. צריך אבל לתכנן נכון אם יש מגבלת זמן
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי vtourist
-
אני יכול להמליץ בחום על פארק הר אסיניבוין, אם יש לך 5-7 ימים. ההגעה לפארק במסוק או בהליכה של בערך 6 שעות. בפארק עצמו נופים מרהיבים, ומסלולי יום. ניתן לישון בלודג’, בבקתות בסיסיות מאוד, או באוהלים. נקודות תצפית יפהפיות ניתן למצוא ב NUB, SUNBURST PEAK, WONDER PASS
-
שלום. ברוקיס הקנדיים יש עשרות אם לא מאות מסלולים בדרגות קושי שונות. תלוי מאוד באופי הטיול ובזמן . יש את המסלולים היותר מפורסמים, דוגמת: אגם אוהרה, פארק אסיניבוין, אגם ברג, LARCH VALLEY וכו’, ויש מסלולים קצת יותר אקזוטיים כמו JUMBO PASS, ROCKWALL TRAIL . יש מסלולי יום כמו הטיפוס ל WILCOX PEAK ויש עוד המון המון. צריך אבל לתכנן נכון אם יש מגבלת זמן
-
RE: טיול לסלובניה וקרואטיה - היכן כדאי לנחותפורסם בפורום אירופה
תודה רבה לך!
עזרת מאוד.
תוכל להמליץ על סוכנות להשכרת רכב מומלצת?
-
טיול לסלובניה וקרואטיה - היכן כדאי לנחותפורסם בפורום אירופה
שלום רב
אני מתכנן טיול לסלובניה וקרואטיה באפריל הקרוב.
מנסיונכם היכן כדאי לנחות? ראיתי שהטיסות זולות יותר לוינה או לבודפסט
וניתן לשכור שם רכב ולסוע לסלובניה
מה דעתכם?
יש יעד יותר נוח או זול לנחות בו?
-
קרואטיה וסלובניה באפרילפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם
אני מתכנן טיול בסלובניה וקרואטיה באפריל הקרוב.
רציתי לבדוק עם אנשים שהיו על מזג האויר
- האם ניתן להכנס לפארק פליטביצה באפריל? או שיש איזו מגבלה?
- האם העונה הזו קרה מדי (אנחנו נסע עם תינוקת בת שנתיים)?
-
מעבר עם רכב שכור בין מדינותפורסם בפורום אירופה
שלום רב
אני מתכנן טיול לאפריל הקרוב עם רכב שכור.
אני מתכנן מעבר מאוסטריה לסלובניה ומשם לקרואטיה, עם אופציה לחזור ולעבור גם לאיטליה.
האם צריך לשם כך אישורים מיוחדים?
ואם כן האם זה משהו שמנפיקים בישראל או דרך הסוכנות להשכרת רכב?
תודה מראש לכל העונים
-
RE: פארק פליטביצה האם צריך להזמין כרטיסים מראש?פורסם בפורום אירופה
תודה רבה על העזרה והתשובות המפורטות !!
-
פארק פליטביצה האם צריך להזמין כרטיסים מראש?פורסם בפורום אירופה
שלום לכולם
אני מתכנן טיול לפארק פליטביצה באפריל הקרוב
רציתי לשאול מספר שאלות:
- האם צריך להזמין כרטיסים מראש?
- האם יש מלון בתוך הפארק והאם הוא מומלץ?
תודה רבה
-
האם צריך ויזה למקסיקו ?פורסם בפורום מרכז אמריקה
שלום
האם ישראלים צריכים ויזה למקסיקו (כמו שצריך לדוגמא לונצואלה או ארה"ב)?
-
RE: פשע/אלימות בצילה/ארגיטינהפורסם בפורום דרום אמריקהפשע/אלימות בצילה/ארגיטינה:Reחשוב מאוד לשמור על זהירות ולפקוח עיניים חבר טוב שלי נשדד באלימות בצהרי היום בבואנוס איירס למרות שהיא לא נחשבת מסוכנת במיוחד בת של חברים ארגנטינאיים שלי , חזרה מארגנטינה לפני כחודש וסיפרה שהמצב שם לא בטוח כל כך המדינה עברה טלטלה ומשבר כלכלי קשה לא מזמן