ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. דפנה 11
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 28
    • פוסטים 884
    • הגבוה ביותר 103
    • קבוצות 0

דפנה 11

@דפנה 11

112
    מוניטין
    187
    צפיות בפרופיל
    884
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2804874 גיל 61

דפנה 11 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי דפנה 11

• RE: אז מהי השורה האהובה עליכם בעברית?

שרשור מקסים ! ! איזה בחירות נהדרות !

שיר שקשור גם לטיולים ומחזיר אותי לארץ שלנו -לנופים,הריחות והצבעים

אהוד בנאי -יוצא לאור

השביל הזה מתחיל כאן
      בין סניף בנק למעין
      לא סלול, לא תמיד מסומן
      השביל הזה מתחיל כאן.

חוצה את העיר
      עולה על ההר
      ממשיך על הים
      ממשיך גם מחר
      חותך באויר, בין הבתים
      יוצא אל האור, אל חיים חדשים.

לך עליו, עלה עליו עכשיו
      לך עליו, עלה עליו עכשיו
      מלאכי ציפורים מעליך
      מלווים את צעדיך
      מרחוק נדלק אור
      אל תסטה כדי שתוכל לחזור.

פורסם בפורום טיולי משפחות
      דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: עזרה בבניית מסלול לצפון תאילנד
      צאנג ראי

הי URBE

כל אחד צריך להחליט לעצמו לפי דעתי מה מעניין אותו ואת משפחתו, כשאני תכננתי את הטיול שלנו עברתי על רשימת האתרים שראיתי שחוזרים בטיולים מסוג זה וגם על ההצעות שקיבלתי ממדריכים התאילנדים והחלטתי מה סדר העדיפויות שלי .למשל לי היה ברור שאני רוצה לראות את המקדש הלבן, דוי סוטפ, דוי אינתנון גם היה חובה בשבילי ,פילים ורפסודות,

משולש הגבולות היה באמת בסימן שאלה ובסוף הורדנו אותו כך שלא יכולה להגיד לך אם שווה או לא.המקדש הלבן בעיני מאוד מיוחד וגם ארמון המלכה הפתיע לטובה.גם כל הנופים הלוך וחזור היו מעניינים וזה חלק מהטיול.

מקוה שעזרתי

פורסם בפורום תאילנד
      דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: דרוש מצנח רחיפה -תמידי-חזרנו מהאלפים הצרפתים וליון
      SIX -FER-A-CHEVAL

יום 3 לטיול-SIX -FER-A-CHEVAL

מראש הגדרתי כמה אתרי MUST אחד מהם הוא הסיקס א שרוול.

כבר ביום השני בעצם הסתדר לי המסלול לגבי החלק של אנסי כאשר כבר היה מזג אויר ידוע.

ליום הזה היה ברור שצריך מזג אויר טוב ואכן זכינו במזג אויר מושלם :קריר 14 מעלות בבוקר עד 25 בצהרים. מושלם להליכה.

אפשרי לעשות את המסלול גם משאמוני ,אך בשאמוני היו לנו פחות לילות בגלל ההחלטה לישון בליון לפני הטיסה יומיים ולכן שמרתי לי את הימים פנויים שם .(אותו זמן נסיעה אגב)

התארגנו יחסית מוקדם בבוקר כדי לעשות את המסלול לא בשעות החמות ויצאנו  לשעה נסיעה .הדרך מתחילה בכביש המהיר אך עולה אחכ בכביש היפה D902. 

הגענו לכפר SIX -FER-A-CHEVAL  והמשכנו לפי השילוט לכיוון השמורה .כמו שכתבו קודמי יש להמשיך הלאה אחרי הבותקה לשלם על החנייה 5 יורו ,לבקש מפה, ולהמשיך לחניות. הגענו לקראת 900 בבוקר והיה מקום בחנייהP2

התחלנו ללכת .תחילה יש עלייה מתונה מאוד ואז מגיעים לתחילת המסלול ולמקום הנהדר הזה בה רואים את כל ההרים באוכף הזה 

מציינת שבאזור אנסי ההרים לא ככ גבוהים וזה היום הראשון בו אנו חווים את ההרים הגבוהים ,רמז לשבוע שמחכה לנו בשאמוני...no

המסלול שבחרנו-כמו כולם הוא 

LE FOND DE LA COMBE המסלול האדום.

מתחילים ללכת ובאיזה שהוא שלב יש התפצלות הבנו שזה הזמן לעבור לצד השמאלי של הדרך “לפי ההוראות”.יפה כאן עד מאוד. מראש נתתי למסלול לזרום איתנו “כמה שרוצים נלך “(מסלול הלוך חזור)

בסופו של דבר כולם נהנו ועשינו את כל המסלול ,בערך 4 שעות הליכה 

הגענו עד לגשרים של FOND DE LA COMBE ואז עוברים אותם וחוזרים לצד המפלים 

מסלול יפיפה ,כולנו נהננו מאוד ,בדרך עצרנו בבית קפה ,השוקו שם היה נהדר..

דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: סוף עידן התמימות

הי

עוקבת אחרי השרשור כבר זמן מה.

באמת לא מבינה למה אי אפשר לתקן את המונה ,

ראו את השרשור של פסגות..ולא לא פתחתי את ההודעה שלה...

נראה שלמטייל יש אינטרס כלכלי כאן ורואים לפי כמות הפרסומות, וזה מה שמוביל אותם.

מצד שני אישית לא יכולה לתאר את הטיולים המשפחתיים שלנו ב5 שנים האחרונות ללא הפורום הזה- משפחות.

האנשים שהפכו לחברים וירטואלים שמלוים אותי בטיול ובכל השנה.

לא חושבת כפי שאמרו שכרגע יש בפייסבוק משהו שמתעלה על הפורמט הזה.

לכן שמוליק פונה אליך אישית , מקווה שההפסקה תהיה קצרה ושתשוב אלינו במהרה !yeswink...

בסופו של דבר הפורום הוא  האנשים  ,זה  מה שבונה אותו ולא המסגרת בה אנחנו מתארחים .

שבוע טוב שיהיה 

דפנה

דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: חזרנו מחופשה מצפאוריטית –או - אוגוסט במצפה רמון - איזה כיף היה!
      איזה כייף שכתבתן !!!   בדיוק חשבתי לתכנן משהו במצפה רמון אחרי החגים ...אז ישר שומרת לי
      דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: דרוש מצנח רחיפה -תמידי-חזרנו מהאלפים הצרפתים וליון
      מהתחנה הראשונהמבט לSTEP INTO THE VOIDסיור עם מסוק -אפשרי בכל העמקמטפסי ההרים
      דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: היער השחור עם מתבגרים

ממליצה להתמקם ליד העיירה טיטיזי 

בנושא המלצות יש את הבלוג המעולה של לי  ליער השחור

הבלוג של לי

מצרפת גם את סיפור הטיול שלנו מלפני שנה בקיץ

היער השחור ואלזס2016

דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: טיול לאגם גארדה בקיץ

צפון איטליה הוא אזור יפיפה !! ויש כ”כ הרבה מה לראות ,כמו קודמי חושבת שכדאי  לצרף את הדולמיטים (שלא היינו )וממליצה מאוד על אגם מאג’ורה ,אפשר משם לנסוע לחבל טיצינו בשוויץ ליום ,יומיים, ולא לנסוע עד אוסטריה..

האגמים מאגורה ,קומו  ולוגאנו  קרובים למילאנו כך שאתם יכולים לעשות כוכב בדרך חזרה או בהלוך. או רק יום אחד באזור מאג’ורה.

דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: ג'ורג' קלוני, ג'קוזי וקנלוני - חופשת סתיו באיטליה

טיול מקסים ותמונות נהדרות !

דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: Waze באיזור היער השחור
      בשימוש באפליקצית ניווט off line תחסוך 150-250 שקל

הוייז עובד מצויין !! אנחנו כרגע שם... הוא מכיר את כל הכתובות יותר מאשר הגיפיאס של האוטו גם התיזמון טוב

דפנה 11
      דפנה 11

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי דפנה 11

• RE: טיול לפורטוגל

יכולה לענות על חלק מהדברים : סיורים כוכב ליסבון - איתמר נהננו מאוד ! בפורטו לקחנו סיור של פורטוגו. מלונות בליסבון באופן עקרוני כדאי לקחת בחלק השטוח יותר -בסיה. יש לי שני פוסטים על פורטוגל. אם לא אצליח להעתיק אותם לכאן יכולה לשלוח בפרטי. הצאט עוד עובד כאן? https://daphnatravels.com/2023/12/31/%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%95-%d7%9c%d7%9c%d7%99%d7%a1%d7%91%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%90/

פורסם בפורום אירופה
      דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: סתיו במערב סקוטלנד – בואו לעופף איתי!

ואו פנינית איזה טיול !! תמונות מהפנטות וגם המסלול שלכם. איזה כייף שנכנסתי כך פתאם לפורום ... חלום של טיול !

פורסם בפורום אירופה
      דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: רכב בפורטגל

http://daphnatravels.com/2023/12/31/%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%95-%d7%9c%d7%9c%d7%99%d7%a1%d7%91%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%90/

פורסם בפורום אירופה
      דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: רכב בפורטגל

הי אין שום בעייה. אנחנו השכרנו רכב בפורטו והחזרנו בליסבון. גם בפורטו וגם בליסבון לא היינו עם רכב. מצרפת לך את סיפור הטיול שלנו משנה שעברה. http://daphnatravels.com/2023/12/31/%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%95-%d7%9c%d7%9c%d7%99%d7%a1%d7%91%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%90/ הסיפור הוא בשני חלקים. אם הלינק לא עובד כאן אז תוכל למצוא אותו ב daphnatravels.com

פורסם בפורום אירופה
      דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: טירול בסתיו – זכרונות מעידן התמימות

הי פנינית כל כך הרבה זמן לא ביקרתי כאן והופ ! גיליתי את הסיפור שלךֱ ! חולמת כבר שנים לחזור לטירול. עכשו כבר יש לי בסיס . טיול נהדר, והסוף? המציאות של כולנו

פורסם בפורום אירופה
      דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: איסלנד משפחתי - Weather is a state of mind!

ואו !!!!! פנינית רק עכשו נכנסתי .. ואיזה טיול מושלם !! התמונות, הסיפורים. נראה באמת כאחד השיאים. איסלנד זה אחד מהחלומות שלי העתידיים וכבר ברור לי שהסיפור שלך הוא בסיס מצויין . שומרת לי כתמיד

פורסם בפורום אירופה
      דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: כמה שאלות על פריז

הי לגבי פריז היינו זוג במאי , לא פעם ראשונה מצרפת את הסיכום שלי. לא היינו באסטריקס או ורסאי. http://daphnatravels.com/2023/06/17/%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%96-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%95%d7%a1-%d7%98%d7%99%d7%95%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%92%d7%99/

פורסם בפורום אירופה
      דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: גרמניה - עצות ל 17 יום הכוללים יער שחור ועוד

הי אנחנו שילבנו בנוסף למסלול הרגיל של היער השחור 5 ימים כוכב בקולמר שבאלזס http://daphnatravels.com/2023/04/19/%d7%90%d7%9c%d7%96%d7%a1-%d7%90%d7%92%d7%93%d7%94-%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%9e%d7%94/

דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: מונציה לצ'ינקווה טרה - מטיילים בין ביס לביס באיטליה

@pninit1234 הי פנינית נהניתי לקרוא !!! תמונות נהדרות!. תודה על האיזכורים ונראה שעשית "השלמות " למה שלא הספקנו. אין ספק שדגמתם את היופי של איטליה. כל הכבוד על ההשקעה. מקווה להשתמש במידע על בולוניה שמחכה לי...

פורסם בפורום אירופה
      דפנה 11
      דפנה 11
    • RE: 8 ימים באלפים הצרפתים

מצרפת גם את הטיול שלנו. כל המסלול בהשראת הפורום הזה.אנחנו היינו שבועיים ופיצלנו ל2 כוכבים. לצערי כנראה שהצימר הראשון שלנו של נואל כבר לא פעיל. שוה לנסות.שאמוני נהדרת ואפשר להיות בה שבועות. כמובן לבדוק את עניין הגבהים מראש

http://daphnatravels.com/2022/08/27/%d7%98%d7%99%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa%d7%99-%d7%9c%d7%90%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a6%d7%a8%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d/

פורסם בפורום אירופה
      דפנה 11
      דפנה 11