מחפש חברה טובה להשכרת רכב לטיול של שבועיים + בקוסטה ריקה , תודה אלון
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אלון-אורית
-
המלצה לחברת השכרת רכב בקוסטה ריקהפורסם בפורום מרכז אמריקה
-
RE: מסלול בדרום ארגנצ'ילה לחודש (רוני סופר.... )פורסם בפורום דרום אמריקה
הי חברה
קורא בשקיקה את ההמלצות שלכם .. אני יוצא עם הבת שלי , לפני גיוס לאזור של 3 שבועות . לא בונה על זה שהמעברים היבבשתים יפתחו ( הם כרגע סגורים חוץ מהמעבר של מנדוזה לסנטיאגו ) ולכן מתרכז בארגנטינה . גם אני טיילתי לפני 30 שנה ..
שאלה – אם יש לי 12 ימים נטו לדרום ( אחרי שהורדתי טיסות , יומיים בבואנוס איירס וחזרה לטיסה ) איך אני מחלק בין ברילוצה ואזור האגמים לבין אל-קלפאטה והאזור ?. אנחנו אוהבים ללכת אבל נעשה בעיקר טרקיים יומיים. שווה לרדת לאושייה ? בחוויה שלי אז היא לא הייתה כזו אטקרטיבית מול שאר האטרקציות
תודה אלון
-
קדחת הדנגי dengue fever vietnamפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
הי
עומדים לצאת עוד שבוע לויטנאם וקוראים על התפרצות ה dengue fever בוייטנאם ובעיקר בערים הגדולות . כמה להיות לחוץ ? לוותר על האנוי ?
תודה
-
RE: קונקשיין באיסטנבול בימים כאלו - רשמים ?פורסם בפורום אירופהקונקשיין באיסטנבול בימים כאלו - רשמים ?
תודה רבה גלית על התשובה , מקווה שיעבור בסדר. בשדה תעופה באיסטנבול נדרשתם להציג תעודה מזהה ( אני נוסע עם ילדים ) ?
-
קונקשיין באיסטנבול בימים כאלו - רשמים ?פורסם בפורום אירופה
הי
טיסה שהזמנו לפני כמה חודשים עם טורקייש איירלין (ת"א - בריסל) עוצרת לקונקשיין באיסטנבול ..
משהו שעבר בשדה התעופה (Sabiha Gokcen) בימים האחרונים , יכול אולי לספר על החוויה ? יש מה לדאוג ( מבטים , הערות וכו ) ? מה בטיסה עצמה מאסטנבול לאירופה ?
תודה