עדיין לא, אבל בקרוב
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי איתי
-
RE: חופי מרוקו - אסווירה וג`דידהפורסם בפורום אפריקהחופי מרוקו - אסווירה וג`דידה:Reבג`דידה לא הייתי, אבל באסווירה יש חופי רחצה נהדרים. חוץ מזה עיר נעימה ויפה, בעיקר לחובבי דגים ומאכלי ים (הטיג`ין שרימפס מעולה)
-
RE: אגם ויקטוריהפורסם בפורום אפריקהבנדהיש מס` איים יפים על אגם ויקטוריה באוגנדה שמפורטים בלונלי, אבל לא הייתי בהם. כן הייתי באי בנדה שלא מפורט בלונלי. האי קטן מאוד, להערכתי ק''מ על שני ק''מ. הוא שייך לבריטי מטורף, אחד האנשים המצחיקים שפגשתי. אפשר לשהות על האי ב 10$ ליום שכוללים לינה (באהלים שי
-
RE: פקיסטןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקפקיסטן:Reיש לי חבר ישראלי עם דרכון ארגנטינאי שטייל בפקיסטן ליפני כמה שנים. לו היה לי דרכון זר פקיסטן היתה בהחלט בין האופציות הראשונות.
-
RE: לכבוד שבוע הספר -המלצות !!!פורסם בפורום אפריקהחברברי הסוואנהכודם כל, אני מצטרף להמלצתו של עידו על ''אל לב המאפיליה''. עוד ספר מצויין הוא של הזאולוג והסופר ג`ארלד דארל ''חברברי הסוואנה'' שמתאר את המשלחת לאיסוף בע''ח בראשותו של הסופר בצפון מערב קמרון בסוף שנות הארבעים. ספר מצויין, כמו כל סיפרי המשלחות של דארל (ויש ה
-
RE: טיול גדול באפריקהפורסם בפורום אפריקהטיול גדול באפריקה:Reקודם כל איזה קונגו? בגדול לא מומלץ להכנס לאף אחת מהן בעיקר לא לברזאוויל, אבל בטיול האחרון שלי פגשתי לא מעט שעוברים את שתי המדינות במהירות בחלק הקטן שלהן בין אנגולה לגבון, כך שהדרך הזו לא חסומה. בכל מקרה, טיול נעים
-
RE: אתיופיה לתקופה ארוכה -עבודהפורסם בפורום אפריקהאתיופיה לתקופה ארוכה -עבודה:Re1)במלונות סבירים לא ממש ניתקלתי (חוץ מהבלגז בגונדר) אבל גם לא ממש חיפשתי כך שאני מאמין שיש, לפחות במקומות המרכזיים 2)אחת החוויות באתיופיה זה לאכול את האוכל המקומי. בכל מקום יש אינג`ירה ופסטה (חריף+) שאפשר לאכול בלי בעיה. המאכל היחיד שכדאי להיזהר ממנו זה
-
RE: אתיופיה בפסח - שאלותפורסם בפורום אפריקהאתיופיה בפסח - קושיות:Reלעניות דעתי אנג`ירה אינה כשרה מכוון שנותנים לעיסה להחמיץ, אבל לא יצא לי לברר את העיניין לעומק. מצד שני אני בטוח שתוכלי לקבל בקלות תשובה מספקת אצל כל קהילה אתיופית בארץ. טיול נעים, אתיופיה מדהימה.
-
RE: Zoom In- תמונות של חיותפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקתני לי לנחש:Reאגם קרקול וההר ברקע זה המוסטאגאטה, סחטין על התמונה.