אני חוזרת בפעם השנייה כי מי שאוהב טבע בנשמתו ובמקביל אוהב לצלם ואת רוב הטיולים רואים דרך עדשת המצלמה הכל אפשרי רק אני נגד טרוף, אנסה לעשות כך שנראה את המיטב כי הפעם הטיול הוא משפחתי. המקום בשלכת מטורף עד עוצר נשימה…… ודה
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי miki sade
-
RE: טיול שלכתפורסם בפורום צפון אמריקה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי miki sade
-
אני חוזרת בפעם השנייה כי מי שאוהב טבע בנשמתו ובמקביל אוהב לצלם ואת רוב הטיולים רואים דרך עדשת המצלמה הכל אפשרי רק אני נגד טרוף, אנסה לעשות כך שנראה את המיטב כי הפעם הטיול הוא משפחתי. המקום בשלכת מטורף עד עוצר נשימה…… ודה
-
מוני, בכל מקרה תודה, מובן שזה קצת מטורף (בגלל זה ביקשתי עזרה
) ננסה לטעום מכל היופי שוב ולקצר היכן שאפשרי מתוך מה שהצעת.יום נפלא
-
טיול שלכתפורסם בפורום צפון אמריקה
היי
מבקשת המלצה על טיול מקוצר 7 ימים מלאים שבהם מעוניינת לצאת מניו יורק לכיוון אזור השלכת בניו אינגלנד ואז להמשיך לאגמי האצבעות מפלי הניאגרה וחזרה לניו יורק. רק באמת מקומות שהם הכי שווים מבחינת הנופים, השלכת הטבע, אולי פארק אכדיה. היינו לפני שנתיים בטיול גדול (לא סתם חוזרים שוב) ועכשו מקוצר משפחתי. אשמח מאוד מאוד לסיוע בתאריכים 7/10-14/10.
תודה
מיקי שדה

-
RE: מניו יורק ל-Niagara Falls, טורונטו ........פורסם בפורום צפון אמריקה
נוסעים מגריניץ’ קונטיקט למפלי הניאגרה…...היכן בדרך מומלץ לעשות הפסקת לינה? מקום נחמד שיש גם מה לראות. ובכלל האם יש אטרקציה מומלצת.יומים לינה בניאגרה …. +עוד 3 ימי טיול מה ולהיכן מומלץ לפני חזרה לניו יורק.
(מעבר לאגמי האצבעות ….. ועוד המלצות שקבלתי בהודעה הקודמת מגלית ועל זה ממש מודה).
פתוחים לעוד רעיונות והצעות.
תודה
-
כל המגבלות ידועות והחברים אכן מאוד מעריכים וזה מחובתנו כי ישנה כאן מעבר לחברות רבת שנים גם עזרה בהסעה עקב מחלה. הכל בסדר….ותודה לך עדי.
מה המלצתך לפנסילבניה?
-
מתחילים ב- cooperstown, וממשיכים למסלול מעגלי Whiteface, צפון וורמונט,conway, סיבוב מעגלי בפארק אכדיה, lord camden,בוסטון, ניו פורט.
הסיבוב הינו כך משום שאנחנו עושים אותו עם זוג חברים שבסופו נפרדים הם לקונטיקט ואנחנו ממשיכים לטייל (את ההלצה למסלול קבלנו בשנה שעברה מה”מטייל”. (הטיול מה-28/9 עד ה-11/10).
ב-24/10 הטיסה חזרה לארץ .
כאשר את 5 הימים האחרונים אני מעדיפה לניו-יורק.
נותר לנו שבוע לטיול שבו אשמח לכל המלצה שתהיה כי זה אזור שטרם עשינו.
המון המון תודה
-
תודה על התגובה,
מסיימים בבוסטון.
לא היינו עדיין במפלים ומסקרן אותי להגיע לטורונטו.
אנחנו זוג מבוגרים (לא זקנים (=:) ומטיילים לבד ללא ילדים.
לפנסילבניה רציתי להגיע לביקור קצר של חברים.
שום דבר הוא לא חובה אשמח לכל המלצה.
-
מניו יורק ל-Niagara Falls, טורונטו ........פורסם בפורום צפון אמריקה
היי,
אשמח לסיוע בתכנון טיול שאותו מתחילים בשבועיים של טיול שלכת בניו אינגלנד שאותו כבר יש לנו כולל בתי מלון מה-28/9/17 עד ה-11/10/17.
לאחר מכן יש לנו עוד 13 ימים של טיול שאותו אין לי מושג איך לתכנן מעבר לזה שאנחנו רוצים להגיע ל-Niagara Falls, טורונטו, וכן, פנסילבניה, כאשר לפחות 5 ימים אחרונים בניו- יורק.
אשמח לקבל המלצות.
מיקי שדה