ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. hinna 0
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 6
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

hinna 0

@hinna 0

0
    מוניטין
    24
    צפיות בפרופיל
    6
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 62006 גיל 56

hinna 0 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי hinna 0

• RE: 5 ימים בצפון מזרח אמריקה

@מירי6

אתמול היינו באיזור אחוזת וונדרבילט Vanderbilt moinson - נופי שלכת מהממים.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      hinna 0
      hinna 0
    • RE: שלושה שבועות ירח דבש - חוף מערבי + NYC - עזרה

@Joshua-Tree

San Diego!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      hinna 0
      hinna 0
    • RE: צפון מזרח ארהב בסוף יולי - חישוב מסלול מחדש

Six flags - הילדים שלי נהנו מאוד בגילאים 11-12, ועכשיו (14)  כבר לא מתלהבים.

המסלולים שאתם מתכננים כוללים המון טבע ונופים יפים, אבל יש אותם בשפע באירופה. אם אתם מבקרים הרבה באיזור, אז סבבה, אבל אם זה הטיול הגדול, הייתי שוקלת לשלב עם דברים יחודיים לארצות הברית. הטיסות אולי טיפה מיקרות טיול, אבל המלונות יוזילו.

בדרך כלל טיסות פנימיות ללאס וגאס זולות וזה איזור של טבע יחודי ופארקים מהממים. מלון סירקוס בסטריפ עלה לנו 30$. 

אורלנדו מהממת. ילדים גדלים מהר ואם לא לעשות בזמן - אחר כך פחות סיכוי שתגיעו. פארקים יקרים , אבל יש שפע אטרקציות מעבר . מלון 4* עם בריכה וארוכת בוקר עלה לנו 35$

קרוזים לאלסקה או לקאריבים יכולים לצאת ממש ממש זולים וכך תבקרו בהמון מקומות מיוחדים. אנחנו שלמנו כ350$ לאדם לקרוז של שבוע. אלסקה זה כלל חדר עם מרפסת. קאריבים יוצאים ב14/10 בחדר עם חלון. הזמנות דרך אתרים אמריקאים ברגע אחרון.

המרחקים בארהב הם גדולים מאוד. הנהיגה מעייפת וטבע מדהים יש שם כמעט בכל מקום בלי להתרחק הרבה.

זה דעתי אישית שלי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      hinna 0
      hinna 0
    • RE: מבקשת הצעה למסלול ברכב מניו יורק לכיוון מפלי הניאגרה ובחזרה עם רכב טיסה מניויורק
      מרחקים גדולים. אולי עדיף להתמקד בנקודות עניין ולעשות טיסות? אחרת יהיה לכם שעות של נסיעה מייגעת.
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      hinna 0
      hinna 0
    • טיול מעגלי מניו יורק לניאגרה
      אני עם אמא והבת שלי רוצות לעשות טיול בין 1-8/10. למרות שזה קורא בעוד שבוע, רק עכשיו התחלתי לתכנן. המטרה העיקרית זה ניאגרה, אבל רוצות גם כייף בדרך. נקודות עצירה בדרך שחשבתי זה אלבני, קינגסטון בכוון אחד ואיתקה בכוון השני. האם נשמע לכם בסדר? מה הכוון המומלץ כדי למצות גם עניין השלכת. האם זה מספיק זמן בכלל לטיול כזה? לא רוצה לנסוע יותר מ4 שעות ביום. חובה לעצור במסעדה נורמלית לצהריים= לפחות שעה. אנחנו רוצות טיול כייף. בלי לרוץ. בלי מעמץ יותר. עדיין למצות ולחוות. אשמח למסלול מפורט אם יש למישהו מוכן. וכמובן לכל עצה.
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      hinna 0
      hinna 0