בטוחים שזה רק לדרכונים אירופאים ?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4065108
-
צרמט בעצמאותפורסם בפורום סקי וסנובורד
מריח לי שבעוד שבוע שבועיים תפתח ההזדמנות לטוס לשוויץ ללא בידוד.
לא הייתי אף פעם בצרמט
באמצע אפריל עוד פתוח האתר(מלבד הקרחון שבטוח פתוח)? והאם הוא מספיק גדול ומאתגר ללא החיבור לצירביניה?
-
חיבור זאלבך לצל אם זה וקפרוןפורסם בפורום סקי וסנובורד
שמעתי שחיברו בין האתרים עם רכבלים וגונדולות
לא הייתי באף אחד מהם משום שתמיד קראתי שאין הרבה מסוללים מאתגרים.
האם החיבור הזה ביחד עושה מזה באמת מגה אתר עם מסלולים גם לגולשים שמחפשים בעיקר מסלולים שחורים וסקי ראוטים?
-
RE: התנהלות מבישה של סקי דיל -תחשבו טוב לפני שמזמינים מהםפורסם בפורום סקי וסנובורד
אגב הם עושים טעות גדולה מאוד , ברגע שקלאב מד (המתחרה הכי גדול של סקי דיל) הוציא כזאת הודעה שמזכה את כל המזמינים (אלפים רבים) בחופשה לשנה הבאה , סקי דיל היו חייבים להשוות את ההצעה אם לא הם באמת יכולים להתחיל לקפל , אף אחד ממי שהזמין השנה לא יזמין מהם יותר.
לדעתי עוד קצת לחץ ציבורי של אלפי האנשים שהזמינו חבילות בסקי דיל יפתור את הבעיה .
-
RE: התנהלות מבישה של סקי דיל -תחשבו טוב לפני שמזמינים מהםפורסם בפורום סקי וסנובורד
אני באותה סירה בדיוק עם חופשה לפסח ולא יודע מה לעשות.
לדעתי מבחינת חוק המלונות מחוייבים להחזיר לסקי דיל הכסף ולבטל החופשות.
הטיסות הם שכר של סקי דיל ולא אמורה ליהות בעיה לבטל אותם.
בקיצור מריח לא טוב הסיפור הזה.
אם קלאב מד ישראל יכולים לזכות את כל הלקוחות שלהם ולהעביר החופשות לחורף הבא אני בטוח שגם סקי דיל יכולים , אבל נראה שאולי הם מנסים להרוויח עוד כמה שקלים מזה.
-
RE: מפה לשם, האם יש מישהו שכן טס לחופשת סקי בתקופה זו?פורסם בפורום סקי וסנובורד
הם מציעים זיכוי של 50% לשנה הבאה.
אגב קלאב מד הודיעו שיתנו זיכוי 100% לחורף הבא לכל מי שמעוניין לבטל השנה בגלל הקורונה.
הזול תמיד יוצא יקר בסוף
-
RE: מפה לשם, האם יש מישהו שכן טס לחופשת סקי בתקופה זו?פורסם בפורום סקי וסנובורד
שילמתי סכום מטורף של 2200 יורו לאדם לנסיעה עם הילד לקייטנת סקי בעברית ואל טורנס בפסח
סקי דיל רוצים 40% דמי ביטול וזה גם רק אם אני מבטל עד יום שני הקרוב אם לאחר מכן 65% ולאחר מכן 80% וכו.
טוענים שכרגע הכל ממשיך כרגיל , לא מבין את זה מי הם חושבים שייסע לצרפת כל עוד הבידוד הזה של שבועיים לאחר מכן קיים.
אני ממש לא יודע מה לעשות , אני לא אסע כל עוד קיים הבידוד של שבועיים אחרי , הבעיה שככל שאני מושך את ההחלטה דמי הביטול עולים.
אין להם ביטוח לדבר כזה לסקי דיל לא מבין את זה.
-
סוציפורסם בפורום סקי וסנובורד
אז ככה אני מגדיר את עצמי גולש גבוהה מאוד (יחסית לישראלי
) מעל 20 שנה גולש רק באירופה הקלאסית(אוסטריה , צרפת ,איטליה).לפני חודש הייתי באישגיל ולפסח סגרתי עם הילד לואל טורנס.
חשבתי לעשות איזה סופש בסוצי החודש הסתכלתי על מפת המסלולים ונראה שיש שם לא מעט שחורים ואפילו קצת סקי רואאטים , מישהו שגולש ברמה יודע להגיד אם כדאי לקפוץ לשם לסופש 3 ימי סקי או שזה כמו החרמון שאתה גולש דקה וחצי ואתה במעלית למטה.