ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מטייל_4070864
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 2
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

מטייל_4070864

@מטייל_4070864

0
    מוניטין
    16
    צפיות בפרופיל
    2
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4070864 גיל 56

מטייל_4070864 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4070864

• עזרה בתכנון טיול דרום - מרכז אמריקה

אהלן חברים, אני ממש צריך עזרה בלקבל הבנה ומושג על המסלול שאני מעוניין לעשות בדרום מרכז אמריקה.

אז ככה אני חייל משוחרר אחרי צבא ואני רוצה לעשות את הטיול הגדול בדרום אמריקה ולהמשיך למרכז.

חשבתי על להתחיל בברזיל בקרנבל להמשיך לפרו, משם אולי לקולומביה(לא סגור על היעד ואשמח אם מישהו שהיה יתן לימידע עליו קצת),

ממשיך לפנמה, מפנמה לגואטמלה ואז למקסיקו (שם אני גם רוצה לשלב קובה אבל פחות קונקרטי כי זה מספר מועט שלימים)

עכשיו כמה שאלות:

1. האם המסלול הגיוני ומוכר? יש עוד אנשים שעושים את זה?

2. כמה זמן מומלץ לטיול כזה?(אני לא רוצה יותר מ4.5 חודשים אז אם זה קצת מידי על איזה יעד אפשר לוותר?)

3. כמה זמן הייתם ממליצים לכל יעד?

4. בהתאם לכמה זמן מומלץ, כמה כסף צריך להביא בהתאם?(בערך כמובן, אני לא הולך לישון במלונות יוקרה ודברים כאלהאלא לחיות חיים ממוצעים וכיפיים)

5. במידה ואין לי שותף/ה, עד כמה זה נורא לטוס לבד? 

תודה רבה לכולם וחג שמח!

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      מטייל_4070864
      מטייל_4070864
    • עזרה בתכנון טיול דרום - מרכז אמריקה

אהלן חברים, אני ממש צריך עזרה בלקבל הבנה ומושג על המסלול שאני מעוניין לעשות בדרום מרכז אמריקה.

אז ככה אני חייל משוחרר אחרי צבא ואני רוצה לעשות את הטיול הגדול בדרום אמריקה ולהמשיך למרכז.

חשבתי על להתחיל בברזיל בקרנבל להמשיך לפרו, משם אולי לקולומביה(לא סגור על היעד ואשמח אם מישהו שהיה יתן לימידע עליו קצת),

ממשיך לפנמה, מפנמה לגואטמלה ואז למקסיקו (שם אני גם רוצה לשלב קובה אבל פחות קונקרטי כי זה מספר מועט שלימים)

עכשיו כמה שאלות:

1. האם המסלול הגיוני ומוכר? יש עוד אנשים שעושים את זה?

2. כמה זמן מומלץ לטיול כזה?(אני לא רוצה יותר מ4.5 חודשים אז אם זה קצת מידי על איזה יעד אפשר לוותר?)

3. כמה זמן הייתם ממליצים לכל יעד?

4. בהתאם לכמה זמן מומלץ, כמה כסף צריך להביא בהתאם?(בערך כמובן, אני לא הולך לישון במלונות יוקרה ודברים כאלהאלא לחיות חיים ממוצעים וכיפיים)

5. במידה ואין לי שותף/ה, עד כמה זה נורא לטוס לבד? 

תודה רבה לכולם וחג שמח!

פורסם בפורום דרום אמריקה
      מטייל_4070864
      מטייל_4070864