ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. nitsa63
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 2
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

nitsa63

@nitsa63

0
    מוניטין
    9
    צפיות בפרופיל
    2
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2908870 גיל 53

nitsa63 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי nitsa63

• שאלה בנוגע לצפון תאילנד (צ'אנג מאי, פאי וצ'אנג ראי)
      שלום רב, אני מתעדת לעשות טיול בתאילנד בחודש אוקטובר. בצפון אני מתכוונת להשאר 7 או 8 ימים, ולחלק אותם כך שבתחילה צ'אנג מאי, משם לפאי ולאחר מכן צ'אנג ראי. השאלה שלי אם יש דרך להגיע מפאי לצ'אנג ראי (מבלי לחזור לצ'אנג מאי), בתחבורה ציבורית / נהג פרטי / רכב שכור (לא קטנוע או אופנוע). האם יש המלצות? במידה וזה אפשרי רק ברכב שכור, אשמח להמלצה לחברת השכרה, כמו גם מידע אם צריך רישיון בינלאומי או שמספיק רישיון ישראלי. אני אמורה להגיע בטיסה מבנגקוק לצ'אנג מאי ולחזור מצ'אנג ראי בטיסה לפוקט. תודה רבה מראש.
      פורסם בפורום תאילנד
      nitsa63
      nitsa63
    • RE: תחבורה ציבורית באזור הבאלקן-סלובניה קרואטיה מונטנג
      תחבורה ציבורית באזור הבאלקן-סלובניה קרואטיה מונטנג
      כמובן שיש רכבות שמחברות בין המדינות הללו, לפחות בוודאות בין סלובניה וקרואטיה. אני בדיוק נוסעת לשם באוגוסט ולכן אני מעודכנת.

בקישור הזה תוכל למצוא אתרים של רכבות של כל מדינה כמעט באירופה ותוכל להכניס יעדים ומקומות מוצא ולבדוק במדוייק רכבות שתצטרך. השימוש ברכבות במדינות אלו מפותח מאד. באשר למונטנגרו אינני יודעת, נדמה לי שיש רכבת מדוברובניק, אך במידה ולא יש רכבת ממונטנגרו לסרביה ומשם לזגרב.

http://www.gotravel.co.il/travel/?p=1687

ואני באופן אישי אשמח לשאול אם מישהו יכול לעזור לי עם מידע לגבי תחבורה ציבורית בתוך מקדוניה, אם יש אתר כלשהו של תחבורה ציבורית או רכבות. הבנתי שבתחנה המרכזית של סקופיה יש מידע כזה אך אשמח לדעת אם אפשר למצוא מידע זה גם באינטרנט. תודה.
      • רכבות
      פורסם בפורום אירופה
      nitsa63
      nitsa63