ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. אחת שכזאת
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 7
    • פוסטים 14
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

    אחת שכזאת

    @אחת שכזאת

    0
    מוניטין
    22
    צפיות בפרופיל
    14
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 78631 גיל 56

    אחת שכזאת הפסק לעקוב עקוב

    פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אחת שכזאת

    • נעליים לחופשת סקי
      היי, נוסעת בפעם הראשונה לחופשת סקי בבורובץ. האם צריך מגפיים לשלג או שזוג מגפונים אופנתיים רגילים יספיקו?
      פורסם בפורום סקי וסנובורד
      אחת שכזאת
      אחת שכזאת
    • נהיגה בשלג בבורובץ

      שלום רב,

       

      נוסעות שתי חברות בסוף ינואר לחוות חווית סקי בפעם הראשונה. האם כדאי לשכור רכב או להזמין העברות? עד כמה נדרשת מיומנות לנסוע בשלג והאם חייבים להשכיר שרשראות מחברת ההשכרה. כמו כן, עד כמה קריטי לקחת מלון קרוב לגונדולה? יש לי אפשרות לקחת מלון מפואר יותר עם ספא וארוחת בוקר מחוץ לאתר או מלון בסיסי 100 מטר מהגונדולה. מה הייתם ממליצים? עד כמה מעיקה הנסיעה לאתר כל בוקר ועד כמה נדרש ספא תודה על כל עזרה!!!

      פורסם בפורום סקי וסנובורד
      אחת שכזאת
      אחת שכזאת
    • מדריך סקי/ בי"ס לסקי בבורובץ'
      היי, אנחנו שתי חברות המעוניינות לנסוע ללמוד סקי בבולגריה. האם יש ביס מומלץ באתר להשכרת ציוד ושיעורים? כמה שיעורים כדאי לקחת בתור התחלה..באות לארבעה וחצי ימים נטו באתר- אחת מאיתנו עם קצת ניסיון, השנייה בלי. האם כדאי לקנות חבילה בביהס עם השכאת ציוד, הדרכה וסקי פס? כמו כן, האם כדאי לשכור רכב בשדה התעופה או לסגור העברות עם בית המלון שנוסעים אליו? 
      פורסם בפורום סקי וסנובורד
      אחת שכזאת
      אחת שכזאת
    • RE: עזרה בתכנון מסלול קצר מפורטו ועד ליסבון

      מקפיצה..

      פורסם בפורום אירופה
      אחת שכזאת
      אחת שכזאת
    • עזרה בתכנון מסלול קצר מפורטו ועד ליסבון

      היי, אנחנו זוג עם תינוק. מגיעים לפורטו וחוזרים מליסבון סה”כ לשישה ימים נטו (מגיעים יום לפני בערב).

       

      האם לפורטו כדאי להקדיש יותר מיום אחד? ראיתי שיש פסטיבל ב23 לחודש..san juan.. האם כדאי לבזבז יום טיול אחד או לטייל בסביבות פורטו כדי להשאר לפסטיבל?

      על מה לא כדאי לוותר בדרך לליסבון?ראיתי שהנקודות הכי מרשימות הן אביירו, קוימברה, סינטרה וכמובן קאבו דה רוקה. הייתי שמחה להציץ בנזרה..במידה ואכן יש שם סצינת גלישה מרשימה גם בקיץ.

       

      בגדול חשבתי להקדיש יום לפורטו בין יומיים לשלושה לליסבון (נחזור לבקר רק בליסבון בהזדמנות אחרת) ובין יומיים לשלושה לאתרים שציינתי בין פורטו לליסבון.

      מה דעתכם? כיצד ניתן לתכנן טיול מגוון בזמן הנתון?והאם שווה להקדיש זמן לפסטיבל...

      פורסם בפורום אירופה
      אחת שכזאת
      אחת שכזאת
    • RE: טיול מבוסטון ועד ניו יורק

      היי אביה

      יש לך ניסיון עם אאוטלט בניו המפשייר? כי בפורום מישהי כתבה פה שהאאוטלט יקר. חשבנו לעצור בדרך או לנסוע לוודברי קומון על חשבון אחד מימי ניו יורק. מה דעתך?

      פורסם בפורום צפון אמריקה
      אחת שכזאת
      אחת שכזאת
    • RE: טיול מבוסטון ועד ניו יורק

      וואו ממש תודה על ההשקעה. אתה איש מקסים עם לב זהב, אני בדרך לקנות מפה פיסית ואז אני אציק לך עם עוד כמה שאלות:-)

      פורסם בפורום צפון אמריקה
      אחת שכזאת
      אחת שכזאת
    • RE: טיול מבוסטון ועד ניו יורק

      אשמח להצעה לתוואי של כבישי שלכת בורמונט ביום 8/10 על פי התוכנית שהצעת…

       

      המון המון תודה!

      פורסם בפורום צפון אמריקה
      אחת שכזאת
      אחת שכזאת
    • RE: טיול מבוסטון ועד ניו יורק

      וואו ממש תודה. זה כבר עושה שכל. איפה נכנס לסיפור לייק פלאסיד והאזור? או שלא נכנס? 

      פורסם בפורום צפון אמריקה
      אחת שכזאת
      אחת שכזאת
    • RE: טיול מבוסטון ועד ניו יורק

      היי מגיעים ב3 באוקטובר לבוסטון. ב4 וב5 עד אחהצ נהיה בבוסטון, אח''כ הכוונה לעלות לניו המפשייר וורמונט. זה סוג הנופים שמחפשת. לא מצאתי עניין במיין או בעיירות לאורך החוף (מזכיר לי קצת את נופי האוקינוס של כביש 1). טיסה חזרה ב13 לאוקטובר בלילה מניו יורק- מה שאומר שמדובר בתשעה וחצי ימים נטו, כמעט עשרה. תכננתי להקדיש לניו יורק בין יום ליומיים גג, בעיקר לצורכי מחזמר בברודוויי וקניות בניו ג'רזי או וודברי קומון. אשמח לרעיונות איך לתכנן ומה לעשות חוץ מנין המפשייר וורמונט בדרך ללונג איילנד (ישנים אצל חבר במקום להיכנס למנהטן).

      פורסם בפורום צפון אמריקה
      אחת שכזאת
      אחת שכזאת