האם מכירים סיור מודרך מעניין ומומלץ במנהטן שמתאים למתניידים בכסא גלגלים?
אם מכירים סיור מודרך מומלץ בעברית אז בכלל יהיה נפלא.
בנוסף, שמעתי על סיור בברים שנמצאים בטופ רוף (גגות בניינים) במנהטן, מכירים? זה מומלץ?
אודה מראש לתגובות
האם מכירים סיור מודרך מעניין ומומלץ במנהטן שמתאים למתניידים בכסא גלגלים?
אם מכירים סיור מודרך מומלץ בעברית אז בכלל יהיה נפלא.
בנוסף, שמעתי על סיור בברים שנמצאים בטופ רוף (גגות בניינים) במנהטן, מכירים? זה מומלץ?
אודה מראש לתגובות
שלום חברים,
אודה לקבלת המלצות לטיול בן שלושה ימים וחצי (שלושה לילות) ברכב מחוץ לניו יורק בסוף חודש נובמבר.
אנחנו קבוצה של 5 בני 65 (אחד מאתנו מתנייד בכסא גלגלים).
אנחנו לא מיטיבי לכת. אנחנו אוהבים טבע, נופים, חיות ושווקים עם אוכל מיוחד וקצת קניות (הטיול יתחיל ביום שבת בבוקר שזה יוצא למחרת בלאק פריידי).
כל תשובה או התייחסות לפנייתנו זו תתקבל באהבה, בהערכה ובתודה רבה.
אציין כי בשלב זה היעד שחשבנו עליו הוא פנסילבניה, אבל בכלל לא בטוחים לגביו.
שנה טובה חברים,
אודה על קבלת פרטים על סיור A וסיור C באל נידו בפיליפים, כמה עולה כל סיור כזה? כמה זמן אורך הסיור? כדאי לכעשות את שניהם או מספיק אחד?
אפשר לעשות באופן פרטי סיור שמשלב את המיטב של הסיורים בסיור אחד? התשובה תשתנה אם מדובר בשני זוגות מבוגרים, שצלילות ו/או שנירקול לא מדבר אליהם?
הסיור יכול להתאים גם לנכים?
מודה מראש על כל תשובה
שלום חברים,
אודה מראש לכל מי שיוכל לנדב לי מידע ו/או רשמים לסיורי יקבים ויין בעמק הדורו בפורטוגל.
אני מעוניין לצאת מהעיר פורטו לטיול של סיורי יקבים במשך יומיים בעמק הדורו יש לכם המלצות על יקבים/מלונות/מסעדות/סיורי יקבים מיוחדים - שמומלצים באזור זה?
מודה מראש לכל טיפ/מידע/סיוע
שלום חברים,
אני מתעניין בביקור בשוק הפשפשים שנקרא גם “שוק הגנבים” בליסבון. האם מניסיון מישהו יודע לומר לי כמה זמן כדי להקדיש לסיור בשוק זה?
שלום חברים,
אני מחפש רכב 4X4 באיסלנד. אשמח להמלצות ממי שנסע ומכיר את תנאי השטח על איזה רכב 4X4 לבחור, אציין שאני נוסע עם חבר בכסא גלגלים וצריך רכב עם יכולת עבירה גבוהה גם בשטח שאינו סלול. בנוסף אם יש המלצה על חברת השכרה זולה אשמח לשמוע. אציין כי אין מבחינתי אופציה ללקיחת הרכב ממקום אחר זולת שדה התעופה.
מודה מראש לכל מי שמגיב.
שלום חברים,
אנא עזרתכם, אם נתקלתם בפיתרון לינה זול יחסית במנהטן, חדר/דירה עם מטבחון בסביבות רחוב 34 +- לשבועיים בתחילת אוקטובר, במחיר שלא יהיה אסטרונומי.
לא יודע היכן לחפש, השאלה אם כדאי לבחון אופציית השכרת דירה ואם כן, היכון אני מגיע למידע על דירות כאלו, אנחנו 3 ולאחד מאיתנו יש בעיית מגבלה פיסית המחייבת מקום עם מעלית.
בעבר הייתי במלון פנסילבניה והייתי מאוד מרוצה מהמיקום של המלון, אך הם רוצים מעל 200 דולר ללילה באוקטובר.
מאוד אעריך כל מידע שיכול לסייע.
אודה על קבלת טיפים לגבי התניידות בכסא גלגלים באתרי העיר בייג'ין בסין
אין גישה עם רכב או אמצעי תחבורה נגיש אחר לצוק?
דרך הטרולים בנורבגיה קרובה לדרך האטלנטית?