ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מטייל_4077984
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 0
    • פוסטים 10
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

מטייל_4077984

@מטייל_4077984

1
    מוניטין
    13
    צפיות בפרופיל
    10
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4077984 גיל 56

מטייל_4077984 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מטייל_4077984

• RE: מחפשת שותף/שותפה למונית ב-10.11 משדה התעופה לעיר בנקוק

@xfwind

למי שיש חשבון שקלי ישלם בנוסף לכל  היתר, המרה כפולה

לא ברור לי גם עניין התאום וההמתנה, אבל בכל זאת זרקת פה מידע על אופציה שלא בטוח שהרבה ידעו עליה קודם

לגבי התחמון של הנהגים,

מחיר רסמי זה רק במונה, אבל לך תמצא נהג בשדה שיסכים לזה, בעיר זה עוד אפשרי

מה גם שגם בשימוש בגראב לדעתי תמיד יהיו את אותם נהגים שידרשו בנוסף(תוך כדי נסיעה) את האגרות על השימוש בכביש המהיר,לי עשו את זה כבר פעמיים ולכן אני סוגר את הפינה הזו במועד המו”מ.

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4077984
      מטייל_4077984

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4077984

• RE: האם אפשרי להנות בקופיפי/פוקט בשבוע ראשון של דצמבר?

@IrinaX

איזה תחזית מנבאת סערה בדצמבר ?

זה הפיק של ההיי סיזן ועונה בה מזג האויר הוא הטוב והנוח ביותר.

אמנם מדובר במזג אוויר טרופי ויש הפתעות אבל גם אם יהיו גשמים לא תזדקקי למעיל וזה לא מאוד יקלקל לך

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4077984
      מטייל_4077984
    • RE: המלצה למסלולי טיול חובה ל- 3 ימים

@arik-meir

הערה כללית לגבי השייט..לונג טייל(מדבר על לונג טייל ממונע)...ספיד בואוט וכאלה…

אני לא יודע ספציפית על האזור שדובר פה

אבל חשוב לדעת בכל הנוגע לשייט בתאילנד, לפני שאתה רץ לסוכנות וקונה “חתול בשק” על בסיס תמונות מקדמות בעלונים שיראו לך שם , שבחלק לא קטן מהמקומות השייט בלונג טייל ובספיד בואט הוא ממש לא כייף!! (וזה בהכי עדין שמצאתי)

בעיקר לא לגב שלך,, זה קפיצות מאוד לא סימפטיות והמשיטים לא יגלו שום הבנה לחוסר הנעימות..מהרגע שעלית אתה בפנים!

אז לפני שאתה רץ לסוכנות וקונה על עיוור מומלץ להגיע למקום ולראות ולהתרשם בעצמך..לא ממה שיבטיחו לך בסוכנות ולא מההבטחות של הדילרים על המזח..לך ותתרשם לפני.. מבטיח לך שישאר לך מקום!

אל תדאג

אם אתה שואל אותי...לא ממליץ לא לונג טייל ולא ספיד בואוט (לונג טייל יכול להיות סבבה בבנהרות שהזרימה בהם חלשה..ספיד בואוט אצלי לא בתפריט בכלל גם לא בחינם)

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4077984
      מטייל_4077984
    • RE: 26 יום סולו בתאילנד

@יואב_3899222

אתה נוסע בתקופה שבה יהיה לך קשה מאוד למצוא מקום שעונה לכל הדרישות שלך ולא מפוצץ בתיירים,אבל אל תתבאס

תמיד נהנים בתאילנד

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4077984
      מטייל_4077984

@xfwind

למי שיש חשבון שקלי ישלם בנוסף לכל  היתר, המרה כפולה

לא ברור לי גם עניין התאום וההמתנה, אבל בכל זאת זרקת פה מידע על אופציה שלא בטוח שהרבה ידעו עליה קודם

לגבי התחמון של הנהגים,

מחיר רסמי זה רק במונה, אבל לך תמצא נהג בשדה שיסכים לזה, בעיר זה עוד אפשרי

מה גם שגם בשימוש בגראב לדעתי תמיד יהיו את אותם נהגים שידרשו בנוסף(תוך כדי נסיעה) את האגרות על השימוש בכביש המהיר,לי עשו את זה כבר פעמיים ולכן אני סוגר את הפינה הזו במועד המו”מ.

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4077984
      מטייל_4077984

@xfwind

באופן עקרוני אני לא אוהב אפליקציות שאתה נדרש להזין בהם מראש את פרטי האשראי שלך

המחיר שנקבת פה הוא 300 באט בגראב

כמה זה יוצא לך בחיוב בשקל?

אתה לא תאילנדי ואין לך באטים בעו”ש

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4077984
      מטייל_4077984
    • RE: הכנסת מוצרים למטוס

@Topaz050

לא ברור לי למה כל כך חשוב לך להביא איתך שמפו ומרכך מהארץ,

כל תאילנד מפוצצת בחנויות נוחות שתוכלי למצוא בהם שמפו ומרכך..משחות שיניים..מי פה וכו’ בדיוק כמו אלה שאת קונה בסופר פארם( באריזות מותאמות גם לתיירים) ואפילו טובים מהם ובמחירים זולים בהרבה.

וזה מבלי שתצטרכי לקשור אותם במזוודה בטיסה ארוכה בתוך כמה שקיות כדי שאם זה יתפוצץ זה לא יחרב לך את כל המזוודה

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4077984
      מטייל_4077984

@דורון1

אז או שהיית חסר מזל או שזו החוויה האישית שלך בפעמיים שעשית את הדרך מהשדה לבנגקוק, אני מכיר מציאות אחרת לגמרי

הדבר האחרון שהיא תתקשה למצוא בשדה ובבנגקוק בכלל זה מונית

הפקקים בבנגקוק הם לא בגלל מבול התיירים אלא בגלל שזו אחת הערים הצפופות בעולם ומקומיים חיים במרכז העיר לא בשדה התעופה

לגבי סופר ריצ’ מסכים איתך, שערים מצויינים, לא בטוח שיותר ממה שניתן למצוא בעיר אבל בטח מעולים ביחס לאלה שבשדה

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4077984
      מטייל_4077984
    • RE: חישוב 30 יום בתאילנד

@יוסי-ל

אם זו פעם ראשונה, במידה ואולי אינך יודע, מומלץ לדאוג להזמין מלון מראש לפחות ללילה הראשון (אם אתה מעדיף לא להזמין הכל מראש),לפני המפגש עם הפקיד אתה תתבקש לרשום את פרטי המלון שאתה מגיע אליו על טופס שאתה מתבקש למלא לפניכן, ובמקרים קיצוניים הוא גם יבקש לראות אישור הזמנה, לא תדאג לזה, תעוכב.

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4077984
      מטייל_4077984

@silvia1960

אין תורים למוניות בשדה בבנגקוק, להיפך! אני יכול להבין את החשש שלך אבל כאב ראש יהיה לך לא מהתור למונית..אם ירוצו אלייך פחות משלושה נהגים, דברי איתי.

המחיר הוא לא 25 שקלים וגם לא 30

אפשר למצוא בקלות יחסית מונית לסוי 16 ב500-400 באט, אבל זה לא מה שיבקשו ממך, אלא יותר.

וגם הפקקים אף על פי שיש לעיתים קרובות מאוד פקקים איומים בתוך העיר הם פחות נוראיים במונית מהשדה לסוקהומוויט,המסלול שמשלב רכבת למקאסן ומונית לא ממש יפתור לך את בעיית הפקקים כי הפקקים הם במרכז העיר ולא להיפך, בטיול הבא שלך אם תרצי תנסי ואז תוכלי להשוות למסלול שקיבלת פה ולהחליט

אגב,, אם כבר את רק עם מזוודה אחת ובחרת ברכבת אז יש מסלול משולב עד לתחנת אסוק בסוקהומוויט(זמני ההמתנה בהחלפות קצרים מאוד!) שיוביל אותך למרחק הליכה  מסוי 16

רק שאני לא בטוח מה תאהבי פחות בסוף הנסיעה הזו, את הצפיפות בתוך הרכבת או את הפקקים בחוץ

אין שלמות בחיים

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4077984
      מטייל_4077984