תתקשרי לאילו שעוזרים להוציא ויזה טטלפון מס 0723380772 דדו ויזה רחוב בן יהודה 213 תל אביב ,שם יתנו לך תשובות לכל שאלה בעניין ויזות
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי shosh1948
-
RE: הנפקת ויזה לסיןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי shosh1948
-
מי מכיר נהג מונית אמיןאנחנו מגיעים מישראל לליסבון הייתי רוצה לדעת מי מכם יודע על נהג אמין לעיר ומה המחירים לנסיעה כזו אמורה לעלותפורסם בפורום אירופה
-
רכבת לפורטו מליסבוןבכוונתינו להגיע ברכבת מליסבון לפורטו ,מה תדירות של הרכבות והאם הרכבת מגיע ישירות לתחנה המרכזית בפורטו ,ומה מחיר נסיעה כזאתפורסם בפורום אירופה
-
RE: 4 ימים בוורשהפורסם בפורום אירופה
מה ילדה בת 14 רוצה ?קניונים ,אבל אני לא מוכנה לוותר לראות מקומות מעניינים ועל כך אני שואלת,מה כדאי לראות
-
עלות מונית משדה התעופה בוורשה למרכז העירפורסם בפורום אירופה
הייתי רוצה לקבל מושג כמה צריכה לעלות לי מונית או אובר משדה התעופה לעיר ,קרוב לארמון התרבות והמדע ,וחזרה לשדה התעופה
-
4 ימים בוורשהפורסם בפורום אירופה
אני מגיע עם נכדתי בת ה 14 לוורשה ביולי ,מבקשת את המלצתכם היכן לטייל איתה
-
הגעה מנמל התעופה פודונג למלון rose garden shinjukפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
באיזה תחבורה הכי נוחה כדאי להשתמש להגעה למלון יש לקחת בחשבון שאנחנו עם מדזוודות ותרמילים על הגב ,ולא צעירים
-
טוקיופורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
האם מישהו יכול לומר לי כמה יעלה לי יום בטוקיו מתכוונת לאוכל(לא גורמה)כרטיס רכבת ל 72 שעות ,אני מבקשת לדעת סכום פחות או יותר רק שיהיה לי אינדיקציה
-
חברים לטיול בבייגין-מהקרוז של נטוויזין אניה gewelפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אנחנו זוג המחפשים עוד זוג להצטרף אלינו לטיול של יום וחצי בבייגינג ,לאחר מאמצים מצאנו מונית שתקח אותו לטיול קיבלנו הרבה המלצות על הנהג אפשר להתקשר 0523731450 ואמסור פרטים יותר מדוייקים מחירים סבירים ביותר
-
הצטרפות לטיולפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
קיבלתי הודעה מנוסע בקרוז שאני מפליגה ב 16/04 משנגחאי ואינני מוצאת את תגובתו לבקשתי להצטרף למטיילים ,אנא באם הינך רואה הודעה זו תכתוב לי שנית או תתקשר ל 0523731450,