שמעתי שהשנה התחילו לקחת תשלום על הרכבות והרכבלים אפילו לאלו שלנים במקום ומשלמים מס תייר האם זה נכון ?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי sh180
-
הרכבלים בדאבוס חינם ?פורסם בפורום אירופה
-
ונציה המוצפתפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם אני אמור להיות בעוד חודש בונציה , איפה אני יכול להתעדכן במצב ההצפות בעיר , תודה
-
RE: שוויץ איזור אינטלאקן יונגפראו מי יכול לעזורפורסם בפורום אירופהשוויץ איזור אינטלאקן יונגפראו מי יכול לעזור
תודה לכל המשיבים , עזרתם לי מאוד
-
RE: שוויץ איזור אינטלאקן יונגפראו מי יכול לעזורפורסם בפורום אירופהשוויץ איזור אינטלאקן יונגפראו מי יכול לעזור
כן , משיקולי כשרות
-
בקשר לנסוע עם רכבות במקום רכב ,
התלבטתי רבות בנושא וחשבתי שמבחינת המחיר נגיד שזה משתווה עם רכב כולל כל החניות שאצטרך לשלם וכבישי אגרה ודלק , אבל יש לי בעיה אחרת עם הרכבות
א. למשל אני רוצה לטייל באיזור המעברים סוסטן וגרימזל ופורקה , עם אוטובוס אני ישרוף הרבה זמן עד שיגיע האוטובוס ואני יספיק הרבה פחות אתרים מאשר אם אהיה עם רכב
ב. באמצע הדרך יש לפעמים שמוצאים מקום נחמד שלא נמצא בתוכנית הטיול וכשאתה עם הרכב אתה יכול לעצור
אשמח אם תצליחו לשכנע אותי שעדיף רכבות ותחבורה ציבורית על פני רכב
-
כמה זה עולה ? Half Fare Card
-
איפה אפשר לקבל את זה? Half Fare Card
-
שוויץ איזור אינטלאקן יונגפראו מי יכול לעזורפורסם בפורום אירופה
אני יוצאת לחופשה בוונגן ואהיה שבוע באיזור
1. היות שאין כניסה לרכבים בוונגן אצטרך לחנות בלאטנברונן ,השאלה האם אני יכולה לקנות כרטיס שבועי לרכבת וונגן - לאטנברונן ? ומה המחיר לנסיעה בודדת ומה מחיר כרטיס שבועי
2. יש כרטיס יומי לכל הרכבלים באיזור ושיצא יותר זול ?
3. באיזור אינטרלאקן יש כבישי אגרה ?
4. אפשר לשלם לרכבות ולרכבלים ביורו או שצריך בדווקא פרנק
תודה לכל המשיבים
-
RE: מי יכול להמליץ לי על מלון בקוסמויפורסם בפורום תאילנדיש עוד מלונות ברמה הזאת ? באיזור 5 10 דקות מחבד?
-
RE: מי יכול להמליץ לי על מלון בקוסמויפורסם בפורום תאילנדמי יכול להמליץ לי על מלון בקוסמוי
1. לא הייתי אף פעם בקוסמוי ואם אפשר לכתוב כמה דקות הליכה יש מבית חבד
2. המלון שהצעת לוקח 700 שקל ללילה ואני רוצה באיזור 300