נראה לי שנוותר על לגולנד
הילדים שלי (10,8,5) אוהבים בעיקר רכבות הרים ולפי מה שהתרשמתי הלגולנד זה לונה פארק שלא מצטיין בתחום הזה.
האם באיזור זלצבורג יש איזה לונה פארק מענין ?
תודה רבה על התגובה, המחיר בחברת PANTEK ובחברות אחרות יקר בכ 30 אחוז מהעלות ב WIZZ AIR (דרך golbal rental car)
האם מסוכן לשכור דרכם ?
האם במלון שלנתם יש shuttle חינמי ?
האם יש מה לעשות במרחק הליכה מהמלון – (חשבתי לקחת רכב בבוקר למוחרת ובזמן שאני לוקח את הרכב אשתי תסתובב עם הילדים בקרבת המלון)
מקפיץ את ההודעה.
כמה שאלות נוספות קבלתי הצעה זולה מאוד להשכרת רכב דרך WIZZ AIR ו RENTALCARS האם ממולץ ? האם הם מחכים לטיסה שנוחתת או שיש סכנה שבלילה לא יהיה אף אחד שימסור לי את הכב.
באוגוסט אנו טסים ל KATOWICE פולין בחברת WIZZAIR
נוחתים ב 23:45 – האם בשעות כאלה עדין ניתן לאסוף רכב מהשכרה ?
היכן ממולץ ללון – יש מלון אחד עם SHUTTLE בתשלום וחניה קרוב לשדה התעופה החסרון שיש שם שירותים משותפים וזה פחות מתאים לנו.
הזמנו כרטיסי טיסה ל 11 לאוגוסט עד ה 21 לאוגוסט, מחיר זול מאוד בויז איר.
אשמח להמלצות ללינה ליד השדה תעופה, ליד קרקוב וליד זקפונה.
בנוסף הודה לכם המלצות לאטרקציות באיזור – טיולי טבע, רפטינג, פארק חבלים.
פארקי מים, לונהפארק, מערת מלח, גן חיות
חשבו בקיץ הבא לטוס לקטוביץ בפולין ולטייל באיזור קרקוב והרי הטטרה הפולנים.
אטרקציות שהפסקתי לקוא הם מערת המלח, שיט רפסודה, העי קרקוב, פארקי חבלים, פארקי מים, לונה פארק, וכנראה שיש גם מסלולי טבע נחמדים באיזור.
הילדים שלנו בגילאים מ17 ועד 7.
אשמח לשמוע על אטרקציות נוספות באיזור.
אנו מעדיפים מינמום מקומות לינה אבל לפי מה שראיתי הטיסה של WIZAIR נוחתת מאוחר בלילה ולכן אני מניח שממולץ לקחת מלון ליד שדה התעופה – אשמח להמלצות. האם ניתן להשכיר רכב בשעות הלילה המאוחרות ? האם קל להתמצא בפולין עם WAZE.
לינה נוספת שחשבנו זה באמצע הדרך בן קרקוב Zakopane, – האם ממולץ ללון באמצע בין ערים לה או שעדיף לפצל לשתי לינות.
אשמח לקבל המלצה על דירות גדולות באיזור (3 חדרי שינה, 2 חדרי רחצה, מטבח, רצוי מכונת כביסה)
שאלה נוספת כמה זמן מומלץ לטייל באיזור, האם טיול של 10 ימים מלאים יש מספיק מה לראות. בסלובקיה טילנו בעבר ולכן בטיול הזה אנו מעונינים להתרכז רק בצד הפולני.
מה לגבי ימים גשומים, האם יש מסלולים אפשרים ביום גשום ?
ביום ראשון אנו טסים שני הורים ו 4 ילדים מגיל 16 ועד גיל 6 לאלפים הצרפתים ל 6 ימי טיול נטו (לא כולל הימים של הטיסות)
אנו יושנים חצי שעה צפונית לשאמוני
.אשמח לקבל את המסלולים והמקומות שהכי ממולץ לבקר בטיול קצר
לפחות הימים הראשונים בטיול יהיו גשומים ולכן אשמח לדעת מה מומלץ במזג האוויר פחות נוח
כרגע חשבנו לקנות מולטי פאס לשלושה ימים או ארבעה ימים ובהם לבקר
באגם הלבן,
לעלות על ה aiguille du midi, כולל מסלול לאגם הכחול בתחנת האמצע
grands montets
ומערת הקרח
האם לכל אתר כדאי להקדיש יום שלם או שאפשר להספיק את יוצר ביום
בשאר הזמן חשבנו ללכת לקרקס הקרחונים, אנאסי
אשמח להמלצות במה כדאי להתמקד ומה אפשר לוותר.