ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. lono1
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 31
    • פוסטים 208
    • הגבוה ביותר 8
    • קבוצות 0

lono1

@lono1

10
    מוניטין
    45
    צפיות בפרופיל
    208
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 79933 גיל 56

lono1 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי lono1

• RE: הרי הענקים / גן העדן הצ'כי או סקסוניה השוויצרית?

אנחנו מאוד התלבטנו בין סקסוניה להרי הענקים ובסופו של דבר בחרנו את הרי הענקים בגלל האטרקציות שהמתבגרים שלי רצו. אני מבינה שאצלך זה לא ממש הדבר החשוב.

אנחנו אהבנו מאוד את הנוף ההררי, אבל נהרות ענקיים ושוצפים  כמו שאת רוצה לא ראינו.

לגבי פארקי הסלעים אהבנו יותר את צוקי פראחוב, קצת יותר פראי ופחות מתויר. אבל ללא ספק גם אדרשפך יפה מאוד בעיקר אם ממשיכים לחלק הפחות נגיש.

גם בדירה שלנו קבלנו כרטיס הנחות. אנחנו חשבנו שזה כרטיס הנחה למסעדה ספציפית בעיירה (בעיות תקשורת עם בעלת הבית) ולכן התחלנו לנצל אותו רק אחרי מספר ימים, אין לי מושג כמה היינו חוסכים לו היינו משתמשים בו קודם.

לגבי עיירה ללון בה, אנחנו ישנו ב Rokytnice nad jizerou שנמצאת בין שפלינדרוב מלין לחרכוב, גם היא עיירת סקי אך קטנה ופחות מתויירת. טילנו בשתי העירות האחרות אני אהבתי הרבה יותר את חרכוב, יש בה משהו יותר חמים. שפלינדרוב היא יותר סוג של אתר תירות המוני. בשתיהן יש הרבה פעילות אתגרית (אולי בשפלינדרוב קצת יותר), אבל זה לא מה שמעניין אותך בעצם….

זה סיפור הטיול שלנו, מוזמנת להעזר גם בו. הטיול שלנו

צ’כיה מקסימה יש בה משהו מאוד רגוע ומרגיע.

פורסם בפורום טיולי משפחות
      lono1
      lono1
    • RE: דברצן-בודפשט

אפשר לקחת רכבת למישקולץ ומשם ברכבת היער להגיע לשמורת בוק היפה בה ניתן לטייל גם ללא רכב. אולי סיפור הטיול שלנו יעזור לך קצת. 

דברצן ושמורת בוק.

פורסם בפורום אירופה
      lono1
      lono1
    • RE: מחפשת המלצה לדירה בפראג ובאזור הרי הענקים

דירה מומלצת בהרי הענקים. בעלת הבית מאוד נחמדה ומדברת אנגלית טובה. יש לה כמה דירות בכמה גדלים

lono1
      lono1
    • RE: מה עושים בסלובקיה בגשם?
      מייסדים את מועדון "נהנים לשוט בגשם"

איילה וח.ג. הנה העדכון  - עשינו שייט בגשם!!התחלנו בטפטוף והיה חביב באיזה שהוא שלב זה כבר היה גשם ממש רציני והיה קצת פחות כיף. אני מאוד נהנתי מאווירת החורף והנוף האירופי. החלק הפחות מוצלח היה החזרה כי התברר שמכיוון שהיו מעט אנשים בשייט אין אוטובוס חזרה. התוכנית המקורית היתה לחזור באופניים אבל זה היה בילתי אפשרי בגשם בסוף שלמנו לנהג שיחזיר אותנו וזה עלה לא מעט כסף.

אנחנו חוזרים מחר לארץ מקווה למצוא זמן לעדכן בסיפור המלא.

נייסד יחד את מועדון "נהנים לשוט בגשם".

פורסם בפורום אירופה
      lono1
      lono1
    • RE: אז החלטנו סלובקיה... עכשיו מה? מבקשת עזרה

בטיול של 10 ימים הייתי מחלקת לינות, השאלה לאן ומאיפה תטוסו. אם זה מקושיצה אז שתי לינות בסלובקיה אחת באזור קושיצה והשניה באזור הטטרה הנמוכים, אם תטוסו לאחת מערי הבירה באזור אז אולי שווה להיות חלק מהזמן גם שם. אנחנו הגענו מבודפשט ולכן חלקנו את הזמן גם לשהות בה.היום כמו אמה גם אני הייתי טסה לקושיצה.

הטיול שלנו היה עם ילדים בערך בגילאים שלך, אולי יעזור לך קצת לקבל כיוון.

פורסם בפורום אירופה
      lono1
      lono1
    • RE: שבנו מצפון פולין

תודה. התמונות שלך עושות חשק להשאר בפולין.

פורסם בפורום אירופה
      lono1
      lono1
    • RE: נחיתה בדברצן דרך WIZZ AIR , איזה חברת השכרה מומלץ

אנחנו הזמנו מחברת  AUTONOM דרך CARENTAL והיה מצוין. חיכה לנו נציג של החברה בשדה בדברצן נתן לנו את כל הניירת והרכב חנה ממש מול פתח השדה. שידרגו לנו את הרכב. בקשנו להחזיר את הרכב בעיר ולא בשדה אז הוא הגיע למלון שלנו לקחת אותו ללא תוספת תשלום. מומלץ בהחלט.

פורסם בפורום אירופה
      lono1
      lono1
    • RE: צפון צ'כיה - spindleruv mlyn

העירות בצפון צ’כיה הן עירות סקי. מה שיש בהן הוא הרבה טבע ונוף ופעילות של אתרי סקי בקיץ (קרוניות הרים, פארקי חבלים, קורקינטים, אופניים, רכבלים וכו’) . אם אתם רוצים טיולים רגליים יש המון מסלולים שיתאימו גם עם ילדים קטנים.  השאלה מה מעניין אתכם.

lono1
      lono1

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי lono1

• RE: צפון איטליה, דרום איטליה או הפירינאים

תודה על העצות. מבחינת מתי בספטמבר חשבנו על המחצית הראשונה אבל זה גמיש. רוצים לחזור לארץ לפני החגים. ממה שקראתי אני מתחילה לחשוב שבדרום איטליה עלול עדין להיות חם מדי וחלק מהכיף של טיול קיץ באירופה הוא היכולת לנשום ולא להזיע כך שכרגע אני נוטה יותר לצפון איטליה או פירינאים. מבחינת טיסות אני רואה שיותר זול לטוס למילאנו מאשר לברצלונה מנגד אני מבינה שספרד זולה יותר מבחינת מחייה כך שזה יכול להתאזן, נכון? 

תודה למי שצירפו קישורים זה בהחלט מקדם אותי הלאה

פורסם בפורום אירופה
      lono1
      lono1
    • צפון איטליה, דרום איטליה או הפירינאים
      זוג, 50+, ספטמבר, 10-14 ימים. רוצים המון טבע, אוהבים טיולים רגליים ברמה בינונית, נוף יפה. נשמח להמלצות משכנעות את איזה משלושת האופציות הייתם ממליצים לנו. עד עכשיו טילנו בעיקר במזרח אירופה.  תודה למייעצים המנוסים
      פורסם בפורום אירופה
      lono1
      lono1
    • RE: רומניה עם שלושה בנים מתבגרים

תודה רבה, עזר בהחלט

lono1
      lono1
    • רומניה עם שלושה בנים מתבגרים

אשמח לעזרה בבניית מסלול מתאים ברומניה.

אנחנו נוסעים ביולי שלושה מבוגרים עם שלושה בנים מתבגרים (12,13,14) המתבגרים אוהבים אקסטרים. ההורים אוהבים טבע נוף ושקט. בין לבין מנסים לבנות את המסלול האולטימטיבי. 

הטיול לעשרה ימים , טיסות הלוך חזור מסיביו (תודה לוויזאיר)

שבת 21.7 – נחיתה  בשעות הצהריים, טיול בעיר סיבוי, לינה ב  cartisoara                             (תחילת הטרנספאגארשן)

ראשון 22.7 – יציאה מוקדם לכביש הטראנספאגאראשן  בניסיון להצליח לנסוע                       לפני הפקקים. טיול  באגם BALEA (אשמח להסבר על מסלול                           ההליכה משם  לאגם CAPRA) .נסיעה עד לעירה Piteşti שם נישן.

יום שני 23.7 – נסיעה לטרמה בוקרשט ומשם ללינה בסיניה.

יום שלישי 24.7 – יום טיול רגלי בטבע.  ל BABELE  או לחלופין לעלות                                      לקוטה 2000 . אשמח קצת לתובנות והמלצות לגבי רמת קושי,                           עניין, מספר שעות, תורים וכו’. לינה בסיניה.

יום רביעי 25.7 – קניון שבעת הסולמות ומה עוד? (אולי אחת הטירות)                                        לינה בראשנוב

יום חמישי 26.7 – פארק אונטורה והעיר בראשוב (אולי עליה ברכבל וירידה                                   ברגל לעיר)

יום שישי 27.7 – נסיעה לסבוטה, מתלבטת מה לשלב ביום הזה, אולי רפטינג?                             יש משהו באזור? לינה באזור סבטוה

יום שבת 28.7 – סבוטה – אגם מכרה מלח מה עוד? (צריך עוד?)

יום ראשון 29.7 – סיגישוארה פסטיבל ימי ביניים, מה עוד? לינה בסיביו

יום שני 30.7 – סיביו, מוזיאון פתוח אולי נסיעה ל SEBES לאזור עם                                       החולות האדומים (נראה מקסים, האם שווה את הנסיעה?)

יום שלישי 31.7 – טיסה מוקדם בבוקר הביתה

תודה גדולה לכל מי שיוכל לתרום לי מניסיונו.

lono1
      lono1
    • RE: לאן לנסוע באפריל מאי

כרגע סרי לנקה והפילפינים  מובילים. השאלה איך מבחינת מזג אוויר. יתכן שהטיול ידחה קצת לסוף מאי תחילת יוני

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      lono1
      lono1
    • לאן לנסוע באפריל מאי

אשמח להמלצות לטיול של שבועיים מקסימום שלושה. מחפשים מקום עם הרבה טבע. משהו שאפשר לעשות את רובו לבד ( אפשר לשלב מדריך לכמה ימים) בני 50 פלוס.

אני לא הייתי באף אחת מארצות אסיה והמזרח הרחוק, הוא היה אחרי הצבא בסיבוב קצר ולא מספק כך שכל מקום יהיה חדש ומעניין לשנינו. תודה

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      lono1
      lono1
    • RE: דברצן-בודפשט

אפשר לקחת רכבת למישקולץ ומשם ברכבת היער להגיע לשמורת בוק היפה בה ניתן לטייל גם ללא רכב. אולי סיפור הטיול שלנו יעזור לך קצת. 

דברצן ושמורת בוק.

פורסם בפורום אירופה
      lono1
      lono1
    • RE: נחיתה בדברצן דרך WIZZ AIR , איזה חברת השכרה מומלץ

אנחנו הזמנו מחברת  AUTONOM דרך CARENTAL והיה מצוין. חיכה לנו נציג של החברה בשדה בדברצן נתן לנו את כל הניירת והרכב חנה ממש מול פתח השדה. שידרגו לנו את הרכב. בקשנו להחזיר את הרכב בעיר ולא בשדה אז הוא הגיע למלון שלנו לקחת אותו ללא תוספת תשלום. מומלץ בהחלט.

פורסם בפורום אירופה
      lono1
      lono1
    • RE: לונה פארק בליפציג גרמניה

תודה רבה . הם בני 22,19,13. 

lono1
      lono1
    • RE: לונה פארק בליפציג גרמניה

תודה טלי

הוא מתאים גם לנוער ולכאלה שבאופן רישמי כבר מוגדרים “מבוגרים”? 

lono1
      lono1