תודה רבה.
הזמנתי תור לבדיקה דרך האתר COVID-19 Portal (salzburg-testet.at) ב Zell am See.
מקווה שהכל ילך טוב 
לירית
תודה רבה.
הזמנתי תור לבדיקה דרך האתר COVID-19 Portal (salzburg-testet.at) ב Zell am See.
מקווה שהכל ילך טוב 
לירית
הי, אנחנו חושבים על חופשה קצרה של 6 ימים באוסטריה באזור הטירול.
מישהו יודע איפה ניתן לעשות בדיקת PCR לפני החזרה לארץ, האם זה אומר שצריך להגיע לוינה או לעיר גדולה אחרץ כמה ימים לפני הטיסה?
מצאתי כל מיני דברים באתרים הרשמיים של אוסטריה אך לא הצלחתי להבין אם הבדיקות זמינות גם לתיירים או רק למקומיים.
תודה,
לירית
אנחנו הזמנו (מזמן) טיסה לקנדה עם air canada לאוגוסט.
הסוכן אמר שכרגע הם לא ביטלו את הטיסות. אני יכולה לבטל בקנס גדול, או לדחות למועד אחר, ללא עמלת שינוי – אבל לפי המחיר החדש שעדיין לא ידוע, ומוגבל ל 2021.
לפי האתרים קנדה עצמה סגורה לתיירים אז אני לא מבינה איך יכול להיות שלא יבטלו את הטיסה.
לא יודעת מה לעשות. האם יכול להיות שיאפשרו לטוס למרות שקנדה לא מכניסה תיירים (או תחייב בשבועיים בידוד)?
תודה רבה.
אני מבינה שאפשר למשוך גם כסף מכספומט ולא להסתמך רק על החלפת כספים (אחרת צריך להביא מלאי דולרים)
שלום רב,
אנחנו נוחתים בשדה התעופה ביוהנסבורג. האם כדאי להביא כסף מזומן מהארץ או שיש כספומטים בשדה התעופה?
האם בתחנות דלק מקבלים אשראי? האם יש בעיה בשימוש בכרטיס אשראי?
תודה,
לירית
אנחנו נוחתים ב10:35. זה נשמע לי הרפתקני מדי ובלי מקום לטעויות להגיע ביום הנחיתה לMarloth Park.
אני אחפש מקום לינה קרוב יותר ללילה הראשון.
תודה רבה,
לירית
תודה רבה.
האם לדעתך ריאלי להגיע באותו יום ל Marloth Park או שעדיף לעצור בבלפסט?
הזמנתי שני לילות במרלוט פארק ( ניתן לבטל) ואז שני לילות בlower sabie כדי להיות סה”כ שלושה וחצי ימים בקרוגר.
(לא הצלחתי למצוא לינה זמינה בתוך הפארק לכל הימים)
תודה,
לירית
עוד שאלה קטנה..
מניסיון כמה זמן(בממוצע) לוקח מרגע הנחיתה ביוהנסבורג עד שיוצאים לדרך עם הרכב השכור?
אנחנו נגיע עם טורקיש וננחת ב 10:35 לפי התכנון.
שוב תודה,
לירית
שלום לכולם, צצו לי כמה שאלות נוספות.
כולם מזכירים את עניין הביטחון האישי ושכשמחשיך לא להיות בחוץ. באוגוסט וספטמבר השמש בדרום אפריקה שוקעת בערך בשש. זה אומר שבשש כבר צריך להיות בצימר/מלון אחרי ארוחת ערב (או להכין בצימר)?
אופי הטיול הוא טיול מתגלגל, יש ימים רבים בהם עוברים מלון, מטיילים במהלך היום כשהמיזוודות ברכב עד שמגיעים ליעד הבא. האם זה בעייתי? יש פיתרון אחר?
אם אני מעוניינת בחמישה לילות באזור ציציקמה -Knysna ו Wilderness. האם כדאי לפזר את הלילות או להזמין באותו מקום?
תודה,
לירית
תודה רבה לכולכם ![]()
יש לי כבר שלד מעורפל של מסלול מקווה לעבור בקוב לשלב התכלס של הזמנות.
לירית