ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. MilanFan
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 10
    • פוסטים 20
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

MilanFan

@MilanFan

0
    מוניטין
    28
    צפיות בפרופיל
    20
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2976666 גיל 56

MilanFan הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי MilanFan

• RE: רכבות מפריז ודעה לגבי טיול יום ללוקסמבורג

תודה לכל המגיבים, ותודה על ההבהרה 😉 

אשמח לשמוע על המלצות שלכם לפריז ולגבי השאלה הראשונה, אם למישהו יצא לעשות את הנסיעה

פורסם בפורום אירופה
      MilanFan
      MilanFan
    • רכבות מפריז ודעה לגבי טיול יום ללוקסמבורג

היי,

נוסע בקרוב לפאריס ויש לי שתי שאלות לגבי רכבות מפאריז:

1. רכבת מפריז ללונדון, איפה עדיף להזמין ? האתר של יורוסטאר היא האופציה היחידה? הבדל בין מחלקה שנייה לראשונה ? 

2. חשבתי על טיול יום ללוקסמבורג, מומלץ ? יש לי שלושה ימים בפריז וחשבתי באחד מהם ליסוע לשם..אם כן..איפה כדאי להזמין? מתלבט כי עם האופציות שראיתי..יהיה לי בערך שש שעות נטו בלוקסמבורג סיטי

תודה!

פורסם בפורום אירופה
      MilanFan
      MilanFan
    • שלושה ימים בצפון איטליה

היי,

בתחילת ספטמבר אהיה בצפון איטליה, הייתי כבר במילאנו וברגמו והייתי שמח לשמוע על ההמלצות שלכם לערים שאפשר למלא בהן יום (אפשר טיולי יום או סתם הסתובבות סביב אתרים בעיר)

עד עכשיו סימנתי לעצמי לבקר בבולוניה אבל אשמח לשמוע על המלצות בנוגע ליומיים האחרים..

תודה רבה! 

פורסם בפורום אירופה
      MilanFan
      MilanFan
    • נשיאת כסף בחו"ל

היי,

אני טס בקרוב לסקנדינביה, רציתי להתייעץ, האם מישהו פה השתמש בסקנדינביה או בכלל באירופה בכרטיס של הדואר? איך העדפתם ליסוע? מזומן עליכם או כרטיס?

תודה

פורסם בפורום ציוד טיולים
      MilanFan
      MilanFan
    • המלצות על טיולי יום באיי לופוטן בנורווגיה

היי, אני אהיה בנורווגיה בחודש אוגוסט הקרוב ויש לי (רק) שלושה ימים בלופוטן, מאחר והמסלול Reinebringen סגור בגלל שיפוצים של השביל, אז אני אשמח להמלצות למיצוי אותם שלושה ימים באיים.

תודה רבה

פורסם בפורום אירופה
      MilanFan
      MilanFan
    • RE: התייעצות בנוגע למסלול בנורווגיה בחודש אוגוסט

כרגע נוסע לבד.

תודה על המענה, אני אקח את זה בחשבון, אבל חוץ מזה, המסלול ריאלי? המלצות למה לא לפספס בדרך?

מה הדרך הטובה ביותר להגיע לצוק המטיף ול-Kjerag ? לפי גוגל יש אפשרות להגיע עם הרכב קרוב אבל תהיתי אם יש דרכים אחרות.

תודה רבה 

פורסם בפורום אירופה
      MilanFan
      MilanFan
    • התייעצות בנוגע למסלול בנורווגיה בחודש אוגוסט

היי,

באוגוסט הקרוב אני טס לנורווגיה, בהתחלה אהיה ארבעה ימים באיי לופוטן ואח”כ טיסה לשטוקהולם בכדי לקחת את הרכב המושכר וחזרה לנורווגיה.

מהשלב הזה עד לסיום הטיול יש לי סדר גודל של שבועיים. אני יודע שמחכה לי זמן נסיעה רב עם האוטו ולכן לצערי אני לא חושב שייצא לי לעשות טרקים ארוכים. אני אשמח לחוות דעת בנוגע למסלול, טיפים לשיפור/ייעול וכו’:

Oslo- Lysebotn(Kjerag)- Pulpit Rock- Stravnger

-odda-bergen-

משם לאזור השמורות של Jostedalsbreen National Par,Jotunheimen Nasjonalpark –

עלייה עד לטרודנהיים ואז חזרה לאוסלו. 

אפשרי? עמוס מידי? דעתכם? אשמח לשמוע ממי שכבר היה מה דעתו על מה שאפשרי במסגרת הזמן הזו. 

פורסם בפורום אירופה
      MilanFan
      MilanFan
    • RE: טיול תרמילאים -שלושה שבועות בנורווגיה (ומעט שבדיה)

היי,

שמתי במועדפים ויש הרבה לקרוא:) ואם יהיה משהו, אשמח לשלוח לך שאלות.

תודה רבה!

פורסם בפורום אירופה
      MilanFan
      MilanFan
    • RE: טיול תרמילאים -שלושה שבועות בנורווגיה (ומעט שבדיה)

היי,

תודה על התגובה, אני בהחלט מתכנן להזמין עד סוף החודש טיסות ולסדר את נושא השכרת הרכב.

ממה ששמעתי נראה שלמרות העלות, עדיף לפחות לכלול את האיים הללו בטיול. מקווה שייצא לי מתישהוא לבקר גם בטרומסו, בכף הצפונית וכו’. העלות למטייל לבד גבוהה מידי. 

אני אשמח לשמוע על עוד רשמים מהטיול שלך, לא רק לופטן:)

פורסם בפורום אירופה
      MilanFan
      MilanFan
    • טיול תרמילאים -שלושה שבועות בנורווגיה (ומעט שבדיה)

אני מתכנן כבר תקופה טיול בקיץ לנורווגיה, בהתחלה התיכנון שלי היה ליסוע גם לצפון הרחוק, טרומסו והכף הצפונית אבל בגלל שכרגע אני נוסע לבד ועלויות השכרת הרכב גבוהות מאוד, החלטתי להישאר רק עם גיחה לאיי לופוטן.

התכנון כרגע (מקווה וצריך להיסגר החודש) הוא לטוס לאוסלו/שטוקהולם. משם לקחת טיסה לאיי לופטן ולהישאר שם 4-5 ימים (מספיק לדעתכם?) אח”כ לחזור לשטוקהולם בכדי להשכיר רכב (ראיתי שעלות השכרת הרכב נמוכה בכמעט חצי מהעלות של השכרת רכב באוסלו). 

משטוקהולם ליסוע לאוסלו ומשם להתחיל במעין מסלול מעגלי שיעבור בסטראוונגר, ברגן  ובעצם עלייה לאזור טרודנהיים ואז ירידה חזרה לאוסלו ונסיעה לשטוקהולם. לדבר הזה יש לי סדר גודל של שבועיים (מאחר ואני רוצה לסיים במשחק באיטליה בסוף אוגוסט / תחילת ספטמבר)

מה דעתכם על המסלול? אני אשמח לכמה המלצות על טרקים (יום אחד או יותר), טיפים על התנהלות במדינות האלה ואולי מה לעשות באזור שטוקהולם אם אחליט להקדים במעט את ההגעה לשבדיה. 

תודה רבה! 

פורסם בפורום אירופה
      MilanFan
      MilanFan