הי, בינואר אני וביתי (בת 22) טסים לבקר משפחה בטמפה (שעה נסיעה ברכב מאורלנדו)
אנחנו מתכוונים ללון שם שני לילות ואני מבקש לדעת באיזה פארקים הכי כדאי לבקר בפרק הזמן שיש לנו ולגיל שלנו
תודה מראש
הי, בינואר אני וביתי (בת 22) טסים לבקר משפחה בטמפה (שעה נסיעה ברכב מאורלנדו)
אנחנו מתכוונים ללון שם שני לילות ואני מבקש לדעת באיזה פארקים הכי כדאי לבקר בפרק הזמן שיש לנו ולגיל שלנו
תודה מראש
שלום לכולם,
ב- 10 לאוגוסט אנחנו יורדים מהאנייה בנמל של המבורג לאחר קרוז של 11 לילות.
אנחנו שני זוגות, חוזרים לארץ בטיסה של שעה 18:30.
יש לנו כ- 5 שעות מרגע הירידה מהאנייה עד ההגעה לשדה. הבעיה היא היכן אפשר לאחסן 8 מזוודות ?
תודה למשיבים
משה.
כנראה, פניתי לדקה ה- 90, גם הם מתקשים, נחכה ליום ראשון אולי יהיו תשובות
אני חושב שהסברתי.
האתר שלהם לא זמין כבר כמה ימים. אני מקבל הודעה:
SORRY, SOMETHING IS WRONG
404 Page not found
This means the page you were looking for is no longer available, is temporarily down or you may be using a wrong link..
פניתי לשרות לקוחות של Wizz והם אומרים לי בטלפון לפנות לאתר שלהם.
בסה”כ אני מבקש להקדים את הטיסה ביום או יומיים אבל אין עם מי לדבר
את הכרטיסים רכשתי דרך האפליקציה של Loco שהם בשיתוף עם הדקה ה- 90, דיברתי עם הדקה 90 והם הסבירו לי שעליי לפנות ל- Wizz
במקרה שלי אין עם מי לדבר, האתר שלהם לא זמין וכשטלפנתי לשרות לקוחות של Wizz הם מפנים אותי לאתר ולא מוכנים לעזור. ממש לא נחמדים.
שלום
לפני חודש וחצי רכשתי זוג כרטיסי טיסה לסופיה דרך האפליקציה “ LOCO” בסכום של 118 יורו הלוך ושוב לזוג עם Wizz air. יציאה ב- 19 למאי וחזרה ב- 23 למאי.
לפני יומיים קיבלתי מייל:
Dear MOSHE,
We regret to inform you that there has been a schedule change that affects your flight(s) under confirmation code #####.
Please accept our sincere apologies for the inconvenience this change may cause.
We have automatically rebooked you onto the following alternative flight and schedule. Please review the details, or select your preference from the options below:
שלחו לי כרטיסי טיסה חדשים שמהם הבנתי שהקדימו לי את הטיסה לארץ ב- 24 שעות, לתאריך 22 למאי. ממש חוצפה, אין עם מי לדבר, התקשרתי לכל הטלפונים של שירות הלקוחות של wizz והם לא מוכנים לעזור ומפנים אותו לאתר שלהם.
במייל של ההודעה יש לינק שמפנה אותי לאתר שלהם וזאת תשובתם בגדול:
מצטערים, משהו השתבש
404 הדף לא נמצא
פירוש הדבר שהדף שחיפשת אינו זמין יותר, מושבת זמנית או שהשתמשת בקישור שגוי.
לא ניתן להשתמש בשלושת האפשרויות שהם נותנים לי- שינוי או ביטול דרך האתר הלא זמין שלהם.
פניתי לדקה ה- 90 הבעלים של Loco והם לא כל-כך מצליחים לעזור.
למדתי משהו על מוצר זול שבסוף הוא יקר. את החופשה אני לא יפספס, אני יזמין כרטיסים חדשים עם חברה אחרת והמשיך להילחם עד שיזכו אותי ב- 118 יורו.