היי,
מישהו תבע את ביטוח של worldwideinsure.com בתחום השכרת רכב?
כל פעם שאני טס הביטוח לשנה שלהם קורץ, אבל לא מצאתי ביקורות של ישראלים: האם מצליחים לתבוע אותם במקרה הצורך.
אשמח לשמוע אם היה למישהו ניסיון.
היי,
מישהו תבע את ביטוח של worldwideinsure.com בתחום השכרת רכב?
כל פעם שאני טס הביטוח לשנה שלהם קורץ, אבל לא מצאתי ביקורות של ישראלים: האם מצליחים לתבוע אותם במקרה הצורך.
אשמח לשמוע אם היה למישהו ניסיון.
אנחנו אוהבים במיוחד איזורים כפריים.
בלי בית עם שקע צמוד: יהיה קשה להסתדר?
@רוני-סופר כן, מחיר פקטור חשוב וזה גם השיקול שלי.
ומבדיקת חברות ביטוח ישראליות אכן ראיתי שרק בפוליסת "כלל" החזר ללא תנאי של תאונה.
לגבי Rentalcover: מישהו מהפורום ניסה לקבל מהם החזר והצליח?
תודה על התגובה, ואם לא הזמנתי דרך rentalcars.com (כי אני מעדיף להזמין ישירות מחברת השכרה), יש עוד המלצות לביטוח החזר השתתפות עצמית?
לא טסתי תקופה ועכשיו כשאני רוצה לקנות ביטוח בריאות ובוחר הרחבה של "החזר השתתפות עצמית" אני רואה שברוב חברות הביטוח החזר השתתפות הוא רק לנזק תאונתי או גניבה.
ולא לכל השתתפות עצמית בהשכרת רכב. אני חושב שרוב החיובים בהשתתפות עצמית בהשכרת רכב לא קשורים לתאונות אלא לשריטות ולדעתי פעם זה היה כלול ברוב הביטוחים.
איזה ביטוח החזר השתתפות אתם קונים היום?
הינו כמה ימים בלונדון בדצמבר, החזרנו את כל המזומן. לא יצא לנו לנסוע במוניות, בכל מקום תשלום רק באשראי.
איזו אפליקציית חניה תעבוד בכל או ברוב החניונים באיטליה ו/או אוסטריה (כמו pango בארץ) ?
היתה כתבה לפני שבועיים בה אמרו שטרמינל 1 חוזר לפעילות מלאה כולל עליה למטוסים, בנוסף כאשר טסתי בפברואר (עם ריינאיר) גם מי שהדפיס בבית את הבורדינג פס החליפו לו בלפק וביקור שם היה חובה, לכן שאלתי.
תודה על התשובה.
שלום,
אנחנו נטוס השבוע עם BLUE AIR לבוקרשט.
בלי מזוודות למסירה בצ'ק אין.
אם אני עושה צ'ק אין אונליין, האם אני חייב בכל זאת לגשת לדוכן הצ'ק אין או אפשר להגיע ישירות לשער?
באיזה טרמינל השער: 1 או 3?