ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. asiko
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 7
    • פוסטים 15
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

asiko

@asiko

0
    מוניטין
    12
    צפיות בפרופיל
    15
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3001173 גיל 58

asiko הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי asiko

• שבועים בצפון איטליה

מיד אחרי כיפור ננחת במילאנו ויש לנו שבועיים. 

אנחנו זוג עם בן 20 ובת 24 וחבר שלה בן 25.

מתחיל לגבש את המסלול ואשמח להמלצות בנקודות הבאות.

1. איזה רכב מומלץ ל5 מבוגרים עם מזוודות?

2. שוקל גיחה ליומיים שלושה לריביירה האדריאטית רק חושש מהמעבר בין סלובניה וקרואטיה בתקופת קורונה. אם בעייתי טוסקנה תהיה תחליף.

3. פארק גרדלנד ודומיו לא רלוונטיים. אילו פעילויות יכולות להתאים  לגילאי 20+. למשל טרקטורונים, אטרקציות ימיות ועוד.

4. מעוניין במדריכים דוברי עברית לסיורי עיר. אשמח להמלצות.

5. אשמח לטיפים בכללי למקומות עיניין שהן חובה.

המון תודות

אשר

פורסם בפורום טיולי משפחות
      asiko
      asiko
    • RE: איך לוקחים תרופות קבועות בארהב

מן הסתם יש בפורום מאות בעלי ניסיון.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      asiko
      asiko
    • איך לוקחים תרופות קבועות בארהב

אני לוקח מספר תרופות פעמיים ביום בשעות קבועות בוקר וערב. מה עושים בניו יורק בהפרש של 7 שעות מישראל למישהו יש ניסיון או המלצה?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      asiko
      asiko
    • RE: המלצה ליום בלגיה בדרך מפריז לאמסטרדם

תודה על תגובתך. האמת שיש הרבה המלצות על ברוז והיא מאוד מעניית אותנו.. אני פשוט חושש שזה יאריך את הנסיעה הארוכה ממילא.

פורסם בפורום אירופה
      asiko
      asiko
    • המלצה ליום בלגיה בדרך מפריז לאמסטרדם

אנו זוג עם 3 בוגרים בני 17-22. נטייל 8 ימים בפריז כולל יורודיסני ומשם הכוונה להגיע להולנד לשלב טיול בכפרים ובאמסטרדם. חשבתי לנצל את הנסיעה ולתת יום מלא לבלגיה . ראיתי בטיולים מאורגנים באחד עצירה באנטוורפן וגנט ובשני עצירה בבריסל וברוז. האם יש המלצה? 

פורסם בפורום אירופה
      asiko
      asiko
    • בר לה דוק בצפון צרפת

מצאתי טירה מדהימה בעיר בר לה דוק בצפון מזרח צרפת במחיר מעולה של 1000 יורו לשבוע לחודש יוני. הטירה עם 10 חדרים, חדישה, במרכז העיר ובעלת 9 חדרים. אנו 3 משפחות שמתכננות יחד חופשה. העיר 80 קמ ממזרח לנאנסי ו50 קמ מדרום לאתר המפורסם ורדן. רצינו להמעיט בנסיעות ולטייל באזור. להבנתי האזור לא נחשב תיירותי כמו אלזס או הריביירה. האם מישהו מכיר את האזור? האם יש מה לעשות שם? אתרים מוכרים? למבוגרים וילדים. או שעדיף לשלם יותר באזור אחר. המון תודות.

פורסם בפורום אירופה
      asiko
      asiko
    • RE: כרטיסי הנחות באוסטריה
      כרטיסי הנחות באוסטריה

אני נוסע בקיץ לאזור ומתכוון לרכוש את הכרטיס. אין לי ניסיון אך השיקול שלי הוא שישנן המון אטרקציות, הכרטיס עוזר לך לתכנן את הטיול, יש יום לעיר עצמה כולל מוזאונים ותחבורה.ישנם מתקני ספא ובריכות ועוד בתכנון נכון אתה יכול לנצל את הכרטיס לפחות פי 3 מערכו.

פורסם בפורום אירופה
      asiko
      asiko
    • RE: טיסות וויז לבודפשט ,האם בודקים את גודל המזוודות ?
      טיסות וויז לבודפשט ,האם בודקים את גודל המזוודות ?

אני נוסע איתם הרבה. לעיתים רחוקות או ללא כל הסבר מבקשים להכניס את המזוודה למתקן בדיקה. לא שווה לקחת סיכון מיותר וסתם יגרום לאי נוחות. גם אם עברת בצ'ק אין. יש להם מתקן בדיקה ממש לפני העליה למטוס.

פורסם בפורום אירופה
      asiko
      asiko
    • RE: שאלת איזיג'ט ושאלה על שכירת רכב בג'נבה
      שאלת איזיג'ט ושאלה על שכירת רכב בג'נבה

אני החזרתי מספר פעמים רכבים בשעות הלילה ולא נתקלתי בבעיה. כל החברות מאפשרות לשים את המפתח בתיבה. 

פורסם בפורום אירופה
      asiko
      asiko
    • מחפש המלצה על דירת נופש קרוב לזלצבורג

שלום לכולם,

בסוף יולי אנו נוסעים זוג + ילדה בת 17 וילד בן 14 לטיול משפחתי בן שבועיים. התכנון הוא ללון שבוע בפילזן שבצכיה ושבוע באזור זלצבורג . ההעדפה היא יותר לכיוון הגבול עם גרמניה , כך נוכל לטייל גם בבאווריה ומינכן. כאשר נקצה כ-4 ימים לסביבת זלצבורג והאגמים (כולל ניצול של הכרטיס זלצבורלאנד קארד)ו- 3 ימים לבאווריה. רוב הצימרים הם דרומה מזלצבורג וממש קשה למצוא דירות נחמדות ובמחיר נוח. אשמח לקבל טיפים והמלצות. 

המון תודות 

פורסם בפורום אירופה
      asiko
      asiko