ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. shmulikk
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 5
    • פוסטים 13
    • הגבוה ביותר 2
    • קבוצות 0

shmulikk

@shmulikk

2
    מוניטין
    27
    צפיות בפרופיל
    13
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3002222 גיל 56

shmulikk הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי shmulikk

• RE: הודעת חיוב על כבישי אגרה בצפון ארה"ב

תודה לכל המגיבים.

אכן מדובר בחברת ההשכרה “דולר”. הרכב הושכר מסוכנות “אוטו יורופ” בישראל, איתה יש לי נסיונות קודמים מאד טובים (בעיקר בתחום המחיר).

הענין הוא שבתחנת ההשכרה הפקידה הציעה לי לשלם מראש עבור מעבר חופשי בכביש האגרה ואני סירבתי, כמובן, בגלל המחיר הגבוה. היא לא הזכירה בשום מקום שיש ברכב מכשיר כזה, ולתומי חשבתי שרק אם אסכים לשלם היא תיתן לי את המכשיר הקורא….

ההשערה של חלקכם שהמכשיר “קלט” את האותות למרות שלא פתחתי אותו לא מסתדרת עם העובדה שבפירוט החיוב מופיעות תחנות שלא עברנו דרכן בכלל ואפילו לא היינו קרובים אליהן, כך שכל העסק מאד מוזר ומריח לא טוב.

אני עדיין ממתין לתגובת הסוכנות המקומית אליה שלחתי את העתקי הקבלות על הלינות במקומות אחרים. מקווה ששיקבלו את זה ולא יגיבו בנוסח האמריקאי הסטנדרטי: מצטערים, אבל אין מה לעשות”….

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shmulikk
      shmulikk
    • RE: אאוסטה - השוואה בין הרים באיזור

@Jooel

אנחנו היינו שם בסוף יוני האחרון. עלינו עם הרכבל בקורמיור באיטליה עד לפסגה ולא המשכנו לשמוני שבצרפת. חוויה נפלאה ונוף יפהפה. מחיר הכרטיס 52 אירו לאדם.

פורסם בפורום אירופה
      shmulikk
      shmulikk

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי shmulikk

• החזרת רכב מאוחרת בשדה"ת בודפשט

שלום לכם.

האם למישהוא יש נסיון בהחזרת רכב מוקדמת מאד בבוקר (סביבות 5:00) לחברת U SAVE בשדה התעופה בבודפשט? תחנת ההחזרה שלהם נמצאת מחוץ לשדה”ת ובעקרון יש שאטל לשדה, האם הוא פועל גם בשעות הבוקר המוקדמות? (אני יודע שאפשר לשאול אותם, אבל רוצה לוודא עם מי שיש לו נסיון במקרה דומה).

תודה

פורסם בפורום אירופה
      shmulikk
      shmulikk
    • RE: אאוסטה - השוואה בין הרים באיזור

@Jooel

אנחנו היינו שם בסוף יוני האחרון. עלינו עם הרכבל בקורמיור באיטליה עד לפסגה ולא המשכנו לשמוני שבצרפת. חוויה נפלאה ונוף יפהפה. מחיר הכרטיס 52 אירו לאדם.

פורסם בפורום אירופה
      shmulikk
      shmulikk
    • המלצות לטיול בצפון איטליה

הי חברים.

אשתי ואני (בני כ-50) מתכננים טיול בתחילת יולי הקרוב לצפון איטליה. הכנו תכנית לכל יום, ונשמח לקבל הערותיכם / המלצותיכם / רעיונות לדברים נוספים (מסלולים לא קשים עם נוף יפה, סיורי אוכל, אטרקציות מעניינות וכו).

יום 1 - נחיתה בברגמו בשעות הערב. נסיעה בתחב"צ לעיר העתיקה, לינה בברגמו העתיקה. 

יום 2 - סיור בברגמו, נסיעה לשדה"ת לקיחת המכונית מהשדה ונסיעה לlago d'Orta. 

לינה ב Pont Saint Martin

יום 3 - סיור לאורך העמק:  bard, fenis, aosta, issogne.. לינה ב Arvier

יום 4 - Monte Bianco, Courmayeur והאזור. לינה ב Arvier

יום 5 - Gran Paradiso Cogne, Valnontey,  מפלי Lillaz . לינה ב Saint Vincent

יום 6 - Val di Gressoney. לינה בשדה התעופה מלפנזה, המראה חזרה לישראל.

אם מכירים מסעדות טובות במסלול – נשמח לשמוע המלצות.

תודה מראש לעונים.

פורסם בפורום אירופה
      shmulikk
      shmulikk

עדכון קצר: לאחר שפניתי לסוכנות ממנה שכרתי את הרכב – הם פנו לחברת “דולר”, ולהפתעתי חזרו אלי עם תשובה שקיבלתי זיכוי על מלוא החיוב השגוי…

טוב לדעת שלפעמים יש הפתעות לחיוב...

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shmulikk
      shmulikk

תודה לכל המגיבים.

אכן מדובר בחברת ההשכרה “דולר”. הרכב הושכר מסוכנות “אוטו יורופ” בישראל, איתה יש לי נסיונות קודמים מאד טובים (בעיקר בתחום המחיר).

הענין הוא שבתחנת ההשכרה הפקידה הציעה לי לשלם מראש עבור מעבר חופשי בכביש האגרה ואני סירבתי, כמובן, בגלל המחיר הגבוה. היא לא הזכירה בשום מקום שיש ברכב מכשיר כזה, ולתומי חשבתי שרק אם אסכים לשלם היא תיתן לי את המכשיר הקורא….

ההשערה של חלקכם שהמכשיר “קלט” את האותות למרות שלא פתחתי אותו לא מסתדרת עם העובדה שבפירוט החיוב מופיעות תחנות שלא עברנו דרכן בכלל ואפילו לא היינו קרובים אליהן, כך שכל העסק מאד מוזר ומריח לא טוב.

אני עדיין ממתין לתגובת הסוכנות המקומית אליה שלחתי את העתקי הקבלות על הלינות במקומות אחרים. מקווה ששיקבלו את זה ולא יגיבו בנוסח האמריקאי הסטנדרטי: מצטערים, אבל אין מה לעשות”….

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shmulikk
      shmulikk

החיוב מחושב לפי תעריף שבועי של השכרת המכשיר (כ-108 דולר) ועוד תעריף ליומיים (כ-22 דולר ליום) כך שהסה”כ הסתכם לכ-170 דולר.

לגבי המספר – אני מנסה לחפש את הסכם ההשכרה על מנת להשוות למספר הרכב ששכרנו, עדיין לא מצאתי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shmulikk
      shmulikk
    • הודעת חיוב על כבישי אגרה בצפון ארה"ב

הי לכולם.

לפני כחודש וחצי שכרנו רכב בניו יורק ונסענו לטיול באזור צפון מזרח ארה”ב.

לפני כשבוע קיבלתי מכתב בדואר ובו מודיעים לי להפתעתי כי הפעלתי את מכשיר כבישי האגרה המותקן ברכב ולכן עלי לשלם עבור מעבר בכבישי אגרה סך של כ-170 דולר.

הענין נשמע לי מאד מוזר כי במהלך הנסיעות בכבישי אגרה שילמתי בכל פעם במזומן.

מעיון ברשימת התחנות הרשומה במכתב גיליתי כי לא הייתי כלל באף מקום שמופיע שם. כמובן שפניתי לחברת ההשכרה וצירפתי קבלות על מלונות ששהיתי בהם באותם תאריכים במקומות אחרים (מה שלא מבטיח לי תשובה חיובית, כיון שעדיין יכולים לטעון שנסעתי בכביש האמור וחזרתי למלון...).

האם מישהוא נתקל במקרה כזה ויכול לתת רעיונות וטיפים להתנהלות מול חברת ההשכרה?

תודה מראש לעונים.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shmulikk
      shmulikk
    • RE: צפון מזרח ארה"ב ביוני

תודה!

אשמח לשמוע את דעתך לגבי פיצול הלילות ב- White Mountain.

לגבי Montreal, הכוונה להתקרב כמה שיותר בערב לפני ואולי נוסיף עוד יום על חשבון ה- Adirondack. זורמים….

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shmulikk
      shmulikk
    • RE: צפון מזרח ארה"ב ביוני

תודה על התגובה המהירה!

1. אנחנו נוחתים בשישי בערב וישנים במנהטן ( במקרה יצא שהמלון נמצא כ- 10 דקות הליכה מהשכרת הרכב) ומתכננים לקחת את המכונית בראשון בסביבות 19:00 ולהתקרב כמה שנוכל (בהתאם לעייפות) למיסטיק.

הפיצול נובע מכך שבסוף הטיול ועד לטיסה נתארח אצל קרובים במונסי. מנסיוננו בביקור הקודם ההגעה לניו יורק עם מכונית בסופ”ש לא נוראית…

לגבי ההרים הלבנים – בתחילה חשבנו ללון 3 לילות ב North Conway, אבל כדי לחסוך נסיעות מיותרות פיצלנו את הלינה בהתאם לאתרים שאנחנו רוצים לבקר בהם. נשקול זאת שוב...

מונטריאל – לא היה בתיכנון, אבל נראה לנו שהסטיה מהמסלול לא נוראית כל כך ונזכה לטעימה קטנה מהעיר.

הימים האחרונים ב NYC הם לא MUST, כך שזה מאפשר לנו איזשהי גמישות.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shmulikk
      shmulikk
    • צפון מזרח ארה"ב ביוני

שלום לכולם,

אנחנו משפחה הכוללת שלושה מתבגרים (20, 16, 13) היוצאת בתחילת יוני לטיול בצפון מזרח ארה"ב. זהו הטיול השני שלנו כמשפחה בארה"ב (פלורידה – ניו יורק במכונית).

להלן המסלול שתכננו, נשמח לקבל הערות והארות.

יום 1 שישי: נוחתים בערב ב- JFK  (לינה במנהטן)

יום 2 שבת: NYC (לינה במנהטן)

יום 3 א': NYC (שוכרים בערב מכונית לינה בקרבת Mystic)

יום 4 ב': Mystic, Newport, Plymouth/Providence. (לינה מחוץ לבוסטון)

יום 5 ג': Boston

יום 6 ד': Boston

יום 7 ה': Salem, Gloucester (whale watching), Portland + Cape Elizabeth (לינה ב North Conway)

יום  8 ו': White Mountain –    ,Mt. Washington  Kancamagus Highway (לינה באזור LINCOLN )

ימים 9-  10 שבת - א': White Mountain  –  Franconia Notch, Flume Gorge, Lost River  Sabbaday Falls,, Echo Lake, (יום 10 לינה באזור  Stowe), רכיבה על סוסים

יום 11 ב': North Vermont (לינה באזור  Stowe) +  zip line

יום 12 ג': North Vermont (לינה באזור Burlington או צפונה יותר לכיוון קנדה)

יום 13 ד': Montreal

יום 14 ה': Ausable Chasm +    Adirondack Mountains

יום 15 ו':    Adirondack Mountain(+טיסה מעל ההרים) + בערב נסיעה לכיוון NYC (לינה בדרך)

יום 16 שבת:  נסיעה לכיוון  NYC + NYC

יום 17 א': NYC

יום 18 ב': קניות אחרונות והתארגנות/ NYC  (?) + טיסה בערב מ JFK (החזרת המכונית ב JFK)

פורסם בפורום צפון אמריקה
      shmulikk
      shmulikk