ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. adar_netef
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 3
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

adar_netef

@adar_netef

0
    מוניטין
    6
    צפיות בפרופיל
    3
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4061697 גיל 56

adar_netef הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי adar_netef

• RE: ברוכים הבאים לפורומים החדשים של אתר למטייל - מדריך קצר

@aljaje

למה? איך פוסט בכלל הופך להיות נעול? 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      adar_netef
      adar_netef
    • RE: ברוכים הבאים לפורומים החדשים של אתר למטייל - מדריך קצר

@לירון-ב-מערכת-אתר-למטייל

מישהו יכול להסביר לי מה זה פוסט נעול ואיך אני יכולה לשחרר אותו? אני קוצה להגיב על פוסט שלי מלפני כמה חודשים אבל כתוב שהוא נעול ואני לא מצליחה להגיב 😢

פורסם בפורום צפון אמריקה
      adar_netef
      adar_netef
    • בקשת ויזה לארה"ב - תהליך מלפני הקורונה

שלום לחברי הפורום!
      עוד בתחילת 2020 סיימתי למלא את הטופס לויזה חדשה (לא הייתה לי בעבר) וקבעתי תור למרץ. הגורל החליט לצחוק עליי ויצא שבדיוק ביום של הראיון שלי, החליטו לסגור את הראיונות בשגרירות כי הקורונה הגיעה לארץ.

מאז בעצם אני מחכה שהתורים לראיונות ייפתחו מחדש כדי שאוכל סוף סוף לסיים את התהליך – וראיתי שבימים האחרונים ניתן כבר לקבוע תורים, אבל כמעט ואין כאלה עד סוף 2022. שתי שאלות לי אליכם:

1. מילאתי את טופס הds 160 כבר לפני יותר משנה, וכמובן שיש כל מני פרטים שהשתנו מאז (מקום עבודה לדוגמא) – איך זה משפיע על התהליך? מצד אחד אני לא רוצה לשלוח לשגרירות שאלת קיטבג שתוביל למילוי מחדש של הטופס/תשלום אגרה סתם, מצד שני אני לא רוצה להגיע לראיון (בתקווה שזה יקרה) ולגלות שלא מאשרים לי את הויזה בגלל שהפרטים בטופס לא היו מדויקים. אם למישהו יש את אותה בעיה או מבין בנושא אשמח לשמוע את דעתכם!
      2. לגבי קביעת הראיונות – מישהו הצליח להשיג ראיון קרוב יחסית (כאילו, לא ב2022) בשיטת ה ״לרפרש את העמוד כל הזמן ולקוות שיתפנה משהו״? או שזה אבוד וכדאי לי להתחיל לבדוק לגבי החברות השונות שנותנות שירות בנושא?

אם מישהו נמצא בסיטואציה דומה או שיש לו תובנות בנושא יותר מאשמח לעזרתכם! תודה 🙂

פורסם בפורום צפון אמריקה
      adar_netef
      adar_netef