שירלי, הפתעה נעימה-סיפור חדש שלך, איזה כיף!מצטרפת ומזל טוב לשתיכן
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי daf16
-
RE: דאבל דייט באלזס הקסומהפורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: ויוה אספניה (פעם 4) אולה פורטוגל (פעם 2) איך קרה?פורסם בפורום טיולי משפחות
רחל איזה כיף! טיול שלך!! אני הראשונה?! מצטרפת בשמחה רבה. לפני שנה מצאנו כרטיסים זולים מאוד למדריד באוגוסט והתלבטנו אם לנסוע משם לפירינאים או לפורטוגל. החשש מהחום הכריע לכיוון הפירינאים. עכשיו אני סקרנית ממש לשמוע אל הטיול שלך!
-
RE: ויוה אספניה (פעם 4) אולה פורטוגל (פעם 2) איך קרה?פורסם בפורום טיולי משפחות
רחל, איזה תמונות נהדרות!! הסיפור על האנוסים מרגש ממש, כול הכבוד לך על כול המידע שאת מביאה! פורטוגל דרך העיניים שלך נראית מדהימה.
-
RE: גן החיות בפראגפורסם בפורום טיולי משפחות
הייתי לפני כמה שנים עם ילדים בני 13,11. היה מאוד נחמד. לא מקום חובה אבל משהו קצת אחר לעשות בעיר.
-
RE: ממה מיה, פרננדו והמתבגרים עושים את שוודיהפורסם בפורום טיולי משפחות
מיקה
כיף גדול לקרוא את הסיפור שלך.שבדיה שאת מתארת מקסימה. לפני שנתיים חשבתי לנסוע ולא מצאתי כמעט סיפורי טיול עם ילדים.מחכה להמשך..
דפנה
-
RE: ממה מיה, פרננדו והמתבגרים עושים את שוודיהפורסם בפורום טיולי משפחות
וואו! החופשה ליד האגם היתה נראית לי פשוט מושלמת.שלווה ורוגע. איזה אקורד סיום ! מה קרה בסוף עם הטרולי? והמפתחות?
-
RE: מדריד + ??פורסם בפורום טיולי משפחות
לפני שנתיים נסענו באמצע אוגוסט לטיול עם הילדים שהתחיל במדריד ,צריך לקחת בחשבון שבמדריד ממש ממש חם באוגוסט, אנחנו היינו רק יום אחד אחרי הנחיתה ויום אחד בסוף הטיול והיה בלתי אפשרי להסתובב בעיקר אחר הצהרים.נראה לי שארבע ימים באוגוסט במדריד יהיה לכם יותר מידי.
-
RE: התבלגרנופורסם בפורום טיולי משפחות
הצחקת אותי ממש עם התקווה של החברה שלך שהפסטיבל כבר הסתיים עד שהגעתם.. ונחמד שהם נהנו בסוף.
דרך אגב, ממש בתחילת העליה לפארק הדובים יש שלט שמכוון למסעדה,מדובר במשפחה מקומית שפתחה מסעדונת על הדשא מול הבית,כולל גלידה נהדרת שהם מכינים ודיג עצמי בבריכה קטנה של הסעודה..( זה לפעם הבאה..)
-
RE: סלובקיה - התייעצותפורסם בפורום טיולי משפחות
מצוק Tomasovsky Vyhlad
Stratensky Kanon הליכה של כ-20 דקות בדרך סלולה לאורך הנהר.
בטח יש עוד..
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי daf16
-
RE: טיול בעמק אאוסטהפורסם בפורום טיולי משפחות
לפני כחודש היינו שלושה ימים בעמק אואסטה לאחר טיול באזור שאמוני.
ממליצה על פארק החבלים המקסים Mont Blanc Adventure Park , יש בו מסלולים גם לקטנים וגם לגדולים ממש,וניתן לעשות שם גם אומגה אימתנית שלדעתי מתאימה לגדולים בלבד.
היינו גם בקארטינג שנמצא ממש ליד המעבר למנהרת המון בלאון. אהבנו גם את העליה ברכבל לפילה וגם את הנוף הנהדר שנשקף כשעלינו לשם עם הרכב.
עוד מקום שממש אהבנו זאת דרך עם נוף מדהים כשנסענו לכפר Valpelline לפסטיבל אוכל ,זה במרחק קצר מאאוסטה,לא יודעת אם יש מה לעשות שם אבל הדרך היתה פשוט מקסימה.
-
RE: ♥ אלפים צרפתיים - סיכום החופשה הקלילה שלנופורסם בפורום טיולי משפחות
@צוררר
התחלנו את המסלול בles Bossones, עלינו לפי השילוט לchemin du cerro, קצת הסתבכנו לגבי נקודת ההתחלה ,למרות שיש שילוט בכפר.התכנון היה לחזור לרכב ,אבל כשראינו את השילוט למפל החלטנו לשנות כיוון.חשבנו לחזור ברכבת משאמוני להביא את הרכב( קיבלנו כרטיסי אורח בצימר שמאפשרים נסיעה חינם באוטובוסים וברכבת), אבל בסוף בעלי נסע באופנים להביא את הרכב.
לגבי העליה ביער ,לי היה בהחלט לא קל,שאר המשפחה סחבה יותר בקלות,אבל מדובר בעליה רצינית.כשמגיעים למעלה ממשיכים עוד קצת לתצפית לקרחון,מסייגת שרואים משם פחות טוב מאשר מהנקודה שהרכבל מגיע עליה בצד השני,אפשר גם להמשיך משם לעלות במסלול למי שיש כוח.היתרון שהיער ממש מוצל והדרך סלולה ונוחה. הדרך מchemin du cerro למפל יפה מאוד.
-
RE: ♥ אלפים צרפתיים - סיכום החופשה הקלילה שלנופורסם בפורום טיולי משפחות
האמת שזה יצא ממש במקרה, תכננו להגיע למפל ביום אחר כמו שאתם הגעתם, ואז פתאום ראינו את השלט ואת הזמנים ( נדמה לי שהיה כתוב שזאת הליכה של רבע שעה משם) והחלטנו לנסות. חייבת רק לסייג שהעליה ביער היתה בהחלט לא קלה, אחר כך הכול כבר היה בירידה.
-
RE: ♥ אלפים צרפתיים - סיכום החופשה הקלילה שלנולי תודה! כיף לקרוא,היינו באזור בפעם השניה בערך באותו זמן שאתם הייתם וכיף ממש להיזכר.פורסם בפורום טיולי משפחות
גם אנחנו היינו גם בcascadas de Dard,ואהבנו מאוד את המקום.הגענו לשם בדרך שונה- קודם עלינו לchamin du cerro,עד לנקודת התצפית לקרחון,העליה מאתגרת אבל כולה בדרך מוצלת ביער יפיפה.משם פנינו לפי השלט שמאלה לבcascadas de Dard,הדרך מקסימה,עוברים ליד הנהר ששוצף למטה בזרם חזק ומעל גשרים,ואז ירדנו חזרה ברגל לשאמוני.
-
RE: גרנד מונטטס - אלפ"צפורסם בפורום טיולי משפחות
תודה, מפחדת לעלות על רכבלים אבל גם לא בכושר שיא. כנראה אחפש אופציה אחרת.
-
RE: כרטיסי יד שניה באיזיג'ט - תובנות שלי ותהיות להמשךלא לגמרי נושא הדיון אבל יש לי שאלה שקשורה,ואולי משהו יוכל לעזור לי.פורסם בפורום טיולי משפחות
הזמנתי מזמן חמישה כרטיסי טיסה באיזיג׳ט לסוף יולי ועשיתי את ביטוח ביטול הטיסה בפניקס.
לצערי בני החייל לא קיבל אישור לטוס איתנו כך שאנחנו מתכוונים להפעיל את הביטוח באחת מהאופציות שנזכרו בדיון.
הבעיה שמטרידה אותי היא שיחד עם הכרטיסים הזמנתי גם שלוש מזוודות,אני לא מצליחה למצוא על שם מי הזמנתי את המזוודות,באתר של איזיגט מופיע רק שיש שלוש מזוודות שהוזמנו ללא קשר למי הוזמן.
מטרידה אותי האפשרות שאחרי שאבטל את הכרטיס והגיע עם המזוודות לשדה התעופה יגידו לי שהמזוודה מוזמנת למשהו שלא רשום שהוא בטיסה..
מה דעתכם?
-
RE: המלצות לטיול בצפון איטליהפורסם בפורום אירופה
גם אנחנו נהיה בעמק אואסטה ביולי,הזמנו את שלושת הלילות שנהיה שם ליד העיר אואסטה,
גם אני התרשמתי שהמרחקים לא גדולים ואין סיבה לשנות מקום לינה.
לא יודעת באיזה תאריכים תהיו,אבל באתר של העמק יש מידע לגבי פסטיבלים ואירועים בתאריכים שונים.וגם לגבי מסלולים.
אתם מתכוונים לעשות מסלולי הליכה?