ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מטייל_4170403
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 3
    • פוסטים 14
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

מטייל_4170403

@מטייל_4170403

0
    מוניטין
    2
    צפיות בפרופיל
    14
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4170403 גיל 56

מטייל_4170403 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4170403

• RE: היכן לשכור רכב וההחזרה במקום אחר

אוקיי... תודה רבה !!!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4170403
      מטייל_4170403

אוקיי... תודה רבה !!!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4170403
      מטייל_4170403

תודה על המידע. אין טיסות המשך בכלל. יש לי חרדה מטיסות. הרעיון היה לנחות בטורונטו (בגלל אזרחות קנדית חשבתי שיהיה פשוט יותר) לבלות בה יומיים עד 3 (כולל התאוששות ארוכה מהכדורי שינה לטיסה) משם באוטובוס לניאגרה צד קנדי ואחכ לבאפלו. שם לשכור רכב (בגלל בעיתיות לשכור בטורונטו ולהחזיר נניח בניו יורק או בוסטון או בולטימור) ולעלות עם הרכב חזרה לקנדה ל2 שמורות טבע בדרך לאוטואה ואז מונטריאול קויבק ולרדת לבר הרבור אקדיה וכו' ולסיים בניו יורק + 5 ימי ניו יורק בלי הרכב וכך לחסוך ימי רכב בטורונטו+ניו יורק.
      אבל... נשמע מעניין הרעיון שלך לנחות בניו יורק להיות שם 5 ימים (בלי הרכב) ואז לשכור שם ולעשות את אותו סיבוב הנ"ל - השאלה בעיקר מה יצא זול יותר ונוח יותר , כי באופציה א' "נחסכת הדרך" מניו יורק לבאפלו.... תודה רבה רבה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4170403
      מטייל_4170403

תודה על המידע. על מרבית השאלות כמובן עוד אין לי תשובות. אבל בהחלט בודק לעומק את עניין הנחיתה בניו יורק (או בוסטון אגב) ובאמת להתחיל משם ולסיים שם בטיסה שלה חזרה לארץ ושלי לקלגרי להמשך. אבל אם משכיר בבוסטון ואז נוסע לניו יורק מה אעשה עם האוטו 5 ימים שלמים בניו יורק ? נראה לי ביזבוז. מה היתרון של "להפוך את המסלול" כלומר מניו יורק לעלות קודם צפונה לאקדיה ואז לקויבק מונטריאול אוטואה טורונטו ניאגרה וחזרה לניו יורק ? תודה רבה לך על המידע..

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4170403
      מטייל_4170403

תודה לעונים. המסלול עוד לא לגמרי "אפוי" יש לי כל יולי+אוגוסט 2023 לטייל בקנדה ארה"ב. יש לי אזרחות קנדית. מטייל תחילה עם שותפה במזרח קנדה+ צ.מ ארה"ב ומבקרים משפחה בבולטימור ושם נפרדים, היא חוזרת לארץ ואני טס לקלגרי לחלק השני של הטיול שלי לבד. בגדול בחלק הנ"ל מתכנן להצמד (עם שינויים) למסלול של נטע דגני : טורונטו - אוטואה- מונטריאול- קויבק --> ואז או טאדוסק + חצי האי גספה+ סינט ג'ון לבר הרבור אקדיה - לייק פלסייד סטו. או מקויבק לדלג על גאספה והיתר ולנסוע ישירות לבר הרבור אקדיה וכו' ולשלב את בוסטון.. בכל מקרה נראה לי הכי הגיוני לשכור בבאפלו ולהחזיר בניו יורק (לשהות כ5 ימים בניו יורק בלי הרכב כבר) ואז אוטובוס גריהאונד לבולטימור למשפחה שלה (בגדול רוצה מאוד גם להגיע בסיבוב לבוסטון) הדילמה כאמור : היכן לשכור ולהחזיר את הרכב (מעניין הרעיון לנחות בניו יורק במקום בטורונטו ומשם לנסוע לבאפלו... אולי אפילו לשכור את הרכב בניו יורק ? ) אבל אם אנחת בטורונטו, אחסוך יומיים או 3 של רכב כי אסתובב בלי רכב בטורונטו ושאשכיר בבאפלו אסע איתו כבר הלאה בלי טורונטו

תודה רבה !!! שוב אני בתחילת התיכנון של חלק א'

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4170403
      מטייל_4170403
    • היכן לשכור רכב וההחזרה במקום אחר

שלום לכולם

בונה תוכנית לטיול בקיץ 2023 חלק א' מזרח קנדה וצפון מזרח ארה"ב

בגלל בעיתיות בשכירת רכב בקנדה והחזרתו בארהב (ולהיפך) התיכנון כרגע (אשמח לתובנות) לנחות בטורונטו לנסוע (אוטובוס) לבאפלו ושם לשכור רכב לכ21 יום

לעלות עם הרכב לטורונטו אוטטואה מונטריאול קויבק וכו' ואז לרדת דרומה למיין ורמונט ועד איזור בוסטון או ניו יורק ולהחזיר שם את הרכב השכור...

אפשרי ? נראה לי עדיף על לשכור בטורונטו ולהחזיר לטורונטו - בעיקר כי צריך לסיים בביקור משפחה בבולטימור ומשם לטוס לקלגרי

אשמח לדעתכם בנוגע למיקום שכירת הרכב והחזרתו... תודה רבה לעונים

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4170403
      מטייל_4170403
    • RE: שתי שאלות קטנות

תודה רבה לעונים, אחלה מידע נתתם לי.. תבורכו

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4170403
      מטייל_4170403
    • RE: שתי שאלות קטנות

דור, תודה רבה רבה..

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4170403
      מטייל_4170403
    • שתי שאלות קטנות

שלום רב

אשמח לברר : 1) השכרת רכב לכ20 יום מתחיל בטורונטו ויורד גם לוושינגטון וניו יורק.. עדיף להשכיר מהארץ מראש ? (כמה מראש?) או בקנדה ? או בארהב?

2) כמה קל/קשה להזמין טיסה פנימית בארהב נניח שבוע מראש ? זה מספיק או שצריך המווווון זמן מראש לשריין כרטיס ?

3) יודע שרובכם לא תאהבו את השאלה... אני טיפוס שבטיול אוהב להיות מעט ספונטני ... מבין שמומלץ בטירוף לתכנן ולהזמין הכל מראש, אבל אני האמת לא ממש מוגבל לא בתקציב, ולא בזמן (עד גבול מסויים) כך שייתכן ואסיים את הטיול בארהב קנדה אחרי חודש אם ימאס ויכול גם אחרי חודשיים וחצי אם יהיה כייף

האם אפשרי להזמין טיסה חזור לארץ שבוע לפני, או שבועיים, או שאני חייב הרבה מראש כבר שאני מזמין את ההלוך שיהיה כבר הלוך חזור ? יש לי אזרחות קנדית אם שה יכול לעזור בעניין. תודה לעונים

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4170403
      מטייל_4170403
    • RE: מוושינגטון לאורלנדו

תודה רבה רבה !!!
      אכן אקרא הרבה יותר ואתמקד.
      קיבלתי ממישהו (כנראה לא ממש מקצועי)
      הסבר שחודשיים זה המון זמן לטיול כמו שרציתי בהתחלה (כולל ממש סובב קנדה ארהב)
      מסתבר שחודשיים בכזה מקום גדול ומלא פארקים וטבע זה לא כ"כ הרבה זמן. תודה רבה לכם. אעשה עוד שעורי בית

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4170403
      מטייל_4170403