ולגבי האנטישמיות שגואה עכשיו באירופה, יש טעם לחשוש? יש בי פחד שמא בטעות יציץ דרכוני הישראלי, או תיפלט מפי מילה בעברית ותגיע לאוזני האנשים הלא נכונים ואופס... קיים חשש כזה או שזה מינורי?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי b you
-
RE: שאלה פתוחה לקהל - האם לדעתכם זה מתאים לטוס לחו"ל (אירופה) בתקופה זו?פורסם בפורום אירופה
-
וייטנאם עונה מומלצתפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי אשמח לדעת, כרגע מה שמתאפשר לנו זה טיול בוייטנאם בדצמבר, השאלה אם זה מומלץ, או שכדאי ללכת על יעד אחר
תודה רבה!!
-
באטומי בדצמברפורסם בפורום אירופה
עד כמה מומלץ?
יש מה לעשות שם בעונה הזו?
מבחינת אווירת כריסמס...
הקור שם נסבל?
תודה!
-
RE: קנקון, כמה אפשר להיות בה?פורסם בפורום מרכז אמריקה
תודה לכולם! ועוד שאלה, במידה ונרצה לעשות קצת משהו אתגרי כמו קפיצת בנג'י, היכן ניתן לעשות זאת באזור קנקון?
-
RE: קנקון, כמה אפשר להיות בה?פורסם בפורום מרכז אמריקה
זהו שאנחנו בשלב הגישושים ממש. אנחנו די מוגבלים לאזור מסויים בגלל מסעדות כשרות שנמצאות שם. סן קריסטובל נשמע לי ממש טוב, איך מגיעים לשם מקנקון? אנחנו ללא רכב תודה רבה על התגובה המפורטת ועל המהירות!
-
קנקון, כמה אפשר להיות בה?פורסם בפורום מרכז אמריקה
כמה זמן אתם ממליצים להיות בחופי קנקון?
האם כדאי ומה לשלב בשבועיים במקסיקו? (השותף שלי הולך במיוחד בשביל קנקון ככה שלא נוכל לוותר..)
ושאלה אחרונה...:) אשמח להמלצה על דירה או מלון זול וטוב בחופי קנקון ליד המסעדות הכשרות שם (כמו אמבר כושר וכדומה)
תודה!!
-
RE: הרי הפיראנים מזג אווירפורסם בפורום אירופה
לי זה נשמע אחלה, לטייל במזג אוויר כזה. רק מה שבברצלונה אתלבש בגדי קיץ, כי חם יחסית 28 מעלות ממוצע, ובהרים אצטרך להחליף מלתחה אבל סבבה נסתדר תודה לכולם.ן
-
השאלה אם ללבוש מלכתחילה משהו חם, או שזה פחות עדיף... אני טיפוס שסובל מקור בגלל זה הלבטים שלי...
-
צריך ללא ספק מעיל גשם.
מעיל גשם בגלל גשם, או בגלל קור, כי אני רואה בממוצע ימי גשם רק 3
אבל לגבי קור זה משהו אחר...
תודה!
-
הרי הפיראנים מזג אווירפורסם בפורום אירופה
בעוד שבועיים וחצי מהיום, אמצע יוני, בהרי הפיראנים יותר לאזור ספרד, ברצלונה. (מגיעים מכיוון ברצלונה)
האם צריך להתלבש טוב, או מספיק בגד קיצי ועליו זקט קליל, קריטי לדעת האם לסחוב משהו יותר חם במזוודה (מבחינת משקל וכו)
תודה רבה!