ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. shlomo68
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 36
    • פוסטים 246
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

shlomo68

@shlomo68

0
    מוניטין
    60
    צפיות בפרופיל
    246
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3027436 גיל 56

shlomo68 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי shlomo68

• שאלה בקשר לחלוקת הלילות הנכונה בברילוצ'ה

שלום,

בטיול שאני מתכנן לחודש מרץ, נהיה 5 לילות בברילוצה, וארבעה ימים מלאים ביניהם, כשלילה אחד מתוכם יהיה בסן מרטין, אחרי הטיול של שבעת האגמים. אני מתכנן לשכור רכב לכל הזמן הזה. מכיוון שחלק גדול מהמלונות שם אפשר להזמין non refundable במחיר נמוך משמעותית, חשוב לי לחלק את הלילות שם נכון.

בהתחלה חשבתי לשהות 3 לילות ראשונים בברילוצ’ה, הלילה הרביעי בסן מרטין ואז לחזור ללילה אחרון בברילוצ’ה. אבל זה נראה לי לא כל כך נוח והרבה טרחה. עכשיו פתאום חשבתי אולי לצאת לטיול של שבעת האגמים ביום הלפני אחרון ולחזור מסן מרטין ישר לשדה התעופה (הטיסה היוצאת אמורה להמריא בסביבות 13:30 בצהריים). מצד שני תמיד יש את החשש שאם תהיה איזו תקלה של הרגע האחרון נפסיד את הטיסה וזה ממש לא רצוי…

ראיתי, אגב, שיש אנשים שעושים את טיול שבעת האגמים וחוזרים באותו יום. זה לא מתאים לי.

מה כדאי לעשות?

פורסם בפורום דרום אמריקה
      shlomo68
      shlomo68
    • RE: צריך המלצה למלון בבואנוס איירס ללילה אחד בין ההגעה לטיסה לאושואיה

@rmatarasso

הסתכלתי עליו, בהחלט אופציה טובה שתישקל. האם מישהו מכיר ויכול להמליץ על

Eurobuilding Hotel Boutique Buenos Aires ?

פורסם בפורום דרום אמריקה
      shlomo68
      shlomo68
    • חלוקה נכונה של 7 ימי טיול בארגנטינה

כחלק מטיול של כשלושה שבועות בארגנטינה, אני צריך להחליט על חלוקה של 7 ימים מתוכם בין ברילוצ’ה לבואנוס איירס.

אציין שבבואנוס איירס יש כבר בנוסף חצי יום ביום של ההגעה ושמדובר ב-7 ימים מלאים, בלי ימי המעבר.

האם להקדיש לברילוצ’ה 4 ימים ולבואנוס איירס 3 (כך אני נוטה) או ההיפך?

פורסם בפורום דרום אמריקה
      shlomo68
      shlomo68
    • צריך המלצה למלון בבואנוס איירס ללילה אחד בין ההגעה לטיסה לאושואיה

נגיע בסוף פברואר לבואנוס איירס מהארץ, הנחיתה בבוקר אבל עד שנגיע לעיר בטח כבר יהיה צהריים. מניסיון קודם, העייפות מהטיסה הארוכה והג’ט לג יגרמו לנו ללכת לישון מוקדם (וגם לקום מאוד מוקדם בבוקר שאחרי). למחרת בצהריים יש לנו טיסה לאושואיה משדה התעופה השני (AEP).

צריך המלצה למלון ללילה הזה, שיהיה נוח להגיע אליו מהשדה הבינלאומי ונוח להגיע ממנו לשדה AEP, רצוי כזה שמגיש את ארוחת הבוקר מוקדם ושיש לידו משהו מעניין לראות או לטייל בלי נסיעה

פורסם בפורום דרום אמריקה
      shlomo68
      shlomo68
    • ארגנטינה וצ'ילה בתחילת 2020 - מה מהמועדים עדיף?

שלום,

אנו זוג בגיל 50 ובתחילת שנת 2020 תהיה לנו הזדמנות סוף סוף לנסוע לחופשה בדרום אמריקה והחלטנו על כשלושה שבועות בארגנטינה וצ’ילה.

אני לומד מידי פעם קורסים באוניברסיטה הפתוחה ולכן קיימות שתי אפשרויות:

1. לוותר על הלימודים בסמסטר ולנסוע במהלך חודש ינואר 2020.
      2. ללמוד בכל זאת ולנסוע במהלך חופשת הסמסטר, דהיינו מהשבוע האחרון של פברואר ועד אמצע מרץ.

מה עדיף מבחינת מזג אוויר? אין לי בעיה לוותר על הלימודים אם זה ממש ישפר את הטיול אבל אם לא חייב ומזג האוויר ממילא דומה, אני מעדיף ללמוד בכל זאת.

תודה,

שלמה

פורסם בפורום דרום אמריקה
      shlomo68
      shlomo68
    • RE: טיול זוגי לסקוטלנד - שלד ראשוני
      יש כאן מישהו שמומחה לסקוטלנד?
      פורסם בפורום אירופה
      shlomo68
      shlomo68
    • טיול זוגי לסקוטלנד - שלד ראשוני

שלום לכולם,

התחלתי לתכנון את טיול הזוגי שלנו לסקוטלנד ביולי השנה.

אחרי סקוטלנד אנחנו רוצים לשלב כמה ימים בלונדון ולכן הטיסות קצת מסובכות, בניתי שלד ראשוני, על מנת להזמין טיסות:

יום 1 – טיסה ללונדון, נחיתה עד שעות הערב המוקדמות (טיסת וויזאייר שנוחתת אחרי חצות לא באה בחשבון), מעבר לתחנת יוסטון ורכבת לילה לגלאזגו

יום 2 – גלאזגו (יום אחד)

ימים 3 עד 12 (10 ימים) – השכרת רכב וטיול “קלאסי” ב-highland, שמומלץ בכל מדריכי הטיולים. סיום ביום ה-12 באדינבורו, והחזרת הרכב

ימים 13 עד 14 (יומיים) – אדינבורו, בסוף יום 14 רכבת לילה ללונדון

ימים 15 עד 17 (שלושה ימים) – לונדון, שני לילות, שלושה ימים, טיסה חזרה בשעות אחרי הצהריים / ערב.

אני יודע שבאוגוסט יש פסטיבל באדינבורו, הטיול צפוי להיות בכל זאת ביולי.

אשמח לכל הערה או הארה, בעיקר על חלוקת הימים כי מדובר כמובן בשלד בלבד ואין תכנון מפורט

שלמה

פורסם בפורום אירופה
      shlomo68
      shlomo68
    • RE: מצפון לברלין - דיווח מהשטח

1. מעניין מאוד וכל הכבוד על ההשקעה.

1. אנחנו נוסעים בעוד כמה ימים בהרכב משפחתי לטיול של שבועיים בגרמניה וקצת הדאיג אותי מה שכתבת שברוב המקומות לא מקבלים כרטיס אשראי. יש לי כרטיס אשראי עם עמלת המרה מאוד נמוכה ולכן אני מעדיף להשתמש בו ולא להיסחב עם הרבה מזומנים מהארץ.
      2. האם הבעיה היא רק במסעדות? בסופר מרקט מקבלים? מה עם דלק? ועם אתרים?
      פורסם בפורום אירופה
      shlomo68
      shlomo68
    • יום אלטרנטיבי כשהמשפחה בפארק אירופה

שלום לכולם,

בקרוב אנחנו בטיול משפחתי בגרמניה ולקראת סופו אשתי והילדים (מתבגרים) יהיו יום שלם בפארק אירופה. לפני כמה שנים הגענו למסקנה שהכניסה שלי ללונה פארקים מיותרת לחלוטין – בזבוז מוחלט של הרבה כסף ושעמום גדול (רק לי כמובן). לכן אני אשים אותם בכניסה לפני שעת הפתיחה ואמתין להם ביציאה אחרי שעת הסגירה.

השאלה היא מה כדאי לי לעשות באותו יום. אהיה עם רכב. נא לא להמליץ על היער השחור הדרומי (היינו לפני כמה שנים) וגם לא על פרייבורג (יש יום אחר שמתוכנן לשם בהרכב של כל המשפחה), הכיוון צריך להיות צפונה.

מה עדיף – שטרסבורג או אולי פרוידנשטאט? ואולי קרלסרוהה בכלל? ואם בכל זאת דרומה – יש מה לעשות יום שלם בבאזל? זה הרדיוס הסביר מרוסט – בערך 100 ק”מ – אשמח לכל המלצה.

פורסם בפורום אירופה
      shlomo68
      shlomo68
    • RE: ברלין נחיתה , ואז לאן ?
      ברשותכם אנצל את השרשור, הנושא דומה

רוצים לנסוע לגרמניה לשבועיים ביולי. שני בנים – אחד בן 18 לפני גיוס והשני בן 16. אנחנו ההורים כבר היינו בברלין ועכשיו גם הם רוצים. מתכנן 3-4 ימים בעיר עצמה, יום אחד בפארק המים Tropical Islands שמחוץ לעיר ויום אחד בעיר המכוניות של פולקסוואגן ב-Wolfsburg (לאו דווקא בסדר הזה).

אחר כך ניקח טיסה לשטוטגרט לאזור היער השחור. לפני שבע שנים היינו איתם 9 ימים ביער השחור ויש שם כמה מקומות שהם רוצים לחזור אליהם: פארק חבלים, פרייבורג וכמובן פארק אירופה. לכן הפעם נהיה בעיקר בחלק המערבי והצפוני של היער השחור ובחלק הזה נוכל לשלב גם איזה חצי יום של טיול רגלי בטבע.

העניין הוא שיש לי עוד שלושה ימים למלא את התוכנית ואין לי כל כך במה. צריך מקומות מיוחדים כי מדובר בילדים שכבר היו הרבה בחו”ל ובכלל הם מאבדים עניין מהר מאוד, אז סתם להסתובב בעיירות ממש לא מעניין אותם. האם יש עוד מקומות מיוחדים בסביבת ברלין? אני גם לא פוסל מעבר לעוד מקום אחד, אם צריך (אחרי ברלין שהיא ההתחלה ולפני היער השחור שהוא בסוף). כל עצה תתקבל בברכה ובתודה.

פורסם בפורום טיולי משפחות
      shlomo68
      shlomo68