ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. נפרטיטיטי
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 8
    • פוסטים 83
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

נפרטיטיטי

@נפרטיטיטי

0
    מוניטין
    27
    צפיות בפרופיל
    83
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3035903 גיל 56

נפרטיטיטי הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי נפרטיטיטי

• סופ"ש שלג עם ילדים - מחפשים המלצות

אז הילדים מקטרים שהם מעולם לא ראו שלג. מחפשים מקום שיהיה – כמה שיותר קל, קרוב וזול, לסופ”ש של קצת שלג בפברואר. לא אכפת לנו לשכור אוטו. לא אכפת לנו אם בעיר או בכפר. רק שיהיה פשוט, ורצוי שיהיו עוד כמה אטרקציות (מזחלות? בתי קפה? לא יודעת..) כי כמה כבר נחזיק בלשחק בשלג.

אשמח לקרוא מניסיון של משפחות שעשו משהו דומה. תודה מראש!

פורסם בפורום טיולי משפחות
      נפרטיטיטי
      נפרטיטיטי
    • RE: טיולים רגליים בפליון

נסענו עם בן 5 ובת 3. אולי זה קצת שונה כי הם היו כבר גדולים מידי למנשא. פיליון נהדרת, היינו בחופים, היינו בכפרים. לא עשינו בכלל מסלולי הליכה כי פשוט היה.. חם.. כמו בארץ.

נפרטיטיטי
      נפרטיטיטי
    • RE: רומניה, טיול ברכב- חייבים להזמין מקומות לינה מראש?

אנחנו נסענו בתחילת ספטמבר, עם 2 ילדים. לא הזמנו מקומות לינה ותמיד מצאנו בקלות מקומות לישון בהם. זה אפשר לנו גמישות עם התכנית ונתן תחושת “הרפתקאה” כי אף פעם לא ידענו איפה נסיים את היום. אומנם באוגוסט יותר מלא, אבל יש כל כך הרבה מקומות לינה שקשה לי להאמין שהכל הכל הכל מלא. מקסימום נוסעים לכפר הבא ומוצאים בו מקום.

פורסם בפורום אירופה
      נפרטיטיטי
      נפרטיטיטי
    • RE: למה פולין היא לא יעד למשפחות ורומניה היא כן?
      כן, על הערים לא חסר חומר

על שמורות הטבע יש הרבה פחות..

תודה על הלינקים Smile

נפרטיטיטי
      נפרטיטיטי
      תודה! תמונות מקסימות! (וגם שאלה)

ובעידוד של כל ההודעות כאן התחלתי לבנות מסלול..

מה זה נתיב הרנסנס של לובלין?

נפרטיטיטי
      נפרטיטיטי
      פתרת את התעלומה עבורי 🙂

לא חשבתי בכלל על עניין הטיסות… אז בטח עוד כמה שנים יהיו מלא מסלולי טיול ובלוגים..

קראתי את "פולנים ונהנים" , יופי של שם. השרשור הזה צץ לי כשעשיתי חיפוש על פולין בפורום.

לא חושבת שנגיע לקטוביץ, אנחנו עם 3 ילדים קטנים.

תודה Smile

נפרטיטיטי
      נפרטיטיטי
      אשמח מאוד אם תמשיכי!!!

אשמח לכל שביב של מידע שאספת!!

אנחנו זוג עם 3 ילדים (הקטן בן שנה). הילדים אוהבים ומורגלים למסלולי הליכה רגלית (כולל הקטן שרגיל לבלות במנשא).

מחפשים יותר טבע/אטרקציות ופחות ערים (דווקא על הערים לא חסר מידע ברשת). לצערי הסטוריה יהודית ומחנות השמדה מחוץ לתחום עקב גילם הרך של הילדים (גם ככה הבן שלי כבר הסביר לבת שלי שהולכים לבקר במדינה בה “רצחו את כל היהודים”)

יש לנו שבועיים, מאד רוצה שנגיע להרים, יש את הטטרה ויש עוד רכס הרים שכרגע שכחתי את שמו. נראה לי שלא יעבוד כאן טיול כוכב למרות שזה הכי נוח, אלא שכל יום נסע קצת ליעד הבא. מבחינתנו סביר לנסוע עד 2-3 שעות ביום, אם כי רצוי פחות כמובן.

פולין מסקרנת אותי, הייתי בנסיעת עבודה לורשה והתרשמתי לטובה, מעניין אותי לגלות מה יש בה.

וברור שאחזור לדווח! כתבתי בלוג מפורט על טיול לרומניה מלפני 3 שנים, לפני שנתיים היינו ביוון אבל במסלול שכל העולם כבר עשה לפנינו אז לא כתבתי. על פולין זה ממש מתבקש לכתוב.

נפרטיטיטי
      נפרטיטיטי

עכשו מתחילה לאסוף חומר ולבנות מסלול. אם תרצי, צרי איתי קשר בפרטי ונחליף מידע. אנחנו טסים באמצע אוגוסט אז זה מתגבש לאט לאט, בזמן הפנוי שיש לי.

נפרטיטיטי
      נפרטיטיטי
      מצחיק לחשוב שפעם לא היה הרבה מידע על סלובקיה

תודה לך! לא חשבתי על זה..

הסתכלתי קצת בקישור שנתת, תודה גם על זה. צריכה לחפור שם

נפרטיטיטי
      נפרטיטיטי
    • למה פולין היא לא יעד למשפחות ורומניה היא כן?

הי

לפני שנתיים נסענו עם הילדים לרומניה. כפרים, נופים, מכרה מלח. לא משהו מטורף ולא מדינה שחובה לראות, אבל נהנו מאוד מהטבע ומהביחד המשפחתי. היה מלא מלא חומר כאן בלמטייל והרכבתי מסלול בקלות.

השנה מצאתי כרטיסים זולים ללובלין, דרום פולין. ולהפתעתי.. אין כמעט חומר. מצאתי סיפורי טיול של משפחות שטיילו בסלובקיה, וקפצו ליום לזאקפונה (פולין), אך לא יותר מכך.

ברור לי שסלובקיה מדהימה. אבל… אנחנו נוחתים בפולין. במקרה הכי גרוע, אם לא אמצא חומר, אסע את ה-7 שעות לסלובקיה ונטייל שם. אבל הייתי מעדיפה לטייל בפולין. בעיקר טבע ועם ערים רק על קצה המזלג (על לובלין, קרקוב וקטוביץ לא חסר חומר). בלי הסטוריה, בלי שואה (מרגישה בסדר גמור עם זה. אם אפשר לטייל ביער השחור בלי להרגיש צורך לדבר על השואה, אז למה לא בפולין?).

קראתי את ה2-3 סיפורים שמצאתי בבלוגים.

ממש אשמח להכוונה מכל סוג שהוא  – אנשים שהיו, מקומות שכדאי לקרוא, מקורות, מחשבות, שמועות ששמעתם… מה שיש.

תודה מראש!

נפרטיטיטי
      נפרטיטיטי