הייתי מעונין בבקשה בפרטים על מסעדות טובות בקרקוב. מסעדות של עמך לא לתיירים.כמו כן הייתי מעונין בשווקים מעניינים של המקומיים. מרכזי קניות זולים.
תודה רבה מראש.יורם שרייבר
הייתי מעונין בבקשה בפרטים על מסעדות טובות בקרקוב. מסעדות של עמך לא לתיירים.כמו כן הייתי מעונין בשווקים מעניינים של המקומיים. מרכזי קניות זולים.
שלום,
מחפש מדריכים בעברית מקרקוב, עבור נסיעה והדרכה באושוויץ.
בנוסף, מחפש חברות שעושות טיולים בעברית בקרקוב.
תודה רבה
שלום,
אשמח להמלצה על אוטובוס קומתיים לתיירים בערים הבאות בנורבגיה:
אנו נוסעים לשייט וידוע לי שאוטובוס כזה מטעם האונייה עולה יקר מאוד לבן אדם.
אשמח לדעת איך להגיע לאוטובוס כזה במחיר זול יותר.
תודה רבה
שלום,
אשמח לעזרתכם:
-מהי הדרך הטובה ביותר (והזולה) להגיע משדה התעופה בקופנהגן אל תוך העיר?
-כמו כן, מהי הדרך הטובה והזולה להגיע מהעיר אל הנמל (בקופנהגן)?
אנו נהיה 4 אנשים עם מזוודות.
-בנוסף- אשמח להמלצות על מקומות לאוכל טובים ולא יקרים בעיר.
תודה רבה
שלום,
בסוף החודש אני נוסע לטיול של 5 ימים בוורשה.
אני לן במלון mercure grand הנמצא ברחוב Krucza.
אשמח לשמוע מאנשים שהיו במלון, או מכל אדם אחר שיודע, על אתרים באיזור המלון ועל תחבורה ציבורית מאיזור המלון לאתרים ברחבי העיר.
כמו כן, אשמח לשמוע על אתרים מומלצים בוורשה.
תודה רבה ושבוע טוב
מישהו במקרה ניסה להכנס לפראג (או לצ'כיה בכללי) עם דרכון שתוקפו הוא לפחות מחצי שנה? שואלת כי אני טסה עם דרכון שתוקפו 5 חודשים. האם זה בסדר? האם אוכל להכנס לפראג ללא בעיות? אני שומעת תשובות שונות ממקומות שונים. תודה רבה!
אנחנו נוסעים שני זוגות לאיטליה. נוחתים במילנו לוקחים רכב לכיוון טוסקנה ומסיימים ברומא. הייתי רוצה בבקשה טיפים בדרך כגון מקומות מיוחדים מסעדות עממיות. כמו כן נהייה בפירנצה. אודה לכל מי שיעזור
שלום,
אשמח לעזרה בתכנון של טיול ל-5 ימים בוינה, בעיקר בתכנון לפי קרבה של מקומות ואתרים.
תודה רבה