ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. נווד67542
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 4
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

נווד67542

@נווד67542

1
    מוניטין
    1
    צפיות בפרופיל
    4
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4222427 גיל 56

נווד67542 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי נווד67542

• שאלה פתוחה לקהל - האם לדעתכם זה מתאים לטוס לחו"ל (אירופה) בתקופה זו?

הכוונה לטיסה למטרות פנאי/התרעננות (אשר הוזמנה מראש).

קודם כל, ברור לי שזה די אישי, ויכולות להיות כאן דעות שונות ומגוונות.

מצד אחד, יש אנשים שכלל לא מבינים מדוע אני מעלה את השאלה. לגישתם, כל עוד אני לא במילואים והטיסה מתקיימת כסדרה, אין סיבה לבטלה ולשאת בעלויות... ושזה לא ממש משנה אם אני יוצא להתרעננות ברחובות ההומים של תל אביב או באירופה. ואולי אף דווקא לאור המצב, צריך לנסות "בכח" לשמור על שפיות ועל שגרת חיים עד כמה שניתן.

מצד שני, פקד את ישראל אסון. רבים מהחטופים עדיין בעזה. המלחמה בעזה עדיין נמשכת, גם אם לא בשיא העצימות. ישובי הגבול הצפוני פונו. ואחרי צפייה של רבע שעה בחדשות, נוצר דחף בלתי נשלט להתחיל לאגור קופסאות שימורים, בקבוקי מים ונייר טואלט. והעובדה שתושבי המרכז מצליחים לקיים שגרת חיים תקינה יחסית (בין אזעקה לאזעקה) זה בכלל נס, ולכן זה לא הזמן לצאת לחופש. מקסימום לראות משהו בטלוויזיה.

אשמח לשמוע את חוכמת ההמונים.

תודה ושבוע רגוע 🌻

פורסם בפורום אירופה
      נווד67542
      נווד67542

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי נווד67542

• RE: האם בטוח לטייל באזור ים המלח ללא ליווי מאבטח?

Dregev, תודה על ההתייחסות.

ברור לי שלא ניתן לספק התחייבות לכך שאירוע מסוים יתרחש או לא יתרחש. זה גם לא מה שביקשתי.

רציתי לשמוע בעיקר מאנשים שמכירים את האזור ומרגישים את "האקלים הביטחוני" או סתם מכירים את ההנחיות העדכניות למטיילים באזור.

תודה.

פורסם בפורום טיולים בארץ
      נווד67542
      נווד67542
    • האם בטוח לטייל באזור ים המלח ללא ליווי מאבטח?

שלום לכולם,

רציתי לשמוע את דעתכם האם בטוח לטייל באזור ים המלח בתקופה זו ללא מאבטח? המטרה היא להישאר באחד המלונות/צימרים ליד ים המלח ולצאת משם לטיולי יום (ללא לינה בשטח). בין היתר, אנו מתכננים לבקר בגן לאומי מצדה ובפארק קומראן.

אשמח לשמוע ככל שיש מסלולים מסויימים הנחשבים בטוחים, או להיפך, מסלולים/אזורים מהם עדיף להימנע בתקופות מתוחות (ללא מאבטח).

תודה מראש וסופ"ש שקט.

פורסם בפורום טיולים בארץ
      נווד67542
      נווד67542
    • RE: שאלה פתוחה לקהל - האם לדעתכם זה מתאים לטוס לחו"ל (אירופה) בתקופה זו?

תודה רבה לכולם על התגובות !!

ברור לי שזה אישי ושאף אחד לא יכול להגיד לאחר איך "נכון" או "צריך" להרגיש לגבי המצב.

אך עדיין רציתי לשמוע מה אתם חושבים ואיך אתם רואים את הדברים.

אגב, קראתי שבנתב"ג עברו (ויעברו) היום כ-20 אלף נוסעים. מספר הגבוה פי כמה וכמה מהניחוש הכי פרוע שלי..

שוב תודה וערב טוב.

פורסם בפורום אירופה
      נווד67542
      נווד67542
    • שאלה פתוחה לקהל - האם לדעתכם זה מתאים לטוס לחו"ל (אירופה) בתקופה זו?

הכוונה לטיסה למטרות פנאי/התרעננות (אשר הוזמנה מראש).

קודם כל, ברור לי שזה די אישי, ויכולות להיות כאן דעות שונות ומגוונות.

מצד אחד, יש אנשים שכלל לא מבינים מדוע אני מעלה את השאלה. לגישתם, כל עוד אני לא במילואים והטיסה מתקיימת כסדרה, אין סיבה לבטלה ולשאת בעלויות... ושזה לא ממש משנה אם אני יוצא להתרעננות ברחובות ההומים של תל אביב או באירופה. ואולי אף דווקא לאור המצב, צריך לנסות "בכח" לשמור על שפיות ועל שגרת חיים עד כמה שניתן.

מצד שני, פקד את ישראל אסון. רבים מהחטופים עדיין בעזה. המלחמה בעזה עדיין נמשכת, גם אם לא בשיא העצימות. ישובי הגבול הצפוני פונו. ואחרי צפייה של רבע שעה בחדשות, נוצר דחף בלתי נשלט להתחיל לאגור קופסאות שימורים, בקבוקי מים ונייר טואלט. והעובדה שתושבי המרכז מצליחים לקיים שגרת חיים תקינה יחסית (בין אזעקה לאזעקה) זה בכלל נס, ולכן זה לא הזמן לצאת לחופש. מקסימום לראות משהו בטלוויזיה.

אשמח לשמוע את חוכמת ההמונים.

תודה ושבוע רגוע 🌻

פורסם בפורום אירופה
      נווד67542
      נווד67542