מעדכן לאחר הטיול בארצות הברית. לאחר שבדקתי במספר מקומות, רכשתי לבסוף סים של חברת t-mobile בארץ כי החברה שממנה קניתי אמרה שהם לא מתחייבים שיעבוד אבל אין סיבה שלא. הייתה לי קליטה בכל מקום למעט מתחת לאדמה (סאבויי) או בתצפיות השונות. סך הכל, לטעמי אפשר, כפי שכתב dhZ מעלה, להיות בטוחים לטוס עם הסים הזר בטלפון של שיומי.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Or Levy_4230588
-
RE: טיסה לארה"ב עם טלפון של שיומיפורסם בפורום צפון אמריקה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Or Levy_4230588
-
מעדכן לאחר הטיול בארצות הברית. לאחר שבדקתי במספר מקומות, רכשתי לבסוף סים של חברת t-mobile בארץ כי החברה שממנה קניתי אמרה שהם לא מתחייבים שיעבוד אבל אין סיבה שלא. הייתה לי קליטה בכל מקום למעט מתחת לאדמה (סאבויי) או בתצפיות השונות. סך הכל, לטעמי אפשר, כפי שכתב dhZ מעלה, להיות בטוחים לטוס עם הסים הזר בטלפון של שיומי.
-
איפה יש מקום לקנות סים מקומי? נגיד ב-JFK או באזור שלו? הבנתי שמלא חנויות נסגרו של at&t ושל m-mobile...
-
טיסה לארה"ב עם טלפון של שיומיפורסם בפורום צפון אמריקה
שלום לכולם,
יש לי טלפון של שיומי (POCOPHONE X4 PRO 5G) אך אני לא בטוח אם יעבוד בארה"ב מבחינת גלישה ושיחות:
- למיטב הבנתי, יש מניעה או חוסר אהדה למותג בארה"ב ועל כן רוב חברות התקשורת בארה"ב לא עובדות איתו- ולכן אני חושש מסים מקומי.
- בשיחה עם סלקום (חברת התקשורת שלי), נאמר לי כי אין הבטחה שיעבוד ולא אקבל החזר אם לא יעבוד- ולכן אני חושש משימוש בחבילת הגלישה שלהם. אגב, המלצתם הייתה רכישת טלפון בתומך (אייפון או גלאקסי מתקדמים).
- באתר WILLMYPHONEWORK.COM נראה שהטלפון יעבוד אך לאור ההערות לפני כן אני חושב שהוא לא יעבוד.
- סוג הטלפון של לא תומך או נתמך בכל סוג של ESIM.
אנשים שטסו לארה"ב עם פוקופון, האם עבר לכם?
אני טס ממש בקרוב, אשמח לכל עזרה שאוכל לקבל.
בברכה,
אור לוי