הייתי מעוניין לדעת האם למישהו יש מושג מה ניתן לעשות בבודפשט ב – 1 במאי 2019.
איזה אירועים יש מה סגור ומה פתוח
הייתי מעוניין לדעת האם למישהו יש מושג מה ניתן לעשות בבודפשט ב – 1 במאי 2019.
איזה אירועים יש מה סגור ומה פתוח
ערב טוב
אני מתכונן להיות בפראג בין התאריכים 23 דצמבר עד 27 דצמבר 2015. הייתי רוצה לשאול מה קורה ב - 25/12 וב - 24/12 (ערב חג המולד וחג המולד). מה סגור מה פתוח מה עובד מה לא עובד ומה כדאי לעשות במידה והכל סגור?
בוקר טוב
הייתי שמח לקבל עזרה על דרך הגעה מנמל תעופה טגל בברלין לעיר - לצורך הענין מלון הולידיי אין אלכסנדרפלטס. הכוונה לתחבורה ציבורית וכמה זה עולה
כמו כן הכרטיס וולקאם קארד לנסיעות האם כדאי לקנות AB או ABC ?אני יהיה 4 ימים מלאים בברלין .
האם המלון נמצא בצד המערבי או מזרחי?
הייתי שמח לקבל הצעות לטיול לסופשבוע בעיר קלוז' שבחבל טרנסילבניה ברומניה
שבת שלום ,אני נסעתי בשנה שעברה לארה"ב עם סים זול.הכרטיס נתן לי מספר ישראלי ובינלאומי שבארה"ב השיחות חינמיות ,הגלישה חופשית , שיחות נכנסות מהארץ חינם (לגבי המחייג מהארץ הוא משלם שיחה מקומית והיום בגלל שרוב המסלולים הינם הכל כלול אזי אין תשלום מיוחד זה כאילו מחייגים מספר בארץ) לגבי שיחה מארה"ב לארץ אזי זה חינמי רק למספרים נייחים ולסלולר יש תוספת מחיר לדקה . לגבי sms לא זוכר. בכל מקרה אני עבדתי עם וויז ובלי GPS וזה עבד מצויין .
אומנם כמו בארץ יש מקומות שפתאום אין קליטה ולכן מציע שלכל מקום שנוסעים לא לסמוך על הוויז אלא לדאוג למפות מקומיות(ניתן להשיג במשרדי מידע לתייר). לסיכום אני ממליץ על הכרטיס של זים זול בזמן הנסיעה ממקום למקום (שזה הרבה זמן )העברנו בשיחות עם הארץ. אשמח לעזור במידת ותרצו עוד