האמת היא שזה ביוזמתי. התכנון בהתחלה היה ללכת לסינגפור ועל הדרך ראיתי טיסה זולה יחסית עם אל על אז סגרתי.
עד כדי כך הלחות שם נוראית באוגוסט? ואם אתה במקומי, לאן היית לוקח טיסת המשך?
עוד לא סגרתי שום דבר, ככה שמבחינתי הכל פתוח.
האמת היא שזה ביוזמתי. התכנון בהתחלה היה ללכת לסינגפור ועל הדרך ראיתי טיסה זולה יחסית עם אל על אז סגרתי.
עד כדי כך הלחות שם נוראית באוגוסט? ואם אתה במקומי, לאן היית לוקח טיסת המשך?
עוד לא סגרתי שום דבר, ככה שמבחינתי הכל פתוח.
שלום,
אני אשתי והתינוקת (שנה ו3 חודשים) טסים להונג קונג בסוף אוגוסט ל10 ימים מלאים. באיזו מדינה נוספת הייתם ממליצים לבקר למשך כ-4 לילות?
יש לציין כי הילדה שלי הייתה איתנו כבר בתאילנד במרץ למשך שבועיים והייתה מאד נוחה.
היי, אני מתכנן לנסוע בספטמבר לסיישל עם אשתי והילדה (תהיה פחות משנתיים). אשמח לעזרה וטיפים כיצד לתכנן את המסלול ובאילו מקומות כדאי להיות וגם לשמוע על מלונות מומלצים. אני עוד לא סגור על כמה זמן, אבל לאחר שאשמע המלצות אולי אוריד בימים. בכל אופן, זה עד שבועיים.
תודה!
שלום,
פעם רביעית שלי בתאילנד, אך רק שנייה בצ’אנג מאי. אני מגיע ל15 יום סה”כ ול3 לילות בצ’אנג מאי. אנו קבוצה של 4 מבוגרים ותינוקת שתהיה בת שנה וחודש. בליל הראשון שנגיע, כנראה שלא נספיק לעשות אטרקציה מסויימת, אולי גן חיות, אבל יש את השוק הלילי שהוא אטרקציה בפני עצמו. לגבי שני הלילות הנותרים – האם יש לכם המלצה לטיול יומי/חצי יומי בו יהיה נוח לשלב תינוקת בגיל כזה? חשבתי על חווה (טיפולית בלבד, ללא התעללות) של פילים. איזה טיול יומי נוסף מומלץ? שמעתי על דאי איתנון. האם מומלץ להגיע לשם עם תינוק? מה לגבי המקדש הלבן?
ובכלל, אשמח להמלצות נוספות.
המון תודה
מורן
שלום רב,
אני נוסע בפעם הרביעית לתאילנד (בפברואר 19), הפעם עם אשתי, בתי התינוקת אימי וחמותי. מתחילים את הטיול בצ'אנג מאי.
1. יש המלצה למלון שקרוב יחסית לבית חבד באיזור ה200-300 שקל ללילה (לחדר)?
2. שמתי לב שיש 2 חוות לגידול פילים שלא חווים התעללות. מהי המומלצת מביניהן? Nature Park או Maerim?
אודה לתשובה וכן לאטרקציות מומלצות נוספות.
בתודה
שלום רב,
אני נוסע בפעם הרביעית לתאילנד (בפברואר 19), הפעם עם אשתי, בתי התינוקת אימי וחמותי. מתחילים את הטיול בצ'אנג מאי.
1. יש המלצה למלון שקרוב יחסית לבית חבד באיזור ה200-300 שקל ללילה (לחדר)?
2. שמתי לב שיש 2 חוות לגידול פילים שלא חווים התעללות. מהי המומלצת מביניהן? Nature Park או Maerim?
אודה לתשובה וכן לאטרקציות מומלצות נוספות.
בתודה
הלוואי וכרטיס היה עולה 400 דולר, ככה הייתי לוקח את המשפחה שלי פעמיים בשנה
לא ראיתי לאיזה חודש אתה מחפש, אבל טיסה ישירה עם אל על תעלה לך באיזור ה800 פלוס בממוצע. ארקיע גם נכנסו עכשיו לשוק, אז שווה לבדוק. מבחינת טיסות הפנים, תחפש בSkyScanner שם הכי זול, מה שכן כמו שכבר אמרו לך ואני מכיר את זה על בשרי, הטיסה היקרה ביותר היא לקוסמוי. זאת מכיוון ולחברה שמטיסה לשם, יש מונופול והיא שולטת במחירים. טיסה כזו תייקר לך משמעותית את הטיול, אך מצד שני עם ילדים לא הייתי מוותר על קופנגן קוסמוי. אני טס בשנה הבאה בפעם הרביעית, אך הראשונה עם הילדה, שתהיה בת שנה וקצת. לי דווקא זה נשמע חופשה חלומית עם שלושה ילדים, בגילאים שציינת. זה המקום ללכת אליו עם ילדים לדעתי. לגבי מחירי מלונות, זה הכל תלוי איזו רמה אתה מחפש, בבנגקוק תוכל למצוא מקומות לא רעים גם ב200 שקל ללילה לחדר לזוג ואפילו פחות. אני יכול להמליץ לך על מקום שהייתי בו בשנה שעברה שנקרא קו לאק. ההגעה לשם היא במונית מפוקט, נסיעה של שעתיים, יש שם מלונות ברמה ממש גבוהה עם פעילויות לילדים וכו’ במחירים ממש מצחיקים. ממש מומלץ.
אם יהיה לך עוד שאלות….שוט. סוואדיקה
היי,
יש עוד זמן אמנם, אבל אני מתכנן טיול בן שבועיים עם אשתי, בתי שתהיה בת שנה וחודש בסוף פברואר תחילת מרץ 2019 ועם אימי וחמותי.
בשבילי זו תהיה הפעם הרביעית בתאילנד, אבל עקב זה שאני מגיע עם בתי הקטנה, זה יהיה טיול מסוג אחר.
אני מתכנן להגיע לשבועיים, בין ה20 לפברואר עד 8 למרץ, ומעוניין לעשות אטרקציות וללכת למופעים בהם אפשר לקחת גם תינוקת. אשמח לקבל מידע מאנשים בעלי ניסיון, כרגע אני חושב להתמקד בקוסמוי ופוקט וקצת בנגקוק.
אודה לטיפים באשר לאטרקציות ומופעים.
בתודה, מורן.
היי שלום,
יש עוד זמן אמנם, אבל אני מתכנן טיול בן שבועיים עם אשתי, בתי שתהיה בת שנה וחודש בפברואר 2019 ועם אימי וחמותי.
בשבילי זו תהיה הפעם הרביעית בתאילנד, אבל עקב זה שאני מגיע עם בתי הקטנה, זה יהיה טיול מסוג אחר.
אני מתכנן להגיע לשבועיים, בין ה20 לפברואר עד 8 למרץ, ומעוניין לעשות אטרקציות וללכת למופעים בהם אפשר לקחת גם תינוקת. אשמח לקבל מידע מאנשים בעלי ניסיון, כרגע אני חושב להתמקד בקוסמוי ופוקט וקצת בנגקוק.
אודה לטיפים באשר לאטרקציות ומופעים.
בתודה, מורן.