תגיעו לחיפה הכרמל או לים הכי טוב במזג אוויר כזה, לים ... תהנו
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי אודי Book Now 0
-
RE: טיול עם המשפחה אזור עכופורסם בפורום טיולים בארץ
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אודי Book Now 0
-
RE: למישהו יש המלצות מה יש לעשות בטיול של שבוע לוינה אוסטריה?פורסם בפורום אירופה
מלא קניות מקום טוב מאוד, יש שם גינה מאוד גדולה והכל הזמן יש בירות מוזיקה אוכל .... גינה במרכז העיר ממליץ
-
RE: טיול עם המשפחה אזור עכופורסם בפורום טיולים בארץ
תגיעו לחיפה הכרמל או לים הכי טוב במזג אוויר כזה, לים ... תהנו
-
RE: מחפשת פרטנרית לטיול בטוויאן - מטיילת ותיקהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי לכולם, קוראים לי אודי ואני מטייל ותיק.
אחרי שחוויתי את אירופה, אמריקה הלטינית ואסיה, אני מתכנן את המסע הבא שלי, והפעם היעד הוא טאיוואן.
אני כבר כמה חודשים חולם על טיול שישלב את הטבע המרהיב, התרבות העשירה, והקולינריה הייחודית של האי הקסום הזה.
כשאני מתכנן טיול אני מתחיל לחפש טיולים מאורגנים או מדריכים פרטיים, כאלה שיודעים להכיר את המקומות המיוחדים והנסתרים שרק המקומיים מכירים.
הפעם החלטתי לנסות את Booknow, פלטפורמה שמציעה שלל טיולים מאורגנים ומדריכים אישיים ברחבי העולם.
חיפשתי "טיולים בטאיוואן" ומצאתי את ההיצע של Booknow לטיולים מאורגנים בטאיוואן.
היתרון הגדול הוא שאתם יכולים למצוא טיולים שמתאימים לתקציב ולסגנון הטיול שלכם.
אני מצאתי שם מדריכים פרטיים וסיורי אוכל מיוחדים, ובסופו של דבר בחרתי סיור שכולל גם טבע וגם את חיי העיר.
הפלטפורמה קלה לשימוש, והמבחר בה עשיר ומגוון.
זה מאוד מקל על החיים, במקום לבזבז זמן בחיפוש אינסופי ברחבי הרשת, מצאתי את כל מה שאני צריך במקום אחד.
אם גם אתם מחפשים דרך נוחה ופשוטה לארגן את הטיול הבא שלכם, אני ממליץ לכם בחום להיכנס ל-Booknow. אז אחרי שמצאתי את הטיול המושלם בטאיוואן, אני רק צריך פרטנרית לטיול.אם אתן מטיילות ותיקות או אפילו מתחילות, פתוחות לחוויות חדשות, וגם אוהבות אוכל טוב, אני אשמח לשמוע מכן בתגובות.
-
RE: מחפשת פרטנרית לטיול בטוויאן - מטיילת ותיקהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי לכולם, קוראים לי אודי ואני מטייל ותיק.
אחרי שחוויתי את אירופה, אמריקה הלטינית ואסיה, אני מתכנן את המסע הבא שלי, והפעם היעד הוא טאיוואן.
אני כבר כמה חודשים חולם על טיול שישלב את הטבע המרהיב, התרבות העשירה, והקולינריה הייחודית של האי הקסום הזה.
כשאני מתכנן טיול אני מתחיל לחפש טיולים מאורגנים או מדריכים פרטיים, כאלה שיודעים להכיר את המקומות המיוחדים והנסתרים שרק המקומיים מכירים.
הפעם החלטתי לנסות את Booknow, פלטפורמה שמציעה שלל טיולים מאורגנים ומדריכים אישיים ברחבי העולם.
חיפשתי "טיולים בטאיוואן" ומצאתי את ההיצע של Booknow לטיולים מאורגנים בטאיוואן.
היתרון הגדול הוא שאתם יכולים למצוא טיולים שמתאימים לתקציב ולסגנון הטיול שלכם.
אני מצאתי שם מדריכים פרטיים וסיורי אוכל מיוחדים, ובסופו של דבר בחרתי סיור שכולל גם טבע וגם את חיי העיר.
הפלטפורמה קלה לשימוש, והמבחר בה עשיר ומגוון.
זה מאוד מקל על החיים, במקום לבזבז זמן בחיפוש אינסופי ברחבי הרשת, מצאתי את כל מה שאני צריך במקום אחד.
אם גם אתם מחפשים דרך נוחה ופשוטה לארגן את הטיול הבא שלכם, אני ממליץ לכם בחום להיכנס ל-Booknow. https://booknow.co.il/en/ אז אחרי שמצאתי את הטיול המושלם בטאיוואן, אני רק צריך פרטנרית לטיול.
אם אתן מטיילות ותיקות או אפילו מתחילות, פתוחות לחוויות חדשות, וגם אוהבות אוכל טוב, אני אשמח לשמוע מכן בתגובות.
-
RE: התלבטות בבחירת יעד לטיול אבא ובן חיילפורסם בפורום אירופה
איזו התלבטות כיפית! טיול אבא ובן, ובמיוחד עם חייל, זה זמן איכות נדיר וחשוב.
כדי שאוכל לעזור לכם למצוא את היעד המושלם, אשמח אם תפרטו קצת יותר:
כמה זמן יש לכם לטיול? סופ"ש קצר או כמה ימים ארוכים יותר?
איזה סוג של פעילויות אתם אוהבים? יותר בטן-גב ורגיעה, או אולי אקסטרים, טרקים, ערים תוססות, או שילוב של הכל?
מה התקציב בערך? זה יכול לעזור לכוון ליעדים יקרים יותר או פחות.
האם יש הגבלות כלשהן? למשל, האם אתם מעדיפים לא לטוס רחוק, או שיש יעדים שכבר הייתם בהם ולא מעוניינים לחזור אליהם כרגע?
ברגע שיהיו לי הפרטים האלה, אוכל לזרוק לכם כמה רעיונות מצוינים!