ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. אירית א
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 3
    • פוסטים 3
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

אירית א

@אירית א

0
    מוניטין
    4
    צפיות בפרופיל
    3
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4218895

אירית א הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אירית א

• כרטיס esim פיזי - האומנם?

קראתי כי לאחרונה החלו למכור כרטיס esim פיזי שמתחבר לאפליקציית esim

מישהו מכיר? יודע?

הטלפון שלי אינו תואם esim.

שיטוטיי בגוגל העלו אתר בשם esim.co.il שמספר לך שחברה גרמנית פיתחה כרטיס סים פיזי תואם esim, אבל לפני שאפשר לקנות צריך להוריד אפליקציה שתבדוק אם הטלפון תואם... (והרי אפשר לבדוק זאת גם ללא האפליקציה...) כאן התעורר בי החשד ואני תוהה אם זה עוד עוקץ אחד מיני רבים, או שאכן קיים כרטיס כזה.

תודה לעונים...

פורסם בפורום אירופה
      אירית א
      אירית א
    • סים בז'נבה או בונואז

תוהה לגבי אפשרויות קניית סים בז'נבה (לצרפת או מוטב לצרפת ושוויץ) או באזור ונואז שבצרפת.

כל הפוסטים בנושא סים בצרפת כאן עתיקים למדי (למעלה מעשור) והטלפון שלי אינו תואם e-sim (אם כי על פי עלות תוכניות חו"ל ברשתות הטלפון בישראל, מוטב לקנות טלפון חדש תואם e-sim...). עלות תוכניות חו"ל מהארץ גבוהה מאוד (כ-300 ש"ח), ואילו באירופה אפשר בדרך כלל למצוא סים בעלות של 10-15 יורו שמספיק בדרך כלל ל-3 שבועות עד חודש כולל הכול.

מישהו יודע היכן אפשר לקנות כרטיס סים בז'נבה או באזור שמורת ונואז (Modane)? תודה!

פורסם בפורום אירופה
      אירית א
      אירית א
    • תחבורה ציבורית ב-VANOISE

נוסעת לשמורת Vanoise שבצרפת אבל החלטתי לעשות טיולי יום וללון בצימר במקום לסחוב ציוד על הגב ולנדוד מבקתה לבקתה.

תוהה אם כדאי לשכור רכב, או שאפשר להסתמך על התחבורה הציבורית? (כנראה שאתמקד בחלק המזרחי והדרומי של השמורה)

תודה!

פורסם בפורום אירופה
      אירית א
      אירית א