ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. אאיילת
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 17
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

אאיילת

@אאיילת

1
    מוניטין
    7
    צפיות בפרופיל
    17
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3114132 גיל 56

אאיילת הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי אאיילת

• RE: איזור ווילדר קייזר בטירול

הי.

היינו בוילדר קייזר 5 ימים תמימים בקיץ זה עם ילדים גדולים יותר .

לנו במלון דירות שנקרא landhof במיקום משגע בתוך היער  באלמאו, עם בריכה מחוממת חיצונית (29 – רק הילדים שלי נכנסו). וגן שעשועים קטן. ו”חוות”ליטוף קטנה עם עיירים תיישים עיזים וכדומה. 

למלון יש דירות בגדלים שונים. אם מזמינים – לוודא שהדירה לא בקומת הקרקע.

האזור שופע אפשרויות לילדים קטנים: פסגות הרים עם גני שעשועים מקוריים ויפים ובינהם אפשרות למסלולים רגליים קלילים ללא עליות וירידות . עם נופים מטריפים. לטעמי אזור זלצבורג עדיף ומגוון יותר למי שלא היה באוסטריה אבל מבחינת גיל 2.5 אזור זה מתאים יותר מבחינת אטרקציות.  יש המון אגמוני רחצה, שבילי טיולים נוחים, 6 גני שעשועים מעניינים והרבה פעילויות חינם/בתשלום לילדים .

מבחינת אוכל, בכל מקום ניתן למצוא מנות מיוחדות לילדים: ספגטי בולונז, נקניקיות או שניצל וציפס.

יש אוטובוס מיוחד עם שירות סופר אדיב ומדוייק שנקרא kaiserjetשעובר בכל נקודות העניין של העמק , בכל הרכבלים ויש לו תדירות טובה. אם רוצים לעשות מסלול לא מעגלי – יכול להיות נחמד מאוד. אנחנו נסענו עם הקייזרגט מתחנת הרכבל של אלמאו לעיירה השכנה שפאו לתחנת הרכבל. עלינו למעלה עם הרכבל. למעלה יש גן שעשועים גדול שרק בו ניתן לבלות כמה שעות. משם לקחנו שביל קליל של כשעה לגן השעשועים elmi zeuberwelt ומשם ירדנו ברכבל ישר למגרש החניה של אלמאו שם חיכה לנו הרכב. מומלץ מאוד. אגב תכינו הרבה קרם הקנה וכובעים. אוסטריה שטופת שמש Smile

פורסם בפורום טיולי משפחות
      אאיילת
      אאיילת

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אאיילת

• RE: בקשת חווות דעת על מסלול מזרח ארה״ב בחגים (המשך)

עזרתם לי מאוד תודה רבה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      אאיילת
      אאיילת

הי תודה לכולם על התגובות המועילות מוני ואנשים טובים, אכן נבחר בדרך הקצרה דרך פורטסמות לבוסטון על מנת לנצל שם את חצי היום הנותר. מנסה עדיין להבין בנוגע למסלול החירות. אם לוקחים סיור מודרך זה לוקח שעתיים שלוש. אם האתרים כמו מוזיאון התה וקווינסי מרקט נכללים במסלול אז זה יכול לקחת יום שלם. אז מה הפתרון? לקחת סיור מודרך ואז לחזור לכל האתרים בהם רוצים לבקר יותר לעומק? בנוגע לקורנל באיתקה והרווארד בבוסטון, מה עדיף , בהחשב בכך שיש לי יום וחצי בערך בבוסטון. אשמח להצעות מה לעשות בבוסטון ביום וחצי האלה . יש הרבה אפשרויות ואשמח לנצל טוב יותר את הזמן. על מה לא לוותר ומה כדאי לעשות בחצי היום הראשון ) אחהצ/ערב)

Karnielr אקח בחשבון את נושא האאוטלטים.. בכל מקרה מתכוונת לבקר בזה של נורת קונוואי. וגרסי כמובן

יונה וקשת. תודה רבה על התאור. בהחלט מועיל לי מאוד:)

איילת

פורסם בפורום צפון אמריקה
      אאיילת
      אאיילת

שלום לכולם. אז הנה, התפניתי לשבת קצת ולקרוא את ההתייחסויות

תודה רבה. אתייחס לפי סדר התגובות.

dhz משנה את הלינה ל rome על אף שלא סביר להניח שאוכל לבקר באתר שהזכרת.לגבי בוסטון, שמחה ש״מתקזזים״ קצת האתרים לתוך שביל החירות.

אנשים טובים, טיסות פנים הוזמנו. אז הכיוון כרגע נקבע . לגבי זה שאתה טיפה פסימי, יכול להיות שיש בזה משהו 😉 מאחר ו״קיצצת״ לי ימי שהות בכל מקום. בניו יורק יש לי 4.5 ימים,

באורלנדו 5 מלאים + 0.5, בבוסטון 1 יום מלא+ 2 חצאים בערך. לגבי כביסות וסופרים כנראה לא יהיה יותר מדי רלוונטי לטיול זה . מסתמכים יותר על מסעדות, מאחר ואנחנו עם ילד אחד ולא כל המשפחה. כנראה כביסות יהיו בקטנה

בלינות שלנו פעם ב... שאר ההנחות שלך לגבי שעות התחלה וסיום נכונות. לגבי היום הראשון , אתה ומוני צודקים לגמרי. לא ניסע דרך ההאדסון לצערי. אבל אי אפשר לעשות הכל בטיול אחד...

״קיבלתי תחושה שרציתם טיול רגוע״ - נכון !!! תמיד, בכל טיול , יש אתר אחד ״חובה״ שמפספסים מכל מיני סיבות או שלא חווים אותו בצורה אופטימלית. למדתי לחיות עם זה:)

מראש תוכנן הטיול רק לצפון מזרח. אקדיה ויותר לילות בכל מקום. יותר מרווח ורגוע+וושינגטון. אממה... לאט חילחלה ההבנה שוושינגטון בעייתית (מוזיאונים סגורים ופחות אטרקטיבית לבן ) ושאורלנדו עם כל החוסר חשק שלנו המבוגרים אליה(מאמץ פיזי גדול ויותר מנהלתיות)- תהיה הפתרון האולטימטיבי בשביל הבן בר המצוה.

מוני,

תודה על המפות הנהדרות. מאוד מאוד עוזר לי בתכנון

לגבי וודברי קומון - לא נראה לי שנצטרך שופינג אחרי ניו יורק (וגרסי גארדנס עוד לפנינו) או שאולי יש עוד מה לעשות שם ? אקח את הצעתך המקורית לנסוע דרך הפוקונו מאונטיינס עם המנוחה בטנרסויל.

לא נגיע אחרי שעות החשיכה ! אני רגישה מאוד לנושא הזה.

בנוגע להגעה לבוסטון. יש לך רעיון באיזה דרך לבחור ?

קישור למגלשות הרים

https://mtvanhoevenberg.com/todo/cliffside-coaster/

לגבי התגובה בסלולרי, אני יודעת שניתן לכתוב רק דרך התגובה המהירה. אבל לחצתי על איזה כפתור חזור או משהו בסגנון והכל נעלם. כשאני במחשב אני כל הזמן שומרת בצד את מה שאני כותבת.

יונה וקשת,

תודה רבה על ההמלצות הנהדרות.

האם ניתן ביום אחד לעשות את כל התחנות בקנקמגוס ? יש שם מסלולים די ארוכים. יש את אתר הסקי לון. אשמח אם תוכל/י לפרט

ושוב, תודה לכולם על ההערות וההארות .

איילת

פורסם בפורום צפון אמריקה
      אאיילת
      אאיילת

הי. לא נעלמתי. כל פעם מנסה לכתוב תגובה, לוחצת על כפתור כלשהוא בסלולרי והכל נעלם. כשיהיה לי קצת זמן היום/מחר אשב לכתוב תגובות מפורטת ומכובדת במחשב

פורסם בפורום צפון אמריקה
      אאיילת
      אאיילת
    • בקשת חווות דעת על מסלול מזרח ארה״ב בחגים (המשך)

הי ☺

בהמשך להתייעצות עם מוני וחברי הפורום הנכבדים, גיבשתי את המסלול.

מזכירה שאנחנו זוג +נער (13) . אוהבים מסלולים רגליים יפים, הרים, אגמים , יערות, נופים וגם קצת אטרקציות (הוחלט הפעם לא אתגרי . מגלשות הרים/מסלול אופניים סלול ומישורי בעינינו זה לא אתגרי). פסטיבלים וירידים : רק אם משתלבים היטב ללא צורך בנסיעות מיוחדות מאחר והמסלול דורש גם ככה המון נסיעה.

פעם ראשונה בארה״ב (כמעט)

לא אוהבים לחזור מאוחר למלון. שעת הגעה ממוצעת 19:00 בערב. ולא אוהבים נסיעות מאוד ארוכות (יש התפשרות מאחר וזוהי בכל זאת ארהב , מנסה לקצר נסיעות ככל האפשר בלי לפגוע בחוויה ולהמעיט ככל האפשר במעברי לינות. משימות בלתי אפשריות בסוג טיול זה - אבל השפיע לא מעט על בחירת הלינות ומספר הלילות)

טיסה ב 23.9 לניו יורק

5 לילות בניו יורק . השכרת רכב ונסיעה דרך עמק ההדסון , תצפית הר הדובים ודרך 7 האגמים לאית׳קה ללינה.

2 לילות אתיקה (האם עדיף ללון בווטקינס גלן אם מתכוונים להיות גם בקורנינג): ווטקינס גלן, קורנינג, אוניברסיטת קורנל, טוגנהוק, מפל איתקה

1 לילה בניאגרה (בילוי מאחהצ ביום ההגעה , מעבר לקנדה ולינה שם ובוקר לאחר מכן) אחהצ נסיעה ללינה הבאה . חובה מבחינתינו בניאגרה שיט בסירה (צד קנדי / אמריקאי יש העדפה ?)+ מנהרות מאחורי המפל + טיילת ותצפית על המפלים

1 לילה לינה בutica (או rome מה עדיף) . לא נראה לי שנצליח להגיע עד old forge באותו יום . האם נורא ?

old forge : מוזיאון wild center ב tupper lake (wild walk) ואולי רכבל ל MCCAULEY MOUNTAIN ומפלי buttermilk

1 לילה לינה בלייק פלאסידֿ - יש מגלשת הרים שנראית די מבטיחה שם. אבל 55 $ למבוגר לגלישה אחת ? היתכן ??

whiteface mountain, main street, high falls gorge ברכב או רכבל (כדאי ?). נסיעה לסטו דרך ausable chasm , אגם שמפליין וברלינגטון. ביקור במדרחוב של ברלינגטון . במקרה מזג אויר גשום - מוזיאון בשלבורן

2 לילות stowe : מסלול אופניים משפחתי, הר מנספילד,smugglers notch ( מפלי בינגהם או מסלול sterling pond ) ברור שלא נספיק הכל

נסיעה להרים הלבנים : דרך חוות מורס (מייפל) . ואחכ יש מספר אפשרויות הגעה לנורת קונוואי. מתלבטת. כרגע נבחרה הגעה לflume gorge,echo lake ונסיעה דרך כביש 302 כולל תצפית מ Mount Washington resort (חשבתי לכלול את התצפית מהר canon או לעבור דרך groton לתצפיות אבל נראה לי שלא נספיק)

3 לילות נורת קונוואי -

קנקמגוס כולל lost river ופנקייקס אצל פולי

Mount Washington , saco, glenn elis falls, כביש 16 ומסלולי הליכה

Fryeburg Fair ?

נסיעה לבוסטון אפשרויות: דרך אגם winipessauki או portsmouth (דרך החוף)? מעוניינת להגיע עד הצהריים לבוסטון ולהחזיר רכב

2 לילות לינה בוסטון

בין האופציות Boston tea party ship,האקווריום של ניו אינגלנד,טיילת נהר הצרלס ,סיור אוכל, סיור פיצות, Skywalk observatoryכולל מוזיאון וסרט רב מימד,שוק קווינסי,Uss constitution+שיט, גבעת בנקר היל, מוזיאון המדע Boston public

gardens,מסלול החירות , duck tours. סיור אונ׳ הרווארד - מתלבטת בינה לאונ׳ קורנל באיתקה.

טיסה ל -5 לילות באורלנדו . (על זה ידובר בהמשך בפוסט נפרד)

טיסה חזרה לניו יורק ולינה ליד ג׳רזי גארדנס. למחרת (יום הטיסה ) ביקור בגרזי גארדנס.

את השאלות וההתלבטויות שילבתי בתוך תיאור המסלול. ברור לי שלא נספיק את כל מה שכתבתי . אשמח לכל דעה , תעדופים , דרכים, המלצות או דיס-המלצות.

תודה מראש🙏

איילת

פורסם בפורום צפון אמריקה
      אאיילת
      אאיילת
    • RE: מזרח ארהב ספטמבר אוקטובר - שאלות

מוני תודה רבה. אעיין בתוכנית ואקרא עוד חומר. אנשים טובים, מסכימה שהיום האחרון לא אידאלי...בודקת את האופציות שהצעת תודה רבה בינתיים🙂

פורסם בפורום צפון אמריקה
      אאיילת
      אאיילת

הי מתקדמים לתוכנית המקורית של ניו יורק קודם (למרות הועידה), אחכ סיבוב עם כיוון השעון איתקה/ווטקינס גלן - ניאגרה - אדירונדק - הרים לבנים - בוסטון - טיסה לאורלנדו ל-5 ימים - טיסה חזרה לניו יורק יום לפני הטיסה חזרה ארצה - ביקור בגרסי גארדנס וחזרה ארצה הגעה צפויה לניו יורק 22.9 ב-5 בבוקר , השכרת רכב ויציאה לאיתקה ב 28.9 על הבוקר. טיסה מבוסטון לאורלנדו 10.10 אשמח להצעת פירוט יעדים וחלוקה לימים נ.ב. פרט לטיסות הלוך חזור לארץ הכל גמיש עדיין. תודה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      אאיילת
      אאיילת

הי שוב תודות רבות על היעוץ והתגובות. אתם מאתגרים אותי 😉 וזה מצויין.
      מאוד מתלבטת .. לוקחת לי קצת זמן לחשוב. בכל מקרה , מוני, אשמח לקבל את הפירוט בינתיים תודה איילת

פורסם בפורום צפון אמריקה
      אאיילת
      אאיילת

מוני, דור, ואנשים טובים תודה רבה לכם על העצות הטובות והרצון לסייע. המידע שאתם מספקים והנקודות שאתם מציינים - אינם מובנות מאליו בכלל. בדיוק בגלל זה אני מאוד מעריכה פורום זה .

דור, אני בהחלט מסכימה איתך לגבי זה שלא כדאי לחבר בין הטיסות באותו יום. ירד מסדר היום!

אנשים טובים, תודה רבה על המידע באשר לועידה. אכן ממש מוריד את החשק להיות שם באותם ימים. לגבי הפירוט, יש לי מושג פחות או יותר מה עושים בכל יעד. אנחנו אוהבי טבע בעיקר והמטרה לחוות אותו בעיקר. לכן עוד לא תכננתי בפירוט כי אני יכולה לשחק עם הימים אם למשל אראה שלא צריך לילה נוסף בסטאו. אבל למיטב הבנתי זה פחות או יותר המסלול למען ההגעה בוסטון-ניאגרה... לאחר שיהיה לי מסלול מפורט יותר אעלה פה בפורום ואשמח להתייחסות נוספת.

מוני, ההצעה שלך מושלמת (אלמלא הועידה של האו"ם)... ממש מבאס כי הייתי יכולה להיות עמוק יותר מבחינת השלכת. כמו שזה נראה , יש לי עם כל המגבלות, רק אופציה אחת . והיא השארת ניו יורק לסוף הטיול . אשמח לקבלת תובנות נוספות מצדך ולקבל את הצעת החלוקה שלך לימים ויעדים.

תודה רבה איילת 🙂

פורסם בפורום צפון אמריקה
      אאיילת
      אאיילת

הי מוני ותודה על ההתייחסות מניחה שאתה מדבר על תאריך הנחיתה בניו יורק של תחילת הטיול. מדובר ב 22.9

אם אשנה סדר טיסות אאלץ לשלם תוספת גדולה לדעתי מאחר שמחירי הטיסות עלו מאוד מאז שהזמנתי.

עלה בי רעיון אחר. אשמח אם תוכל לחוות דעתך עליו ועל המסלול נחיתה בניו יורק ו בילוי בה של כ 4 ימים בוסטון - יומיים נורת קונוויי - יומיים שלושה סטאו - יומיים לייק פלאסיד - יומיים ווטקינס גלן /איתקה- יומיים ניאגרה - יומיים טיסה לאורלנדו מבפאלו אורלנדו 5 ימים טיסה לניוארק (יום לפני ההמראה לארץ) בילוי בגרסי גארדן ביום ההמראה עם לייט צק אאוט מהמלון המראה ב 23:00 מניוארק לתל אביב

תודה מראש 😀

פורסם בפורום צפון אמריקה
      אאיילת
      אאיילת