שלום לכולם
אנחנו זוג שרוצים לטוס בתחילת אפריל לסין ל10 ימים .
חשבתי לקחת טיול מאורגן , האם יש לכם המלצה על טיול מאורגן מעניין? כזה שפחות משלב מוזאונים ויותר טבע וטיולים בתוך העיר.
תודה לכל המשיבים.
שלום לכולם
אנחנו זוג שרוצים לטוס בתחילת אפריל לסין ל10 ימים .
חשבתי לקחת טיול מאורגן , האם יש לכם המלצה על טיול מאורגן מעניין? כזה שפחות משלב מוזאונים ויותר טבע וטיולים בתוך העיר.
תודה לכל המשיבים.
שלום לכולם אני ואשתי טסים ל4 ימים מלאים לרומא בתקופת טרום הכריסמס. כמובן שאשמח לכמה המלצות לדברים שאסור לפספס ברומא אותה התקופה. כמו כן אשמח לחוות דעת של אנשים שהיו ברומא בתקופת הכריסמס .
בנוסף האם 4 ימים מלאים זה הרבה בשביל רומא בלבד ואם כן לאיזה עיר או מקום אתם ממליצים לבקר לטיול של יום אחד .
תודה לכל העונים.
שלום לכולם
רציתי לדעת איפה אני יכול לרכוש כרטיס של ווילקום טו ברלין בלי להזמין מהאינטרנט?
האם יש אפשרות לרכוש בנמל התעופה ?
גם אני הייתי שנה שעברה בכריסמס בבודפשט ואכן החוויה הייתה מדהימה .. העיר יפיפייה הרחובות תוססים .. היינו 2 זוגות וכולנו בגילאי ה24-28 ככה ככה שבתור צעירים לא השתעממנו לרגע
הכריסמס זה לא העיקר. הייתי שנה שעברה בכריסמס בבודפשט ואכן היה יפה מאוד. אני רק שואל אם גם שמה יש כאלה שחוגגים. אם אני כבר נוסע בדצמבר אז אולי נזכה לראות תחגיגות שלהם, אם כן אז מה טוב אם לא אז לא נורא ![]()
אני מתכוון לטוס בדצמבר לאיסטנבול..האם מומלץ לטוס לשם בתאריך הזה של השנה ? האם תקופת הקריסמס מורגשת גם באיסטנבול ?
תודה
תודה רבה . בסוף החלטנו לא לקחת סיכון אז ניקח איתנו כל אחד תיק גב
שלום לכולם אני טס מחר לבודפשט דרך וויז איר . אני יודע שאפשר להעלות תיק צד או גב בחינם למטוס השאלה אם אפשר גם להעלות מזוודה קטנה ( מזוודה של עליה למטוס ) והאם זה בלי תוספת תשלום ? צירפתי תמונה של המזוודה שתראו . תודה לכל העונים