היי,
צריכה להגיע מלונדון למנצ'סטר בחודש אוגוסט, האם יש הבדל במחירי כרטיסי הרכבת או בלוחות הזמנים בין אמצע השבוע לסופ"ש?
בנוסף, יש אתר מומלץ ממנו כדאי להזמין כרטיסים לרכבת?
המון תודה מראש!
היי,
צריכה להגיע מלונדון למנצ'סטר בחודש אוגוסט, האם יש הבדל במחירי כרטיסי הרכבת או בלוחות הזמנים בין אמצע השבוע לסופ"ש?
בנוסף, יש אתר מומלץ ממנו כדאי להזמין כרטיסים לרכבת?
המון תודה מראש!
היי,
מישהו יודע מה עלות המחיר של מזוודה בטיסת wizz air מלונדון לישראל, במקרה שמדובר בטיסה עם קונקשיין (המתנה של 4 שעות בוילניוס)?
האם במקרה של טיסת קונקשיין צריך לשלם פעמיים על המזוודה?
המון תודה לעוזרים!
סדנת בישול של פסטה נשמע כמו אחלה רעיון, יש המלצות ספציפיות?
היי לכולם,
ההורים נוסעים בסוף אוקטובר לטיול באזור טוסקנה ואומבריה לכבוד יום הנישואין.
יש למישהו רעיון למתנה או הפתעה כלשהי שאפשר להזמין עבורם מראש?
טיול מיוחד/ סדנאות/ אטרקציות מגניבות?
מגוון רעיונות יתקבלו בברכה
תודה!
המון תודה על העזרה!
לגבי פירנצה, אפשרי להתנייד בה ברכב או שעדיף להגיע בתחבורה ציבורית?
כמה ימים הייתם מקדישים לה?
שלום לכולם,
אני עוזרת להורים לתכנן טיול לטוסקנה באוקטובר הקרוב, ואשמח לייעוץ בנוגע למקום הלינה. מציינת שהטיול הוא ל-7 ימים מלאים, כאשר נוחתים ברומא וממריאים ממילאנו ושוכרים רכב לכל התקופה.
כרגע הכוונה היא להזמין מקום לינה אחד באזור העיירה san gimignano, וממנה לצאת כל יום לטייל. הרעיון חכם לדעתכם?
בנוסף, ממה שהבנו העיר פירנצה שנמצאת גם באזור נחשבת לגדולה, אפשרי לטייל שם עם רכב? האם אפשרי להישאר באותו מקום לינה ולהגיע ממנו לטייל בעיר או שעדיף להזמין בנפרד גם לינה בפירנצה עצמה?
תודה רבה מראש לעוזרים!!
היי קוראי פורום צפון אמריקה היקרים,
משתפת את הפוסט שכתבתי על הטיול שלי:
טיול של אחרי הצבא- חודש בחוף המערבי וניו יורק
בהזדמנות זו רציתי להגיד שזה פורום מדהים, שבזכותו תכננתי את כל הטיול שלי, כמות הידע שיש כאן והאנשים שתמיד עונים לכל שאלה באדיבות ובמהירות הם משהו נדיר..
בשנה האחרונה הפורום הזה הפך לעמוד הבית שלי ולא היה יום שלא נכנסתי לכאן, אז שוב תודה לכל מי שעזר ובטוחה שניפגש כאן שוב,
עדי

שלום לכולם, האם מישהו התנסה בהזמנת כרטיסים דרך אתר arestravel.com? ניסיתי להזמין אבל בחלק האחרון של התשלום כתוב היום שבו בחרתי והשעה 12 בצהריים..פשוט חוששת שהכוונה היא שהכניסה תתאפשר רק מהשעה הזו ולא בבוקר..
תודה לעוזרים!
היי לכולם,
קצת לפני הנסיעה המתקרבת מנסה להבין את השיטה של מילוי הדלק..
הבנתי שבתחנות הדלק בארה"ב השיטה היא לא בדיוק כמו בארץ שפשוט מכניסים את כרטיס האשראי ומשלמים בהתאם, אלא צריך בנוסף לכך להכניס מיקוד שמין הסתם אין..ולכן האופציה השנייה היא להטעין את כרטיס האשראי בקופה בסכום ידוע מראש, ואם לא הספיק יש למלא שוב..מה אתם עושים בדר"כ?
תודה!