נוסעים ( זוג בני 50 ו-2 בנות בגילאי 13 ו-20) בסוף אוגוסט לשבוע לאזור חוף אמאלפי ( טיסה לנאפולי) . יש לנו רכב אך הבנתי שפקוק מאד מאד. מחפשת המלצת לינה למקום שניתן יהיה להתפנק בו ( נוף, שקט) ויהיה גם נוח ליציאה. לא משנה באיזו עיירה. מצאתי וילה מבודדת באמאלפי עצמה אך מפחדת שבגלל התנועה יהיה קשה לצאת ולהיכנס אם נרצה לנסוע. מישהו היה באוגוסט ? האם נוח דרך הים להגיע מאמאלפי לחופי רחצה? ולחסוך את הפקקים? האם אמאלפי עצמה יפה או שכל כך מתויר שקשה להנות? יש למישהו המלצות נוספות / טיפים ( חופים, אוכל וכו) . חרשתי את הרשת במשך ימים ....אך הלכתי לאיבוד בשלל המידע ....
פורסם בפורום אירופה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי נועלה123
-
אשמח מאד( !!!!) לעזרה- חוף אמאלפי
-
עזרה לגבי שמורות טבע בצכיהפורסם בפורום אירופה
נוסעת עם משפחתי ( הורים ונוער) לתשעה ימים בצכיה. לאחר 4 ימים בפראג אני מעוניינת להמשיך לחמישה ימים נוספים לאחת משמורות הטבע במדינה על מנת לטייל ברגל.אני מתלבטת בין פארק ״ שומובה״ בדרום צכיה ל״הרי הענקים״ בצפון צכיה בגבול עם פולין. או לגן העדן הצכי או לבוהמיה השויצרית. אנו עם בנות בגליאי 18,16,10. ואני מעוניינת במקום שאפשר לעשות טיולי יום מעגליים של כ- 10 ק״מ.מעוניינת בעזרה דחופה כי אני נוסעת בעוד פחות משבוע.אם יש המלצה על צימר באחד השמורות אשמח. תודה. נועה