הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Tali_3130080
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Tali_3130080
-
RE: וואט סונגאופוטיאן בצפון תאילנד?פורסם בפורום תאילנד
המקדש נמצא כעשרים וחמישה ק”מ מהמקדש הלבן. שם בודאי יוכלו להדריך אותך.
ציון דרך נוסף- נמצא כשלושים ק”מ דרומית לצ’אנג ראי (מכיוון צ’אנג מאי). (אפשר לברר במסעדה הנמצאת על הדרך הראשית – כארבעים ק”מ דרומית לצ’אנג ראי ובתחנת דלק באיזור)

-
RE: וואט סונגאופוטיאן בצפון תאילנד?פורסם בפורום תאילנד
הי, הייתי שם באוגוסט. מקדש מיוחד במינו. אנסה לברר לך היכן נמצא בדיוק
-
RE: שלום, זמן הגעה במונית מהקווסאן לפארק המים בפטאייהפורסם בפורום תאילנד
איזה פארק מומלץ מבין השלושה האלו?
-
RE: שבת שלום פארק מים קרוב לבנקוק , מחפש המלצות תודה.פורסם בפורום תאילנדפארק מים בהואה הין
פארק המים הטוב ביותר שהיינו בו נמצא בהואה הין ונקרא VANNA NAVA. נפתח בדיוק לפני שנתיים. תרשמו בגוגל את השם ותראו תמונות.
אם יש לכם זמן תסעו לפחות לכמה ימים להואה הין, יש מה לראות, מומלץ.
הגעה משדה התעופה: קומה 1- בשדה התעופה suveranambumi ושם יש אוטובוס VIP של 24 מקומות. נסיעה של שלוש שעות וחצי לערך. עולה 305 בהט לאדם ועוד 20-30 בהט למזוודה.
-
איסוף מידע בפורוםפורסם בפורום תאילנד
כחברים בפורום מזה כמה שנים, כממליצים ושואלים, אני מציע לכל מי שמתכנן נסיעה בפעם הראשונה לתאילנד, או למקום חדש בתאילנד, להיכנס גם ל”קהילות למטייל” ומשם ל”טיפים”. המקום הוא אוצר של מידע והמלצות שכתבו החברים.
-
RE: הואה הין באוקטוברפורסם בפורום תאילנד
ראשית, אני ממליץ לך לקרוא המלצות על מקומות בהואה הין דרך “טיפים” (לכתוב: הואה הין ולקרוא. אני פרסמתי שם כבר ב 2014 מספר טיפים בכמה נושאים.)
שנית, הואה הין הוא מקום מהמועדפים ילינו ביותר בתאילנד. אנחנו נוסעים ביום שני הקרוב שוב לשלושה שבועות כאשר השבוע הראשון נהיה שם. אני לא מסכים עם ההמלצה לפטאייה. הואה הין והאיזור מעולים למגוון בילויים. אם אתם עם ילדה ממליץ על VANNA NAVA שהוא פארק המים החדש יחסית (נפתח לפני שנתיים בדיוק), על ביקור בחוף קאו טקיאב ולעלות דרך כפר הדייגים עד למקדש למעלה (עלייה קשה ותלולה) ולראות את מאות הקופים למעלה (לשמור היטב על החפצים ולא לנסות ללטף את הקופים). בנוסף, אנחנו תמיד מוצאים נהג מונית ושוכרים אותו ליום טיול. מומלץ מאוד ביקור ביער המנגרובים ובשמורת הטבע SAM ROY YOT עם ההליכה בים, המסלול למערה וההליכה ביער.
לגבי מזג האוויר, הוא בלתי צפוי, אבל בתאילנד לא מוותרים בגלל גשם. באזור הזה נוטה להיות פחות גשום.
-
RE: אומגה מעוף הגיבון צאנג מאיפורסם בפורום תאילנד
אנחנו עשינו את flight of the gibbon ואת flying squarell. את הראשון עשינו כשהבת הקטנה הייתה בת 6 בערך. החוויה יוצאת מגדר הרגיל, בוודאי שבפעם הראשונה. רמת הבטיחות גבוהה. לפני כל אומגה, המדריך הראשון עושה אותו ומחכה בתחנה. חשוב להקפיד על מילוי ההוראות במלואן. קראתי שהיו תאונות אבל לא כתוב איך הן קרו (אשמת המטיילים או כשל בציוד) וזה משמעותי מאוד. עוד דבר שחשוב לדעת זה לגבי ביטוח שעשיתם בארץ. אומגות נחשב ספורט אתגרי. שווה לבדוק ואם אתם רגועים, חוויה מומלצת.
-
המלצה לנהג מונית בבנגקוקפורסם בפורום תאילנד
שלום רב,
אנחנו מחפשים בבנגקוק המלצות לנהג מונית אמין שיודע אנגלית בסיסית.
מי שיכול להמליץ ולמסור שם, טלפון ומייל נשמח.
תודה,
טלי