פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ענברוש96
-
רכבת מטיביליסי לבטומיהיי צריכים לקחת בטיול המתוכנן שלנו רכבת מטיביליסי לבטומי, באתר הזמנות מופיע מחלקה ראשונה , ביזנס ושנייה אשמח לדעת ממי שנסע מה ההבדל במחלקות הנ״ל ומה הכי כדאי להזמין והכי נוח כי זאת נסיעה של 5 שעות , תודה אם יש למישהו לצרף תמונה מהרכבת אשמחפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
שייט לאיים סביב זאדאר קרואטיהשלום אנחנו נשהה בזאדאר קרואטיה 3 לילות אני מחפשת שייט לאיים בסביבה כמו האי Krk אבל איים קרובים יותר יתור לזאדאר krk זו מביעה של 3 שעות זה לא מתאים לנו....פורסם בפורום אירופה
מבקשת לקבל המלצה לשייט שכולל כמה איים וכמובן מאיזה נמל אנחנו עולים לשייט זה.
בתודה לעונים -
נגישות לבעלי מוגבלות במפלי פלטיציבהפורסם בפורום אירופה
היי אנו 3 איש אשר הולכים בעזרת קב ואיננו יכולים ללכת מרחקים ולכן לפני שאני מתכננת בכלל להגיע לאזור רוצה לדעת האם המסלול שבו עוברת הקרונית ההגעה אליו קצרה מהכניסה? כמו כן להגיע לשייט במפלים גם יש כניסה מקוצרת לצורך העניין איננו יץכולים אפילו ללכת חצי שעה ברגל תודה לעונים
-
אגמים לרחצה ביולי באזור פי אינה ברשוב והסביבהפורסם בפורום טיולי משפחות
היי נהייה בפואינה ברשוב 8 ימים באמצע יולי מחפשים אגם עם חוף שניתן להתרחץ בו תודה לעונים
-
RE: מבקש המלצה למקומות לינה ב-Upper Austriaפורסם בפורום אירופהמבקש המלצה למקומות לינה ב-Upper Austria
ממליצה מנסיון על אוברטראון ליד הלשטט
הייתי שם 5 ימים , מקום מהמם ביותר ומתאים לטיולי כוכב באזור זלצבורג והאגמים
-
RE: ביקור באי טסל בהולנדפורסם בפורום אירופהביקור באי טסל בהולנד
היי אני הייתי באי AMELAND לפני שנתיים ביוני 2014 - פשוט חוויה מדהימה לתצפת על כלבי הים - חובה!
נוסעת שוב באוקטובר ומתכוונת לבקר בטסל
הנסיע לשם היא עם הרכב במעבורת להלן לינק לאתר שלהם
http://www.holland.com/global/tourism/article/texel.htm
תהנו
-
RE: ימי טיול בשוויץ עם לינה ביער השחורפורסם בפורום אירופהימי טיול בשוויץ עם לינה ביער השחור
היי וחג שמח אנחנו נהייה ביער השחור ב 18 לאוקטובר למשך 7 לילות לפני כן נהעה 7 לילות בהולנד ולילה בדיסלדורף, לקחנו בית חווה ליד טיטיסי ומאוד רוצים לבקר במפליי הריין ובאינטרלאקן, האם נוכל לעשות את שניהם באותו יום? בהנחה שבאמת יוצאים לדרך בשבע בבוקר ? או שאתהממליץ יותר על המסלול שהצעת פה !? זוג עם שתי בנות בגיל 17 ו 10.5. כמו כן האם ניתן לעדות את קולמר ושטרסבורג באותו יום ?
תודה
-
חתי 17 יום אוקטובר 2016- הולנד והיער השחורטיול משפפורסם בפורום טיולי משפחות
חג שמח
בין התאריכים 11-18/10/16 נטייל בהולנד. זו הפעם השנייה שלי בהולנד וראשונה לבעלי ושתיי בנותינו בגילאים 17 ו 10.5 התכנון לנסוע ליום אחד לאי טסל , שאלתי היא הכם ישנו השייט עם ספינת הדייגים לתצפית כלבי הים בתקופה זו של העונה? וכיצד ניתן להזמין מקום מראש בספינה זו? לפני שנתיים היתי באי אמלנד והיה מדהים .כמו כן באי עמו חוץ מהשייט לתצפית כלבי הים איזה אזור באי הכי מעניין והיכן מןמלצץ להתרכז בטיול באי ? כמו כן מה לגבי שוק גבינות בגאודה או באדם האם פתוח בתאריכים אלו ?
-
RE: מקום לינה למשפחה (2+3) ליד שדה התעופה של בריסלפורסם בפורום טיולי משפחותמקום לינה למשפחה (2+3) ליד שדה התעופה של בריסל
ממליצה לך לחפש דירה ,
אני הייתי ליליה ראשון ואחרון בבריסל במלון 3 כוכבים צעיר ונחמד, אומנם הוא בעיר , אבל כ 45 דקות נסיעה לשדה
http://www.booking.com/hotel/be/meininger-bra1-4ssel-city-ce nter.he.html?aid=318615;label=New_Hebrew_HE_5226383545-ItWUU zLESCk3IgjK6vzCHAS73336521025%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1 t1%3Aneg;sid=ba15aefe9e533285ee6a4537ed4d546e;dcid=12;checki n=2016-07-03;checkout=2016-07-04;dest_id=-1955538;dest_type= city;dist=0;group_adults=2;highlighted_blocks=45060402_82091 993_0_2;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=8d3dde37323239 126b23610e2459ee6af7487b72X1;type=total;ucfs=1&
שם יש אפשרויות ל 5 איש לדעתי
-
RE: מהו אזור/ רחוב הבילויים בפראג?פורסם בפורום אירופהמהו אזור/ רחוב הבילויים בפראג?
שדרות ואצלב זו אזור דיי ראשי\ ומשם יורדים לרובע היהודי ולגשר קארל יש כמה וכמה פאבים נחמדים